Unohtuneita asuja.

Muutamat asut ovat unohtuneet kokonaan esittelystä, joten tässä nämä koneen syövereistä löytyneet kokonaisuudet:


Paita: Esprit
Vyö: YourFace
Hame: GinaTricot
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina)
Laukku: Mulberry
Huivi: Stockmann

Olisikohan tämä kokonaisuus viime maanantailta, yhtään en nimittäin muista, koska tämä olisi päällä ollut. Ellei ole jo sitäkin edeltävältä viikolta, jonkun aikaa ovat kuvat koneella seisseet. Kuitenkin yllä mustaa mustalla, koetettu vähän piristää kokonaisuutta turkoosilla huivilla. Tuo hame on todellinen alelöytö kahden vuoden takaa, maksoi kokonaiset 5€, joten on sitä ainakin hintansa edestä käytetty, vaikka ei kovin usein.


Mekko: Monsoon
Liivi: Evans (verkosta)
Vyö: YourFace
Laukku: Pertti Pahlmroot
Kengät: Tanskattaren tuomat (Deichmann)

Kokeilin yhdistää liivin ja mekon, en ihan välttämättä yhdistelmästä pitänyt, jääköön liivi siis ennemmin housujen kanssa pidettäväksi. Ehkä koin oloni siinä jotenkin paksuksi. En tiedä mikä siinä tökki, mutta joku nyt kuitenkin. Mekon tilalle etsin edelleen korvaavaa, saa vinkata jos tulee vastaa ruskeaa hihallista mekko, tuo todella joutaa pois tämän syksyn jälkeen vaikka sen mielelläni vielä pitäisinkin.


Paita: Seppälä
Huivi: H&M
Vyö: Dublin
Housut: Forever21
Neule: Seppälä
Baltsut: H&M
Laukku: Esprit

Tämä kokonaisuus on tältä viikolta ja maanantailta. Olivat valkoiset farkut kokeilussa, että miten sopivat pidemmän yläosan kanssa. Omaa silmääni tämä yhdistelmä (pidempi paita ja neule) miellytti enemmän kuin lyhyempi paita. Kokeilin myös (käsittääkseni?) ah niin trendikästä valkoista valkoisella muotia ja totesin, että pakko oli ottaa mukaan muutakin väriä, joten konjakin ja valkoisen yhdistelmä tästä kokonaisuudesta sitten tuli.

Tällaisia koneen kätköistä löytyneitä kokonaisuuksia. Tämä tyttö hilpaisee töihin, toiseksi viimeinen päivä ennen kesälomaa!

Here are some outfits that for some reason or another have not been put out here. First one is black on black, wich I actually quite like. Second one was a test with west, did not like it on me, tough I've seen other people roking it. Last one was testing the white on white trend, I just had to give up and have some other color with the white as well. Too much white for me. Second to last day today at work before a month summer holiday. Can't wait! Hope you are all well!

Kommentit

  1. Tosi kiva tuo ruskea neule. Sopii kauniisti valkoisiin vaatteisiin. Reipasta toiseksviimeistä työpäivää! Jospa lomasäät alkaa kun pääset vapaille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule seisoi pitkään kaapissa, viime syksynä taisin saada yliannostuksen sen käytön kanssa, nyt se kuitenkin oli taas pirteän värinen ja hyvä valinta.

      Toivottavasti lomakelit alkavat, edes jonkunlaiset, johan niitä tässä on odotettukin :D

      Poista
  2. Todella ihana tuo ylin asu, jossa on pitkä hame ja paita yhdistetty ja vielä turkoosiakin piristämässä huivin muodossa. Voisin kuvitella itselleni tuollaisen asun.... 20 kilon kuluttua :DD Ensi kesää odotellessa siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pitkä mekko on kerrassaan mainio, minä kun olen tämmöinen tiimalasi, niin siihen mahtuu takapuoli kyllä oikein kauniisti :) Pitäisi ehkä ottaa itseään niskasta kiinni painon kanssa, mutta katsellaan syksyllä uudemman kerran jos vähän koettaisi muokata ruokatottumuksian :)

      Poista
  3. Ihana tuo viimeinen asu. Kopioisin itsellenikin, jos saisin jostain valkoiset housut. Tuo kauniinvärinen neuletakki sopii kyllä täydellisesti valkoisen kanssa.

    Raparperille oisin voinut kommentoida, että kyllä tuollaiseen mustaan pitkään hameeseen ja mustaan toppii voi pukeutua ihan heti. Hoikentaa ja pidentää selvästi. Dahlia sullekin se sopii tosi hyvin. Oispa mullakin vyötärö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset housut on kyllä kesällä hyvät, menee niin monessa kokonaisuudessa kuitenkin. Siitä hyvä väri myös, että sopii kaikkien muiden värien kanssa nin hyvin yhteen.

      Kiitos. Vyötärön löytää vyöllä. Näin ainakin lukuisat erilaiset ohjelmat väittävät, että kapeimmalle kohdalle vaan vyö nin johan on vyötärö jokaisella :)

      Poista
  4. Mikä vyötärö? Ei mulla ainakaan...:)) Ihania kokonaisuuksia. Tuo eka musta hame pidentää sua huomattavasti. Ja sopii tosi hyvin turkoosin huivin kanssa, taidan ottaa siitä vinkin... Toka on kiva, ja kolmas ihan must! Näyttää hyvältä valkoisten housujen kanssa. Mulla on valkoisten housujen metsästy jatkunut kaiken kesää! Niitä ei ole enää ollut missään! Joten jatkan kadonneen vyötärön ja valkoisten housujen metsästystä!

    Hyvää Kesälomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kuulemma vyötärö on metsästettävissä. En ota kantaa onko vai eikö, minä olen vaan ohjelmia katsonut :) Kokeile valkoisia housutja Forever21:ilta, sieltä minäkin löysin omani. Toki vain netistä saatavilla, mutta omani maksoivat 10€ ja istuvat kuin unelma (no melkein, vyötärö vaatii vyön, mutta se ei ole iso ongelma).

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!