Ladies Dinner.

Jälleen kerran näin eilen illalla Päivällisen merkeissä ihanat rakkaat naispuoleiset ystäväni. Joskaan emme kaikki olleet päässeet paikalle, niin oli kyllä ehdottomasti saapumisen arvoista, kruunasi tämä illallinen niin tehokkaasti muutenkin ihan mahtavan viikonlopun. Hankalasta viikosta huolimatta siis viikonloppu meni hyvin.

Ruokapaikkana toimi Kaarna, joka on yksi omista suosikeistani Helsingin ravintoloista. Pidän paikan ilmapiiristä, sijainnista sekä ennen kaikkea ruokalistasta.



Olin hieman ajoissa joten otin alkudrinkin ja katselin niin rakastamaani maisemaa joka ei kyllä kovin kaunis ole noin sateisen ikkunan läpi katseltuna. Ei sillä, kyllä Manskulle kelpaa silti aina katsella.

Ruoka sen sijaan oli herkullista kuten aina:





Sipulipihviä, perunamunakasta, juustolajitelmaa ja kaura-omena paistosta. Näitä noin esimerkiksi ruuista, joista saimme nauttia. Suosittelen kyllä tuolla syömään, vähän hidastui palvelu kun saapui sellainen 20 turistia kerralla paikalle, mutta muuten vallan hyvin pelasi koko illan.

Arkeologin kanssa samalla junalla kotiin ja mies suostui kun suostuikin tulemaan ottamaan kuvat ulos. Toki katoksen alla seisten. Nuo rapussa otetut kuvat ovat niin kamalan huonoja:


Bleiseri: H&M
Paita: YourFace
Huivi: H&M
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Esprit
Sateenvarjo: Esprit
Laukku: Michael Kors

Ihastuin nyt ihan kokonaan tuohon raidalliseen jakkuun, ainakin näin vapaa-ajan vaatteena aivan ihana. Todella hyvä takin korvike ja muutenkin kaikin puolin ihana. Minä niin pelkäsin, etten opi tuollaista käyttämään.


Kokeilin myös ensimmäisen kerran yhdistää koruja samaan kellon kanssa. Ihan ok toimiva ratkaisu tuo vaikutti olevan, tosiaan näemmä puoli kymmenen olin kotona. Ilmankos kahvi tässä aamutuimaan maistuikin niin hyvältä.

Oikein hyvää alkavaa juhannusviikkoa kaikille!

Sunday evening I had the pleasure of enjoying the company of the great Ladies. Unfortunately not all of them, but evening was still filled with laugter and good time. We were at restaurant Kaarna wich is one of my favourite place to eat in Helsinki. Not a good weather tough, that's why I had to take umbrella with my pictures. Lovely weekend after a hard week and dinner was one of the best parts. I wish to all of you a good week!

Kommentit

  1. Hei, sulla on uusi bleiseri ja sopii sulle kyllä älyttömän hyvin :)! Kiva asu muutenkin, korut ihanan naisellisia. Ja sun sateenvarjo näyttäisi olevan lähellä mun housujen väriä- ehkä tuo on vähän kirkkaampi - ihana :)!

    Nam, herkullisen näköisiä ruokia ja herkkudrinksu! En ole koskaan käynyt syömässä Kaarnassa, kiitos vinkistä!

    Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kaksi niitä uusia :D Innostuin "vähän" H&M.n alejen kanssa. Oho :P Tuo sateenvarjo on siitä loistava, että sen bongaa laukusta samantien kun on tuon värinen, sen takia ostin vihreän. Muodikaskin siis vielä :)

      Kaarnaa kannattaa kokeilla kun Foorumiin eksyy, hyvää perusruokaa, ihana atmosfääri :)

      Oikein hyvää tiistaita sinne myös!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!