Viikonloppua.

Hämentävää kyllä, jäi viikonlopun kuvasaalis todella pieneen määrään kuvia. Mielestäni otin sadoittain kuvia ja kun kameraa purin niin otinkin kyllä useamman sata kuvaa, niistä vain kovin harva lopulta oli julkaisukelpoinen tänne blogin puolelle. Tässä kuitenkin niitä, jotka olivat blogikelpoisia. Kuvista voisi päätellä, että olen syönyt koko viikonlopun, mutta niin se taisi kyllä valitettavasti vähän olla.




Suuntasimme perjantaina töiden jälkeen jelleen Kotinörtin kotikulmille, tällä kertaa nauttimaan pienimuotoisesta juhlista sekä "raikkaasta" maalaisilmasta. Makeita herneitä, tuoreita vadelmia ja ihania mansikkaviinereitä. Ihania herkkuja ja paljon nukkumista.

Lauantaina suuntasimme ystäväni kesäjuhliin, joista niitä kuvia onkin kasoittain, mutta koska suuressa osassa on ystävieni kasvot, niin heidän yksityisyyttään kunnioittaen jäi juhlien kuviksi vielä kukkivat juhannusruusut:



Ihanat juhlat, paljon ihmisiä ja livemusiikkia. Ihan huiput! Jos järjestäjä tätä blogia lukee, niin vielä kerran suunnattomat kiitokset! Livemusiikkia, hyvää ruokaa ja paljon ihania ihmisiä.

Neule: Esprit
Farkut: Evans (verkosta)
Takki: Seppälä
Laukku: Esprit
Baltsut: H&M
Huivi: Lindex

Kuten kuvasta näkyy, ei asu ollut kovin kesäinen. Oleilimme paljon pihalla ja tuo Seppälän sadetta kestävä takki ei ollut ollenkaan liikaa. Vaikka pihalle olikin viritetty pressuja "katoksi" niin kyllä se kosteus vaan tunki lävitse, siksi tällainen hivenen syksyisempi tyyli.

Sunnuntaina olivat vuorossa rakkaan Tanskattareni syntymäpäivät illasta:


Tarkoituksena oli mennä ihan istumaan iltaa Oluthuone Kaislaan (joka on yksi suosikkipaikoistani Suomessa, hyvä valinta kultseni <3). Jollain pienellä tahdoin rakasta ystävääni muistaa, joten suunnistin yhteen yhteysistä lempikaupoistani ja löysinkin heiltä aivan ihanan valkoisen henkäyksen ohuen suuren huivin. Minusta huiveja ei koskaan voi olla liikaa, ei eteenkään sellaisia suuria valkoisia joita voi käyttää olkapäiden peittona juhlissa, bikinisuojana rannalla tai viimaisempana päivänä kaulaa suojaamassa. Onneksi rakas ystäväni piti lahjastaan.




Koska meillä on ollut kiireistä viimeisen kolmen viikon ajan, oli kotona myös täysi kaaos, joten sunnuntai muuten meni siivotessa. Siivousurakan pääteeksi, samalla kun ostimme huivin, suunnistimme Sellon Chicosiin syömään. Chicos sinällään ei ole suosikkipaikkojani syödä, mutta kun syö aamupalan reippaasti ennen puolta päivää, siivoaa tehokkaasti, niin neljän aikaan iltapäivällä aloin olemaan jo kiukkuinen ruuan puutteen takia, joten kunnon rasvainen hamppari ja pannukakkujälkkäri sallittakoon siivousurakan ja sunnuntain kunniaksi.



Mekko: Esprit
Bolero: St. Oliver (en muista yhtään mistä kaupasta tämä on)
Huivi: Stockmann
Baltsut: H&M
Laukku: Mulberry
Korvakorut ja hiuskoriste: Dublin

Tässä kokonaisuudessa suuntasin kaupungille, Kaisaniemen puisto toimi oivallisena kuvauspaikkana. Huomatkaan märkänä kiinni kiskotut hiukset, ai mikä kuohkeus? Espritin kesämekko on suosikkini erinäisissä juhlissa näin kesällä, etenkin vähemmän formaaleissa, juuri sopiva niin juhannukseen kuin ystävän merkkipäivä tuopilliselle (joka omalla kohdallani oli kyllä Ginger ale, mutta se onkin niin hyvää!).H&M.n keinonahkaisten baltsujen etuna kyllä tänä viikonloppuna on ollut juuri se keinonahkaisuus, ei ole tarvinnut kostealla kelillä pelätä pilaavansa nahka kenkiä.

