12.7.2012

Asua toisensa perään.

Tältä viikolta on tosiaan useampikin asukuva, joita nyt sitten ajattelin laitella tähän vähän järjestykseen, samalla kertoilla muutenkin tässä lyhyitä päivieni kuulumisesta tällä viikolla:


Bleiseri: H&M
Paita: Dublin
Housut: Yours
Kengät: Esprit
Laukku: Mulberry 

Tiistaina lähdin näissä kamppeissa varustautuneena (kuvat on otettu kyllä vasta illalla) Arkelogin kanssa tutkimusretkelle. Suunnistimme kohti Selloa suorittamaan Mission Impossiblea, etsimään tumman petrooleja balleriinoja. Meillä oli kangaspalanen mukana, sen sävyiset oli löydettävä. Ei löytynyt, mutta muuta löytyi kyllä (laitan viimeiaikaisista ostoksista kyllä huomenna viimeistään merkintää).Shoppausreissun jälkeen suunnistimme aikaisemminkin kehumaani italialaiseen syömään, tällä kertaa tosin sisälle. Tiistaina tuuli sen verran paljon, että parempi oli sisällä aterioida. Ihastuttavan makuista juustopastaa söin ja kuuleman mukaan Arkeologin lohi oli myös erinomaista.


Bleiseri: H&M
Paita: H&M
Huivi: H&M
Hame: Dublin
Kengät: Tanskattaren tuomat (Deichmann)
Laukku: Pertti Pahlmroot

Näissä vaatteissa (kuva jälleen otettu illalla) suunnistin eilen hakemaan Matemaatikon töistä ja suuntasimme hänen luokseen teelle.Paljon sinistä ja valkoista päällä, sävytettynä tuolla ruskealla eli kovin ei ole mielikutuksekas tuo kokonaisuus, mutta jotain kuitenkin. Ihan kiva pitkästä aikaa tuokin paita laitaa päälle. Koetettiin ottaa Kotinörtin kanssa myös kuvia joissa "kävelen". Vähän erilaista.Katsokaan millaisia ihania mussukoita Matemaatikolla on kotonaan. Minä olen kissoille allerginen, jotan visiittia siivitti allergialääke, mutta ovathan ne niin kauniita kummatkin. Kuvaaminen ei mitenkään kovin helppoa ollut, kovin vaikeasti tuppasivat olemaan paikallaan. Näkisittepä miten monta epätarkkaa kuvaa näistä kaunottarista on.

Ihanat kaksi iltaa siis tyttöjen kanssa, kiitos molemmille <3 !

Hyvää torstaita teille lukijoille!

Outfits from Tuesday and Wednesday. Basic wrk outfits, you might have seen both of them before. Tough I have bought some new stuff lately, I still like the old one. New stuff is also something I was thinking of taking pictures of today so you will see all the pictures as well. Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan pirteä tuo sininen bleiseri. Ja mitä kisuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera oikeasti vääristää tuota väriä, se on oikeasti tummemman sininen, mutta kovin kiva se on. Kissat olivat kyllä <3

   Poista
 2. Ihania asuja, toden totta tyylisi on loistava! Erityisesti tuo vaalea paita toisessa kuvassa kiinnitti huomioni. Sinusta näkee, että nautit elämästä, sellaista on todella kaunista katsella :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Elämästä nauttimisen taidon tulisi minusta jokaisen opetella, hyvin monessa päivässä on jotain hyvää. En sano, että aina kaikissa, mutta hyvin monessa päivässä kuitenkin. Mukavaa kuulla, että pidät tyylistä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!