5.7.2012

Keskviikkon asu.

Alkuviikolta on kyllä olemassa asukuvat, mutta ne eivät vaan mielyttäneet omaa silmääni, eivät sitten niin mitenkään päin. Vika ei suinkaan ole kuvaajassa vaan kohteessa, jotenkin tämä viikko on ollut täysi katastrofi asujen kannalta noin muutenkin. Eiliseltä kuitenkin oli jo kuvia, joista itsekin pidän. Suuresti tähän varmasti vaikutti sekin, että sain aamulla jonkun ihmeellisen aktiivisuuspuuskan ja kiharsin hiukseni. Siis ihan semmoisella kunnon raudalla. Kestivät hämmentävän hyvin kyllä liukkaassa tukassani ja sain ihan kivat aikaankin. Pitkin päivää piti oikein peilistä katsella, että kuka siellä mahtaa olla, sen verran paljon kiharat muuttivat ulkonäköä.Bleiseri: Vila
Huivi: H&M
Paita: Evans (Dublin)
Hame: H&M
Kengät: Tanskattaren tuomat (Deichmann)
Laukku: Mulberry

Kampaus itsessään muuttaa ulkonäköäni mielestäni, samoin vaatekokonaisuus ainakin Kotinörtin mukaan myös asu erilainen kuin yleensä. Mies tosin saattoi hämääntyä myös kiharoista. Tällaisella kuitenkin mentiin eilen. Bleiseri ja huivi kulkevat mukana myös helteillä lähinnä siksi, että meillä on (onneksi!) tehokkaasti ilmastoitu toimisto, jossa sellaisille on tarvetta, vaikka ulkona olisikin hellettä.

Tällaista kokonaisuutta tähän torstaihin, aurinkoista torstaita kaikille!

Here is the outfir from yesterday. I had some kind of energy purst in the morning and wanted to curl my hair with iron. That does not happen very often, but I kind of liked the hair do. It took me 15minutes to do it, so won't happen every morning, I preffer to sleep. Outfit was simple black and white and if some one is wondering, I have to take jacket with me to work, since it's a bit chilly at the offis (wich is a good thing!). Hope you are all well!

5 kommenttia:

 1. Oi sä näytät tosi kauniilta näissä. Ihanasti hiukset ja hyvännäköinen asu.

  Mulla muuten oli vähän sama fiilis alkuviikon asuista, jotain vain päälle kun ei aamulla jaksanut panostaa.. Mutta kiva että jaoit nyt kuvat tämän päivän asusta täällä. Hauskaa torstaita, onneksi huomenna tähän aikaan on jo viikonloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! Houkuttaisi kokeilla muitakin kiharrusjuttuja hiuksiin, saa nähdä minä aamuna jaksaisi taas herätä.

   Aina ei vaan löydy asua ja sitten niitä päiviä tuppaa olemaan useampi peräkkäin. Onneksi tosiaan se viikonloppu on jo tulossa hyvää vauhtia!

   Poista
 2. Hei söpöläinen! Kivasti oot kähertänyt kutrisi =)
  Tiedän tunteen, joskus vaan ei ole mitään päälle pantavaa..näin kuumalla kelillä ei kauheasti jaksa panostaa vaatteisiin, vaan mitä kevyempää ja ilmavampaa on sitä parempi. Tosin näin lomalla muutenkaan ei kotona ollessa paljon jaska miettiä, mitä päälleen aamulla vetäisee!
  Mukavaa torstai-illan jatkoa, ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos <3 Punastelen täällä söpöliinille :)

   Sitä tahtoisi laittaa kivat toimistovaatteet, mutta tuo keli rajoittaa. Onneksi iltapäivällä voi vaihdella sitten rennompiin vaatteisiin.

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Kiharat muuttaa tosi paljon ilmettä. Sopii sulle tosi hyvin. Hame on ihana ja paita, paitaa kadehdin! Onneksi on jo viikonloppu ja saa vähän relata sieltä toimiston ilmastoinnista... Aika omituinen kostea tuhnu ilma on muuten tänään lauantaina. Kuuma ja pilvistä...

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!