6.6.2012

Uusi tukka.

Eilen illalla kyllästyin ihan totaalisesti siihen, että saan aina olla värjäämässä vaaleaa tukkaani. Juurikasvua kun on puoli senttiä, niin hiukset näyttävät likaisilta, vaikka ne olisi vasta pesty ja föönattu. Rakastan pitkiä hiuksia ja blondaus tekee kaikkea muuta kuin hyvää tälle tukalle. Niinpä minä sitten päätin, että nyt loppu! Olen pidemmän aikaa jo haaveillut keskivaaleasta tukasta, sellaisesta, joka olisi kuitenkin vielä ihan kohtalainen, eikä liian tumma. Olen olemassa iholtani vaalea, joten esim. musta näyttäisi kamalalta.

Väri päähän ja odottelemaan.Tämä tapahtui maanantaina illalla. Sain kuin sainkin aikaan tummemman sävyn johon olen kovin tyytyväinen. Totesin kuitenkin eilen illalla, että ei tämä riitä. Olin leikannut jo sivuilta tukkaa, nyt oli sitten vuorossa latva. Sakset uudelleen käteen ja 8cm lähti pituutta pois noin keskimäärin. Jostain enemmän kuin muualta. Olen kuitenkin itse todella tyytyväinen tähän versioon. Hius on paremmassa kunnossa ja tukka kokonaisuudessaan terveen näköinen.

Kuvissa ihan latva on vielä leikkauksen jäljiltä märkä, mutta mitä pidätte? Töissä tämä väri pelkästään sai hurjasti kehuja ja kyllä minä tästä pidän ihan valtavasti. En ole ammattilainen värjäämisen tai leikkaamisen kanssa, mutta ihan hyvin mielestäni onnistuttu.
Tällaista menoa täällä, vuosien jahkauksen jälkeen tummemmat hiukset <3

So got fed up with my old haircolor. It has been the same color since somewhere in the 1990's. For couple of years now I've been thinking of gettig a bit darker hair. I can't go wery dark since I have a light skin tone, but this was the result. Loving it!

10 kommenttia:

 1. Onpa kivan väriset. :)
  Mun tytöllä (20v) oli ihan vaaleat..siis lähes valkoiset hiukset monta vuotta. Hän kyllästyi niihin pari kk sitten ja liukuvärjäsi ne tyvestä tummemmaksi(vähän niin kuin sun uusi väri)...ehkä n.10-15 cm matkalta. Tuli tosi nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harkitsin tuota liukuvärjäystä, mutta sitten vaan totesin, että on latvat niin huonossa kunnossa, että laitetaan samantien koko pää samalla ja sitten saksitaan kunnolla. Kiitos öljyhoitojen korjaavan vaikutuksen tiesin, että tukka jää vielä kyllä pitkäksi vaikka reippaasti lyhentää.

   Ymmärrän oikein hyvin ton tummentamisen, pelkkä vaalea (valkoinen) on niin vaikea ylläpitää ainakin omasta mielestä sen likainen tukka efektin takia, että kyllä siinä kyllästyy.

   Poista
 2. Todella kaunis leikkaus ja väri!

  VastaaPoista
 3. kiva väri. Itse blondina olen jo pitkään yrittänyt hakea luonnollisempaa väriä hiuksiini. Välillä siinä onnistunkin, mutta hiukseni päästää värin nopeasti värjäyksen jälkeen pois ja taas kohta oon ihan blondi. Ehkä minut vaan on tarkoitettu blondiksi :DD

  Yhden asian olen huomannut, että jo pieni väriasteen tummentaminen antaa kasvojen iholle ihan erilaista ilmettä/ hehkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota olen tässä itsekin miettinyt, että miten väri pysyy päässä, mutta ainakin toistaiseksi (yhden päivän jälkeen :D ) se on pysynyt hyvin. Totta tuokin, että toiset on kyllä tarkoitettu blondeiksi vaikka miten värjäisi muun väriseksi.

   Tiedätkö huomasin ihan saman, että silmät näyttävät kirkkaamman värisiltä kun on eri sävy päässä, oikein hyvä lisäbonus :)

   Poista
 4. Sopii kauniisti sävy kasvoihisi!
  Vaaleat hiukset ovat kyllä kauniit, mutta sellanen Barbi tyyli on kyllä kamala:DDD
  Minusta raidoitettu vaaleus on jotenkin luonnollisempi....
  Hiukset ovat uusiutuva luonnonvara joten turhaa haikailla kuivien latvojen perään/mitä moni muuten surkuttelee"liian lyhyt jne".
  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti!

   Barbie-lisäke-vetyperoksidi-blodi värjäys ei kyllä sovi kenellekään, vaikka kuinka koettaisivat. Raidat toimivat paremmin kyllä ja vaikka vaalea oli kiva, niin ei se oma tukka sitä vaan kestä. Tai kestäisi se lyhyenä, mutta siihen en ole valmis vielä.

   Ainut mitä tässä hiusten leikkauksessa kiroan on sentin verran liian lyhyt otsatukka, putoilee korvan takaa :D Onneksi ei montaa viikko sama ongelma ole.

   Poista
 5. Voi kun kaunis. Sun kasvot muuten hehkuu nyt ihan uudella tavalla, kuin hiuksissa on pykälän lämpöisempi sävy. Onhan tuo kuitenkin selvästi vielä vaalea, sopii vaaleaa ihoakin vasten.

  Täällä odotellaan kesää, jotta oma tukka alkaisi vaalentua taas ihan itsekseen. Mä en ole värjännyt hiuksiani viime syksyn jälkeen ja jotenkin olen oppinut tykkäämään tummemmasta maantien harmaasta pikkuhiljaa. Tosin alkuun sen parin sentin juurikasvu oli jotain ihan kamalaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Ihana kuulla, etten ole ainut, joka on tykkää uudesta tukastani! Vaalea se on, mutta en kauheasti tuota tummemmaksi varmaan voikaan värjätä ihon vaaleuden takia.

   Minä olinkin malttamaton ja vaan värjäsin kerralla, kyllä sitä juurikasvuakin ehkä olisi... No ei kyllä olisi, koetin niin monta kertaa :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!