4.7.2012

Satunnaisia kuvia viime ja tältä viikolta.

Totesin, että kansiossa olisi taas kasapäin kuvia, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet laittamatta, joten tässä näitä olisi tarjolla, selitysten kanssa tottakai.


Viime viikon alussa toi UPS Shopbopin paketin. En ko. liikkeestä pahemmin muuten tilaile mutta nuo kirjat, ne ovat heikkouteni, eivätkä suinkaan hinnalla pilattuja. Nämä kaksi tulivat alle tullirajan kotiin kannettuina molemmat. Muodin sanakirjan olen lukenut jo, se on hulvaton. Shop your closet on puolessa välissä menossa sekin. Ihania nämä ovat, hyvä lisäys kokoelmaan. 


Töistä kuvaa välipalasta. Paljon pensasmustikoita ja vähän viinirypäleitä (koska jälkimmäisiä oli taukohuoneessa). Rakastan mustikoita kyllä, mutta taidan taas tunkea itseni niitä niin täyteen sesongin aikana, että hetkeksi saan tarpeekseni. Onneksi näin, kallista olisivat ympäri vuoden.


Tämä jäätelö on ihan heikkouteni tällä hetkellä. Rakastan juurikin Pandan lakua ja tämä uutuus (ainakin minulle uutuus) on juuri sen lakritsan makuista kuten siinä pussissakin. koetan vältellä pakastealtaita tällä hetkellä, jotta ei tule liikaa ostettua.


Kotinörtti sai Stoccan alesta tilaamansa Fred Perryn kaulaliinan sunnuntaina. Eihän nyt mikään kaulaliina keli ole, mutta koska sellaiselle oli tarve muutenkin, niin ennemmin nyt alennuksesta kun oikealla hinnalla talvella. Ostatteko te muut tällaisia klassikoita pitkin vuotta? En voi olla ainut, enhän?


Shop your closet kirja lopputuloksena vietimme Kotinörtin kanssa muutaman tunnin rymsteeraten pitkin kellaria maanantaina. Siistiä jälkeä kyllä saatiin aikaankin, rymsteeraaminen jatkuu nyt asunnon vaatekaappien puolella. Henkareitakin saatiin lisää haettua, loppuivat kesken.Forever21 on liike, joka on itselleni tuttu ulkomaanreissuilta, mutta harvemmin olen sieltä mitään ostanut. Selasin kuitenkin nytkin verkkokauppaa lävitse ja tässä vilahdus kesätunikasta joka paketista löytyi. Kuvassa ainakin minusta taittaa enemmän turkoosiin kuin oikeaan väriinsä, joka on veden vihreä. 

Näissä sekalaisissa (?) tunnelmissa siis keskiviikkona. Miten teillä on viikko sujunut?

Here are some pictures from last week and this week. I'll start with the books, I ordered them from Shopbop. I love to read about fashion and since you can have affortable books from there, I just cant help my self. On the next picture is my snack at work, mainly blueberries wich I love. The next picture tells what is my favourite ice cream at the moment.


Last Sunday we collected boyfriends scarf and just a picture of that. He had it on a pretty good sale from Stockmann (=warehouse) and I think when it's Fred Perry, it's always good to have a little discount. UPS delivered my paggage from Forever21 today,  a store where I don't normally find a thing, but here's a glimps of the wonderful summerblouse I found. With a really good deal.


So lot's of everything from last two weeks, hope you are all well <3

4 kommenttia:

 1. Mustikat ja viinirypaleet nayttavat herkullisilta yhdessa - hyva kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän itsekin siitä paljon :)

   Poista
 2. Rupes tekemään ihan hirveästi mieli mustikoita! :D Viikko on sujunut perinteisesti hirveässä kiireessä, josko se kohta loman myötä helpottaisi. Ihanan värinen tuo tunika, mistä pala näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä kun näin aamusta aloin katselemaan noita, sääli että tuli sen verran kiire töihin ettei kauppaan ehtinyt :D

   Itse on ainakin pakko uskoa, että loman myötä helpottaa, omalla kohdalla siihen on vielä pari viikkoa aikaa.

   Tunikasta varmasti enemmän kuvia viikonloppuna, se oli enemmän semmoinen vapaa-ajan paita kuin työpaita, joten viikonloppuna vaan päälle niin saatte kuvia koko paidasta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!