7.8.2012

Being a woman.

Hei, olen Langanluonnin Nna. Dahlia pyysi minua kirjoittamaan jotain blogiinsa, ja mikä vaikeinta, sain luvan valita aiheen aivan itse. Mietin aihetta pitkään ja lopulta päätin kirjoittaa siitä, kuinka Dahlia on vaikuttanut minuun naisena. 

Minua tuntemattomille kerrottakoon, että olen tällä hetkellä sellainen naisellisen vartalon omaava, hieman rekkiksen näköinen rouvashenkilö. Tykkään värikkäistä asioista, mutta etenkään arkena en koe tarpeelliseksi pukeutua sillä tavoin siististi tai nätisti, niin kuin jotkut tekevät. En juuri seuraa muotia, enkä meikkaa arkena. 


Dahlia otti kuitenkin kerran asiakseen muuttaa asiaa, toki omasta toiveestani. Eräänä syntymäpäivänä minut vietiin ihanaan liikkeeseen, josta sain valita haluamani leningin illaksi. Dahlia opetti minua meikkaamaan ja ostattipa mokoma vielä korkokengätkin.

Dahlian vaikutus jatkuu vielä. Ennen kuljin aina joka paikkaan reppu selässä, ennen kuin ostin häneltä yhden käsilaukun pois. Sen päivän jälkeen reppua ei ole selässäni näkynyt muuta kuin retkeillessä. Hetki sitten huomasin, että posti vain toi minulle haaveilemani Bohemian laukun.

Kuva täältä.

Nuo pienet asiat ovat avanneet silmäni sille, ettei maailmassa tarvitse olla vain ääripäitä. Kohtuulliset korot eivät ole minulle enää kauhistus ja pystyn tekemään itse itselleni perusmeikin juhliin. Täysipäiväisestä homsusta on mahdollisuus kuoriutua osa-aikaiseksi neitoperhoseksi. Minun on siitä kiittäminen Dahliaa. <3


-Nna-

5 kommenttia:

 1. Ihana tarina ja ihana Dahlia taas asialla! Omakin kiinnostus muotiin ja kauniisiin asioihin on nostanut uudelleen päätään nyt vasta vähän vanhemmalla iällä... ei sitä nuorena ehdi...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakasta ystavaa on autettava kun tama apua kaipaa. Nna on ollut ihana, oikein hinkunut korkoja ja mekkoja kun oikean tyyliset loytyivat <3

   Poista
 2. Oi miten kiva kirjoitus! Ihana ystävä Dahlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat nuo minullekin rakkaat ystävät jotka nyt kovin kehuvat niin, että ihan hämmentää täällä :)

   Poista
 3. Vauuuuuh... ihana!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!