Valokuvia torstailta

Voin nyt tässä vaiheessa kun kaikki on jo hyvin, niin kertoa, että viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet henkisesti todella raskaita. Tein kuitenkin päätöksen, että ne asiat eivät tänne blogin puolelle kuulu, mutta sen verran halusin kuitenkin tilannetta teille valottaa, että olen viettänyt useamman illan Meilahden sairaalassa. Isänäidillä on nyt kaikki hyvin ja elämä jatkuu jälleen talvalliseen tapaan ilman tätä stressiä.

Koska tässä on menty sukulaisten ehdoilla, niin Kotinörtti vei minut eilen sitten piristyksenä syömään kun pääsin Meikusta kotiin. Ensin kuitenkin päivän työvaatteiden puolelta:

Jakku: H&M
Huivi: H&M
Laukku: Pertti Pahlmroot
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Esprit 
Paita (joka ei näy, mutta on valkoinen kauluspaita): Seppälä

Kaivoin pitkästä aikaa tuon ruskean laukun esille. Se on ensimmäinen Pahlmroot ostokseni, ostettu opiskeluaikana alesta. Silloin se oli huimaavan kallis (on toki 99€ edelleen paljon rahaa, mutta opiskelijalle se oli järkyttävän suuri summa) ja ostoksen jälkeen ei sitten juurikaan juhlittu tai muutakaan ylinmääräistä sen kuukauden aikana. Pidin laukkua aktiivisesti monta vuotta, pari vuotta sitten kaipasin mustaa ja mustilla mentiinkin pari vuotta. Nyt oli taas ruskean aika, joten vanhan uskollisen Pahlmroottini kaivoin esille. On se vaan edelleen niin upea ja ihan mielettömän hyvässä kunnossa. Tässä kohdassa siis laadusta kannatti maksaa, vaikka se silloin olikin työn ja tuskan takana, pienen tauon jälkeen tuo laukku kuuluu taas suosikeihin.


Ennen syömään menoa kävimme pienellä kävelyllä ihan kodin ympäristössä ja kyllä kesä vaan on kaupungissakin kaunis. Ihanaa pientä hentoa sinistä kukkaa. Ellen ihan väärin muista mummin opetuksista, niin hiirenvirna on tämä kasvi. Saa korjata jos tietää paremmin, omat tietoni ajalta ennen ala-asteelle menoa.

Ruokailemaan pääsi uusi kesäpaitani:


Paita: Forever21
Housut: Your's
Baltsut: H&M
Laukku: Mango

Katsokaa, ei huivia! Mikä ihme on päässä viirannut mullakin. Ei sille kyllä tarvetta ollut. Tuo paita on kyllä aivan ihana vapaa-ajan kesäpaita, nappiostos, etenkin sillä alle 10€ hinnalla. Vähän kun tuulen virettä kävi, niin tuo oli kerrassaan mainio pusero, suorassa auringon paisteessa ilman tuulen virettä olisin ehkä paahtunut.



Ruokailukohteena oli Sellossa toimiva italialainen ruokapaikka, jossa pääsi terassille. Suosittelen ehdottomasti paikan terassia näin kesällä. Siinä ei paahdu vaan on sopivasti pienessä varjossa ja kauppakeskusmiljööstäkin on tehty todella kauniin näköinen vaikka alkuasetelma ei välttämättä ollut helpoin mahdollinen harmaan betonin keskellä.



Ruuat olivat "Talon erikoista" listalta, eli pastaa häränlihalla ja Kotinörtillä kanaa kolmella juustolla. Kumpikin ruuista oli aivan ihania ja olimme todella tyytväisiä. Rankan kahden viikon jälkeen oli ihana rentoutua ja nauttia ilman suurempia huolia kesästä.

Nyt on viikonloppu edessä useiden juhlien kanssa, lyhyt työpäivä enää jäljellä ja sitten kohti ensimmäisiä juhlia. Pitkästä aikaa kevyt ja hyvä mieli!

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Yesterday after work we went to a short walk and then to a dinner to near by restaurant. I have had a tough two weeks (grandmother in hospital, now is all well) so it was realy good just to sit down and enjoy summer. First outfit is for work and second for dinner. Not a fancy outfit, but just something littele to wear. Blouse is the one I ordered from Froever21 and I just fell in love with it. Perfect for casual summerholiday days (not on a holiday yet, but it's comming). Restaurant was a good italian place wich I just love. Now it's a short office day ahead and then weekend! Hope you are all well! Have a lovely weekend!

Kommentit

  1. Tosi kiva vihreä paita! Voin hyvin tuntea sen keveyden ja mukavuuden päällä. Minäkin tykkään paidoissa juurikin tuosta laatikkomallista, se on mallina vaan niin helppo ja näyttää hyvältä.

