1.8.2012

Forgotton outfit.

Koska viime viikolla mentiin kiireellä, niin löysin tämmöisen unohtuneen kokonaisuuden koneeltani. Tämä on muistaakseni tiistailta, kylmemmiltä keleiltä ja ehdottomasti sateisemmilta. Mexxin neule menee puuvillaisena onneksi kesälläkin, vaikka odotan kyllä syksyä kun sitä pääsee kunnolla käyttämään. Elokuu on itselleni aina ollut vielä kesäkuukausi vaikka kaupat väittävät muuta. Ostan kyllä vaatteita syksyksi, mutta elokuun siniset illat ovat minulle vielä kesää.Paita: Esprit
Neule: Mexx
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Deichmman (Kööpenhamina)
Rannekoru: Esprit
Laukku: Mango

This forgot outfit is fro the begining of last week, weather was not that goog, so one had to wear more. I'm glad August is here, for me it's the last summer mont. Lot's happening this mont and I'm wayting for those lovely blue nights to be here. Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Love your cardigan!

  Thanks for visiting my blog!

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, one of my favourits as well for this autumn.

   Poista
 2. Komppaan tuota edellistä kommenttia. Herkullisen ruskea neuletakki ja kivannäköinen matsku! Mangon laukusta nyt puhumattakaan! Itse tarvitsisin mustan, mutta tuo beige on NIIN kaunis väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo beige oikeasti taittaa kultaa, jos se helpottaa päätöstä ollenkaan. Itselleni yllätys, mutta musta on aina tietysti varma valinta laukun kanssa. Itselläni alkaa olemaan ihan liikaa mustia laukkuja, ei yhtään enempää enää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!