Uusi neuleliivi.

Sain sunnuntaina Äidiltäni, joka tekee uskomattoman kauniita neuletöitä, uusimman luomuksen. Todella kauniin sini-turkoosi-valko-vihreän ihanuuden, jonka kanssa törmäsin saman tien ongelmaan. Käytän kamalan huonosti liivejä (oikeastaan vaan sitä yhtä mustaa Evanssin liiviä) ja kovasti tahtoisin tämän pukea päälleni, mutta en kuollaksenikaan tiedä, mitä laittaisin tämän kanssa päälleni. Äiti ehdotti, ja minullakin kävi mielessä valkoiset housut, mutta kuten tiedämme, niiden kanssa kävi pienimuotoinen skriit-tapaus. Joten uusia odotellessa.

Liivi on ns. lantiolleni armollinen malli, eli levenee alaspäin ollen edes myös avonainen. Se on ihanan viileää puuvillaa ja muutenkin kovin soma, mutta tosiaan: Minkä kanssa te pukisitte tämän kauneuden? Minä kun siis tietenkin tahtoisin tämän käyttöön jo samantien, enkä odottaa valkoisien housujen saapumista.



Kiitos Äiti ihanasta liivistä <3

My Mother makes such a beautiful knitting works. I just received a new west on Sunday. I foud it a bit hard to decide on what to wear with it. My Mom and my self tought of white trousers, but since I managed to brake only good ones and new ones are only on their way I would like to know, what you would wear with this? Loving the west, just having a problem on what to wear it with. Thaks Mom <3

Kommentit

  1. On vain kaunis:)
    Laittaisin alle valkoisen teepparin,lyhyet hihat.
    Tuohon kavisi myös pellavan sävyiset housut,kapealla lahkeella.Ja jotain puisia koruja,puuhelmet ois kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puiset korut kuulostavat hyvältä idealta, ehdottomasti harkitsen niitä. T-paitoja on kaappi pullollaan, mutta pellavan sävyisiä housuja ei ole. Ihania ideoita silti, kiitos <3

      Poista
  2. Kyllä on kaunis liivi :)! Äitisi on todella taitava ja omaa hyvän silmän!

    Valkoiset housut olisivat aika lailla perfect match, mutta kokeilepa tummansinisillä :). Ja valkoinen teeppari, 3/4-hihoilla tai lyhyillä.

    Minustakin Lennun ehdotus puukoruista on aivan loistava!

    Aurinkoista päivän jatkoa Dahlialle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on aivan ihana! Välitän Äidille ihastelut <3

      Farkkujen (en omista kuin tummansinisiä sellaisia) kanssa tuo varmasti menisi kyllä varmasti, etenkin vapaalle. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea, jos vaikka jo huomenna kokeilisi. Töissä ehkä laitan kuitenkin lyhythihaisen kauluspaidan tuon kanssa, pitää kokeilla miltä se näyttää. Iso kiitos vinkistä!

      Aurinkoista päivää sinne myös!

      Poista
  3. Munkin ehdotus ois valkoinen trikoopusero (pitkillä tai lyhyillä hihoilla) alle, ja sitten jotkut kapeat vaaleat housut. Toisaalta farkutkin epäilemättä menis aika perfect värinsä puolesta liivin kanssa.

    Ja heti tuli mieleen, että talvellahan sä voit sitten pukea tuon sun uusien jakkujen, sekä turkoosin että tummansinisen, alle. Sävy taitaa käydä molempiin.

    Äidilläsi on selvästi homma hallussa kutomisen suhteen. Kaunis liivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tullut edes ajatelleeksi, että menee talvellakin noiden jakkujen kanssa, ihana idea!

      Välitän kehut Äidille <3

      Poista
  4. Ehdotan valkoisia 3/4lahkeisia ihonmyötäisiä housuja ja samanhihaista valkoista trikoopaitaa. Liivi on aika hallitseva ja kaipaa keveät oheisvaatteet päästäkseen kukoistukseensa. Toisaalta myös valkoiset caprit ja musta jakku.

    Tämä yhdistelmä miellyttäisi mun silmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Housuja ei valitettavasti kaapista löydy valmiina, mutta odotellaan niitä pidempiä versioita, niin saadaan liivi päälle siinä vaiheessa :)

      Poista
  5. Mä pukisin ton liivin kanssa farkut ja mustan topin. Lisäksi vielä jotain luonnonvärisiä (esim. ruskeita koruja). Sellanen kesäisen hipahtava, mutta tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!