Vilpoisammat maanantai ja tiistai asujen kera.

Eilen lähdin uhmakkaasti ilman sukkahousuja töihin, ei ehkä olisi kannattanut sen sateen kanssa. Tänään sitten vahingosta viisastuneena laitoin jo sukkahousutkin jalkaan, että selviän tuolla ulkona pahemmin jäätymättä. Ilmastoitu toimisto tuo myös omat haasteensa vaatetukseen, lähinnä siksi, että siellä niitä sukkahousuja ainakin kaipaa. Pidemmittä esipuheitta kuitenkin sitä maanantain vaatetusta ensin:



Musta takki: Seppälä
Bleiseri: Vila
Pusero: Dublin
Hame: Dublin
Kengät: Dublin
Laukku: Mulberry
Huivi: H&M

Olipas sitä eilen yllä Irlannista tuotujen vaatteiden kavalkadia. Vähän pelkään, että ne saattavat elokuussa lisääntyä. Noh, valkoisessa kuitenkin mentiin, mutta tuo musta takki pelasti kyllä sateelta. Eikä se varsinaisesti ollut yhtään liikaa kun iltapäivällä kotiin koetin selvitä lammikoiden yli sateenvarjon kanssa loikkien.




Mekko: H&M
Vyö: Dublin
Huivi: Lindex
Kengät: Kööpenhamina (Deichmann)
Takki: Kirpparilöytö
Laukku: Mulberry

Tänään kävin töiden jälkeen äidin vanhemmilla kahvilla. Koetan mahdollisimman usein (joskaan en liian usein) vierailla isovanhempieni luona, onnekashan minä olen kun ovat elossa vielä. Ukkini on eläkkeellä oleva taidegraaffiiko ja tiesin tasan, miten pukeutua hänen silmäänsä mielyttävästi eli ns. sievästi, kuten hän asian ilmaisee. Aamulla katselin jokusen tovin vaatekaappiani kun silmiini iskeytyi tuo jokusen vuoden takainen kirpparilta löydetty kesätakki. Kyllä, kesätakki. Se on mielestäni vallan elegantti, joten puin sen ylleni perus mustan mekon kanssa. Olin sievä, näin sanottiin. Joskus se on hyvä kuulla myös vanhemman väen suusta.

Ihastuin taas pitkästä aikaa tuohon takkiin ja nyt on suunnitteilla jo huominenkin kokonaisuus tuon kanssa. Sen käyttöaika on Suomessa niin lyhyt, että siitä lienee parempi ottaa kaikki irti. Ottaisin oikein mielelläni useammankin tuollaisen kauniin kesätakin valikoimaani, etenkin kun nämähän ovat mitä mainioimpia myös talvella pikkumustan kanssa vaikka teatterissa. Kun vana kävelisi lisää niitä vastaan.

On Monday it was raining when I got home after work so it was hopping aroud with life saving jacket just to get in. Today I foud (once again) my favourit summer jacket. I'd take several of those to my closet if I could find them. I must say I agree with mr. Dior when he said "A woman is never alegantly dressed if she does not have a jacket". This was in 1950's, but I still think I look elegant with it.

Kommentit

  1. Kivoja asuja!
    Lappiin on luvattu...LUNTA!
    Siis oikeasti. Mie en kestä.
    Mulla on viimeinen lomaviikko menossa ja täytyy sanoa ettei säät suosineet.No ens vuonna sitten. Kai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Luin eilen tuosta, että ovat lunta luvanneet, hyvä etten tuolilta tippunut! Tosi kurjaa, jos sitä nyt alkaa taivaalta tulemaan vielä sitäkin.
      Toivottavasti loma on kuitenkin ollut muuten mukava ja rentouttava, ettei ole ihan hukkaan mennyt!
      Ihanaa lomanjatkoa siis sinne <3

      Poista
    2. Kiitos!
      Juu loma tuli tarpeeseen ja orientaatio käynnissä ensi viikkoa ajatellen kohillaan.
      Nyt tulee onneksi vain vettä ja tuulee.Tänään keskityn pyykkihommiin sillä huomenna menee päivä ystävättäeren ja hänen tyttöjen kanssa kulttuurin parissa:)

      Poista
  2. Olipas todella kivoja asuja, mutta etenkin tossa mustassa takissa oli hyvä malli! Vyötärö on jotenkin ylhäällä ja se tekee siitä tosi hyvännäköisen!

    Voi ei lunta! Toivottavasti ei sentään. Täällä sentään sää vähän lämpeni tänään ja ihana aurinko näyttäytyi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Se oli ihan heti ihastusta ensisilmäyksellä tuon mustan takin kanssa. Ei välttämättä se tyylikkäin versio, mutta sateella ja tuulessa kyllä erinomainen takki noin muuten.

      Poista
  3. Minusta tuo kirpparilöytötakkisi on todella kaunis ja erittäin naisellinen.

    VastaaPoista
  4. Meinasinkin jo kuvien perusteella kommentoida, että tuo takki on tosi hyvännäköinen ja näyttää istuvan sulle täydellisesti. Mäkin haluisin jonkun tuollaisen pitkän jakun/takin, mikä kävis just mekkojen kanssa. Varsinkin pikkumustat on usein vähän pieniä, lyhyitä tai avoinaisia ja tuollainen toisi niihin epäilemättä sopivasti arvokkuutta vähentämättä itse mekon viehätyst vähääkään. Ihana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!