    Mukava, että kaikki on taas kunnossa<3!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä yleensä tykkään vyötäröäkorostavasta mallista (tai edes vyöstä), mutta tuossa joku viehätti niin paljon, että tällainen "harha-askel" tuli tehtyä ja hyvin tyytyväinen siihen olen kyllä.

      Aurinkoista lomaviikonloppua sinne! <3

      Poista
  2. Kivaa että asiat alkavat olla paremmin! Paidan pala oli ihanan värinen ja niin on paita kokonaisuudessaankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on minusta vieläkin vähän väärän värinen kuvassa, aavistuksen tummempi livenä, mutta kaikin puolin ihana se noin muuten on.

      Poista
  3. Onneks siellä kaikki taas hyvin ja pääset nauttimaan viikonlopusta. Sitä ollaan oltu raflassa taas tosi raikkaassa asussa. Tuollainen henkäyksen kevyt paita on kesällä just paras.

    Onkos muuten sattumoisin Sellossa oleva oluthuone William K. tullut tutuksi? Ihan mahtava mesta. Siellä on tullut hengailtua pariin kertaan, kun oon ollut Espoossa perheeni luona käymässä. Kiitti tästä ravintolavinkistä ja oikein aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä mielestäni oikein vaati noita valkoisia housuja seurakseen, joten valkoiset housut niiden kanssa sitten laitetiin. Kengissä ja laukussa sitten turvallisella mustalla :)

      Ravintolasta vielä, että tuo on se leffateatterin vieressä oleva italialainen, tajusin tässä, että Sellossa on useampi italiailainen :) Wiltsussa olen käynyt useammankin kerran, se on suosikkioluthuoneeni Helsingin keskustan Kaislan lisäksi. Ei sillä, että kävisin paljon baareissa, mutta jos käyn niin näissä. Hihkaise ensi kerralla kun olet täällä päin, jos Wiltsussa törmätään :)

      Poista
  4. Nauti viikonlopusta raskaiden viikkojen jälkeen! Ihania ruokia ja ihana paita. Ja onpa hyvinkin Hiirenvirna tuo kasvi. Ihana luonnossa, mutta kamala kukkapenkissä, se kuristaa muita kasveja rönsyillään...:) Mokoma. Mulla on vielä kenkähaaste kuvaamatta, on pitänyt jotenkin vaan niin kiirettä nyt ja välissä piti kuvata vähän myös luontoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Viikonloppu oli kiireestä huolimatta ihana ja rentouttava. Voin kuvitella Hiirenvirnan olevan penkissä hankala kun vaikuttaa muutenkin rönsyilevän "miten sattuu".

      Poista
  5. Voih, hyvä jos isoäitisi vointi paremmalla puolen. Raskasta kyllä varmasti ollut teillä :(. Kaikkea hyvää hänelle!

    Ihana tuo sininen paitasi- siis ihan täydellinen malli! Värikin niin herkullinen. Onkos sulla uudet pellavahousut päälläsi alaosana? Näytät kauniilta :)!

    Me käydään silloin tällöin Sellossa, tuossa italialaisessa ei olla käytykään. Nyt omppu lähempänä, joten sinne tulee ajeltua nykyisin :).

    Hyvää viikonlopun jatkoa Dahlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat itseasiassa vanhat pellavahousut, mallia puolitoista kokoa liian suuret. Tilasin kyllä uudet, mutta ne eivät vaan olleet hyvät, repesivät saumasta toisella käyttökerralla, joten takaisin lähtivät samantien. sen jälkeen en ole pidemmällä lahkeella olevia etsinyt.

      Kannattaa italialaista kokeilla kyllä kun Selloon menee. Itse en Ompussa muka jotenkin koskaan pääse käymään kun on niin kamalan kaukana. Pitää ottaa asiaksi mennä paikan päälle vielä :)

      Poista
  6. Halauksia kovasti, tiedän miltä tuntuu, kun on huoli lähimmäisestä.
    Toivottavasti olet päässyt vähän iloisempiin tunnelmiin ja nauttimaan viikonlopusta.
    Kauniit kuvat.
    ps. siihen meikkipostaukseen samalla kommentti.Sulla on muuten tosi kauniit silmät.Muutenkin olet oikein näpsäkkä nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Silmistäni olen saanut aikaisemminkin kehuja, kiitos nytkin. Sitä on vaikea arvioida kun joka aamu ne samat silmät sieltä katselevat takaisin peilistä :)

      Poista
  7. Magee valko-turkoosi asu. Tykkään!

    Ja kiva jos kotiasiat alkaa olla kunnossa. Nuo on aina ikäviä ja pysäyttäviä juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on tommonen ihanan kesäinen kokonaisuus munkin mielestä. Takaisin vaan ne aurinkoiset kelit, niin voi taas liehuviin kesäjuttuihin pukeutua :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!