11.6.2012

Rauhallisen viikonlopun jatko.

Lauantai aamuisesta migreenistä johtuen koko viikonloppu menikin sitten hyvin rauhallisissa merkeissä. Lauantaille sinällään ei kuulunut oikeastaan mitään muuta kuin kaupassa käynti ja lopulta kotona leffojen katsominen vaikka olisi sitä teatteriinkin voinut mennä. Ei vaan mennyt mitään, mitä olisi pakko nähdä kummankin mielestä.


Neule: JackPot
Paita: Esprit
Shortsit: Sokos
Vyö: Ei tietoa
Baltsut: H&M
Laukku: Michael Kors

Salon Sokokselta hankitut shortsit pääsivät ekaa kertaa käyttöön lauantaina. Vähän oli kyllä sellainen olo, että olen pelkkää jalkaa ja jalat ovat kovin esillä, mutta noin kuvista katsottuna, niin eivät ne niin epäsiveät sitten olleetkaan. Tottumiskysymys selvästi tämä, vuosikausiin kun en ole shortseja paljaissa säärissä pitänyt (noissa kyllä sukkahousut, mutta vaaleat kun ovat, niin paljailtahan ne näyttävät).Kaupasta lähti tällaisia herkkuja. Jäätelö ei ollut makuuni, onneksi ostettuun vain tuollainen pieni pikari. Sipsit taas ovat meikäläisen heikkous, joten ne olivat ns. varma valinta.

Sunnuntaina käytiin katselemassa maailmaa seuraavanlaisessa vaatetuksessa:


Neule: Esprit
Hame: Dublin
Baltsut: H&M
Laukku: Michal Kors

Tuollainen kepeä vaatetus, jossa tuli kyllä pikkasen kuuma, olisi joku ohuempi paita varmasti toiminut paremmin, vaikka ei tuokaan puuvilla neule kovin paksu ole. Tapahtui myös kauppareissulla Sellossa pienimuotoinen "oho" ja innostuin Iglotilla. Menin hakemaan uutta rajauskynää ja tulin takasin näiden kanssa:
Sain kyllä ostettua tuon uuden ruskean rajauskynänkin. On muuten ainakin omalle naamalle todella sopivan värinen. Sopivan tumma, mutta ei kuitenkaan liian vahvan värinen kuten musta olisi näin kesäkäytössä. Oikein hyvä, suosittelen jos perus suklaan ruskeaa rajauskynää on hakemassa.


Sattui mukaani myös ihanan harmaa kynsilakka. Katsotaan josko tämä olisi tummempi ja peittävämpi kuin se edellinen. Palaan asiaan jos löysin uuden suosikkini, ihana se kuitenkin on pullossa ainakin. Kynsille en ole vielä kokeillut.


Kesällä on kasa juhlia ja niihin tietenkin tarvitaan luomivärit? Noh, jotain siihen suuntaan perustelin valitessani uusia luomivärejä. Nyt on aavistuksen huono omatunto tästä kosmetiikan määrästä, etenkin luomiväreistä. Mainittakoon kuitenkin, että en sitä kauaa aio potea, koska sen verran hyvälle tuulelle saivat nuo minut vielä aamullakin.

Oikein hyvää maanantaita täältä kosmetiikkaostosten keskeltä!

Rest of the Saturday wen on just watching movies and doing basicly nothing. We did went to supermarket to get some icecream and crips, so I have "the outfit". It's been years since I had shorts on me, felt a bit odd, but liked that outfit. On Sunday we did a little shopping and walking and just relaxing. I went to Inglot to get a new eyeliner, somehow I managed to get much more shopping as well. Love my new cosmetiks.

Lovely and sunny week to all of you!

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia samoin!
  Näitä asukuvia on kiva katella, ja kiitos sain inspiksenkin!Mullaki on tuollainen valkoinen hamonen/ennen sanottiiin salsa-hameeksi,/
  pitääpä kokeilla:)
  Huh minun pitäs köydä kans meikkiä ostamassa,kerään voimnia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, jos joku inspiroituu noista kokonaisuuksista. Etenkin kun ne kuuluivat luokkaan "kiskaise jotain päällesi", vaikka nehän aina ovat niitä parhaita :)

   En ihan tiedä, mitä Iglotilla tapahtui, huomasin vaan kasaavani tuollaista pastellimpaa palettia sen suuremmin ajattelematta, että olin hakemassa pelkkää kynää. Oho :D Minä voisin mielelläni lainata tätä komstiikanhamstraus intoani kyllä jos se vaan olisi mahdollista.

   Poista
 2. Hei siistiä, että sielläkin on kaivettu sortsit esiin. Ja niin tiedän tunteen, että alkuun on aika "alaston" olo, kun puolet kropasta on paljaana. Voi että musta ois ihanaa löytää sellaiset polvimittaiset sortsit, kehtais tulla niillä töihinkin kaikkein kovimmilla helteillä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivettu todella, myös ajatus sortien pitämisestä noin kymmenen vuoden jälkeen :D Aloin kyllä haaveilemaan minäkin polvimittaisista, noissa kun ei hyvällä tahdollakaan mennä kyllä töihin.

   Poista
 3. Voi ihme, tänään juuri sovittelin H&M:ssä shortseja ja meinasin itkuun pillahtaa kun koossa 44/46kin on ihan minilahkeet... Täytyy selkeästi suunnata Sokokselle hakemaan "aikuisten" shortsit! Mitä mallistoa nämä sinun omasi ovat? Ovat nimittäin tosi kivan pituiset ja tyylikkäät :)

  Ja muuten taannoisesta housutarinastasi innostuneena/pelästyneenä kävin ostamassa tänään kahdet työhousut jos vanhat lempparini yhtäkkiä sanovat sopimuksensa irti...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksen omaa House-mallistoa, nämä tosiaan olivat Salossa alennuksella, eli en tiedä koska tulivat valikoimaan. Luulisi kuitenkin, että Housella on jos ei juuri noita samoja niin ainakin jotain vastaavia inhimillisen mittaisilla lahkeilla. Tai edes Sokoksella noin yleensä.

   Housujen kuluminen haaroista on kyllä ehkä ärsyttävin, mitä housut vaan voivat tehdä. Varalla on hyvä olla olemassa muutamia, tästä viisastuneena katselin jo mustia valmiiksi peläten niidenkin vielä hajoavan.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!