Maaseudun ihmeitä.

Perjantaina oli siis lähtö suoraan töistä kohti Kotinörtin lapsuusmaisemia. Varsinais-Suomen puolelle taittui siis matka mahdollisia Suviseurojen ruuhkia vältellessä.


Olin jo aamusta käynyt kaupassa hakemassa eväitä. Pensasmustikoita voisin syödä vaikka kuinka paljon ja joka ikinen päivä tällä hetkellä. Tavallisiakin mustikoita toki, mutta vielä niitä ei saa poimittua mistään. Nuo ovat niin ihania ja hyviä.



Kohti peltoja ja rauhallisia kesämaisemia suuntasimme. Ensimmäisenä Kotinörtin parhaan ystävän ja tämän vaimon luokse.




Sain luvan kuvata blogia varten ja tässä vähän sisältä kahvittelusta tunnelmaa. Paljon naurua ja hyvää oloa sisälsi tämä istuminen. Nuo piirakat veivät kielen mennessään ja ehdottomasti niitä on kotonakin kokeiltava. Sen verran maistuvia olivat, että useamman minäkin niitä söin. Jauheliha-sipuli-juustokastike siis välissä. Herkkua.




Vielä niitä tunnelmakuvia pihaltakin. Löysin koivun alta pienestä kivikosta tuollaisen sienen ja majakan, ihania minusta. Sopivat ympäristöönsä. Illasta matkattiin vielä lyhyen matkan päähän Anoppilaan jossa reippaasti kipitin keskelle kukkasia kuvattavaksi:


Bleiseri: Dublin
Huivi: Esprit
Mekko: H&
Kengät: Kööpenhamina (deichmann)
Laukku: Mulberry

Työvaatteissa olin koko päivän ollut liikenteessä, mutta eivätpä nuo nyt mitään niin erikoisia vaatteita olleet. Vähän ehk'ä korot upposivat tuohon saven ja hiekan sekoitukseen, mutta puhtaaksi sai vähän paperia ympärillä käätelemällä. Itsehän halusin tuon kukan kanssa samaan kuvaan. Älkää vaan kysykö, että mikä kukka se on.

Anoppilassa vietettiin lauantaina aamua ja päivääkin kohtalaisen pitkälle. Iltapäivästä kotiin lähdettiin kuitenkin Humppilan lasitehtaan ja pienen shoppailun kautta. Iittalan myymälä on tavan turistirysä, myös kakkoslaadun hintansa kanssa. Meillä on kuitenkin yksi lautanen KoKosta tiskisssä hajonnut, joten semmoinen käytiin hakemassa. Muutakin katselin, mutta ei sitten mukaan tarttunut. Pihlaja-karkkeja kyllä laatikollinen.

Bleiseri: Dublin
Paita: Evans (Dublin)
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: NewLook
Huivi: Esprit
Laukku: Mulberry

Löysin soivan koivun, jonka äärellä poseerata, joten tällaisia tuli sitten lauantaisista asukuvista. Kotona ei sitten suuremmin iltaa vietetty enää, Siskon protun päättäjäisiin on tässä hiljalleen suunnattava, mutta onneksi sen jälkeen on taas aikaa vähän viettää viikonloppuakin.

Aurinkoista sunnuntaita sinne!

After work on Friday we drove about 3hoours to get to see boyfriends childhood place. Stayd with his best friend for a while and then to his moters house. On Saturday we went shopping in Humppila on our way back home. Now we are about to leave to my sister confirmation so a busy weekend keep on going.

Kommentit

  1. Kivoja kuvia ja ihania maisemia! Tosi nätti myös sun alakuvan paita sinisillä koristeilla =)
    Ihanaa viikonloppua!
    ps. laitahan piirakoista ohje tännekin, kun niitä teet, kuulostivat herkullisilta, nam ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen kesä on kaunis ja on myönnettävä että kesällä minä kyllä kaipaankin kauniisiin maalaismaisemiin. Talvella varmasti tulisin hulluksi :)

      Piirakoiden resepti on kohtalaisen helppo, mutta säästetään se siihen kun teen niitä. Pieni leivontavimma kutkutelut tässä jo hetken ja näistä on hyvä aloittaa :)

      Poista
  2. Onpa kaunis tuo evansin valkoinen kirjailtu paita! Muuten kin asukokonaisuus on tosi nätti. :)
    Mukavia juhlia teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Juhlat onnistuivat todella hyvin ja sääkin helli heinäkuun kunniaksi. Toivottavasti teillä oli hyvät juhlat myös :)

      Poista
  3. Tosi kaunis valo ja taivas on noissa ihanissa maisemakuvissa! Eikä koivukuvissakaan vikaa ole! Tunika on kyllä ihan extrakiva. Punaiset kengät on kiva säväytys. Sellaisia tekisi itsenkin mieli.

    Hyvää Viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä oli aivan ihana, joskin kamerassa on sellainen toiminto, että saa värejä vielä vahvistettua. Sillä tuli leikittyä.

      Tunikasta on tullut yksi kesän suosikkivaatteista ja ajattelinkin tällä viikolla haasteesi toteuttaa kesän ilahduttavista vaikka niitä taitaakin olla useampi kuin neljä minullakin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!