Näin siis meni minun viikonloppuni, nauttiessa ja rentoutuessa. Nyt uudella tarmolla kohti uutta viikkoa!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Last weekend was a relaxing one and I had realy good time. On Friday we went to boyfriens home to have a little summer party and on Saturday it was a bigger sumerparty on a friend place. Loved both parties, once on Saturday were absolutely great! On Sunday it was firts cleaning the appartment, then eating some good food and then off to having a pint (well, they don't serve full pints in Finland but still). It was a dear friend birthday and I got a lovely white scarf for her as a present from both ours favourite store. At least she said she loved it <3

All and all, a lovely week end with lot's of party and good times! Lovely week to all of you. Hope you are all well!

Kommentit

  1. Mukava viikonloppu näyttänee olleen. Minulla on just muutamat noita H&M:n keinonahka-ballerinoja, just siihen tarkoitukseen että voi sadeilmoilla surutta heittää jalkaansa eikä pelkää pilaavansa parempia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä kätevät baltsut, hinta ei päätä huimaa ja sade ei haittaa kun muistaa vaan antaa kuivua. Nahkaisia ei vaan sydän kestänyt laittaa jalkaan etteivät mene pilalle. Meinasin jo noista mustista luopua, mutta sitten katselin viikonlopun säätiedotusta ja ajattelin uudelleen :D

      Poista
  2. Herkullisen näköisiä syötäviä ;-D. Ja kyllä tänä kesänä useinmiten varustus on ollut vähemmän kesäistä. No, ne helteet alkavatkin sitten kahden viikon kuluttua....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahden viikon kuluttua alkavat helteet kelpaavat tännekin kyllä oikein hyvin. Kumman kesäisiä kuvia saa aikaan, kun kuvaa sateiden välissä, voi ajatella, että on kesä :)

      Poista
  3. Missä sataa? Täällä ei ole tullut tippaakaan ja koko puutarha kuolee kohta...:( Lähettäkää se sade jo tänne! Sunnuntaiksikin luvattiin ja luvattiin ukkosta ja kaatosadetta, eikä mitään!

    Ihania kuvia taas Dahlia! Onneksi söin juuri, muuten olisi kuola valunut suupielestä hampparikuvien kanssa...:) Hauskasti olit yhdistänyt teal (onko se turkoosi suomeksi?) ja lilaa, mietin juuri samaa aamulla kun laitoin turkoosin teepparin päälle ja tukassa sattui olemaan lila koriste...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääkaupunkiseudulla on tullut vettä tässä parin viimeisen vuorokauden aikana riittämissä määrin, tältä voisi lähetellä sadetta vähäksi aikaa muualle taas.

      Katselin itsekin noita ruokakuvia, että onneksi ei kirjoitushetkelläkään ollut nälkä :D Turkoosi ja lila on musta kiva yhdistelmä, pirteä ja kesäinen sellainen.

      Poista
  4. Mullekin tuli nälkä. :D Mansikkaviineri, nam! Itse menetän täysin hermoni näihin "kesä"keleihin, kivaa kulkea sateessa ja palella. Ei tarvitse rannalle tänä kesänä mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse luotan vakaasti siihen, että helteet vielä alkaisivat, alkaa menemään hermot kun joka aamu pitää todeta, että ei vieläkään kunnon kiva aurinkoinen keli odottamassa. Toivottavasti ne vielä tästä...

      Poista
  5. Voi itku, mitä kuvia! Kaikki omalla tavallaan herkkuja! Hitsi, nyt taas alkaa "himotuttaa" hameet. Mähän en ole niitä ikinä pitänyt...nyt pikkusen tekis mieli. Sun ansiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä vahvasti suosittelen edes yhden mekon hankintaa ja sen pitämistä. Mekot ovat omalla kohdalla ratkaisseet niin monta erilaista vaateongelmaa, että on suorastaan ilo päästä laittamaan niitä päälleen. Toivottavasti omanlainen mekko löytyy!

      Poista
  6. Voi miten nyt rupes tekemään mieli herneitä, vadelmia ja muita kesän herkkuja. Muutamat mansikat olen jo ostanut, mutta herneitä en vielä kertaakaan.

    Muuten jos me mieheni kanssa jouduttaisiin käyttämään kokonainen päivä siivoomiseen, niin mekin todennäköisesti paineltaisiin sen jälkeen hampurilaisille :) Kyllä ne kalorit on siinä vaiheessa jo valmiiksi poltettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä ei ihan kamalasti kyllä mietitty kaloreita kun ruokapaikkaa etsittiin :) Kyllä sitä aina joskus noita herkkujakin ansaitsee, etenkin tuollaisen ponnistuksen jälkeen.

      Poista
    2. Kaunis asukokonaisuus :) Ja pahoittelen, että laitan vietiä tähän vastaa kohtaan...Tällä macbookilla ei pysty kommentoimaan erikseen. Tai pystyisi, jos käyttäisin safariselainta, mutta tykkään enemmän tästä firefoxista :)

      Poista
    3. Kiitoksia! Tottakai saa näinkin kommentoida, hyvin ymmärrettävää käyttää tuttua selainta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!