3.8.2012

Summer days.

Kesäpäivät ovat lipuneet kaikessa rauhassa täällä päässä. Pitkiä kävelyitä, kirjan lukemista pihalla (piha se on kerrostalonkin piha olen huomannut) ja rauhallista ruuan laittoa. Yhdessä olemista. Lomaa, jota kumpikin on tarvinnut, lomaa joka ei ole kovin kuvauksellista, mutta me koetimme kuvata.

Otettuja kuvia kävelyiltä, alin otettu uudella kaukolinssillä. Ei muuten ole helpoin mahdollinen kuvata sillä, mutta ainakin saa hyvin kuvattua kauempaakin. Kummatkin siis kulkevat mukana, tarve uudelle kameralaukulle on myös ehditty havaitsemaan.Uusia ja vanhoja löydöksiä. Kaivoi vanhat Longchampin laukkuni, useammankin esille. On niissä omat hyvät puolensa, ei tule vesi läpi, vaikka vain yksi tila laukussa ja pieni sivutasku ei ole koskaan ollut suosikkini. Muutoin ne ovatkin sitten käteviä ja helppoja, myös puhdistaa. Pieni, kaksi keskikokoista ja iso sulassa sovussa jälleen laukkuhyllylläni nahkaisten keskellä.

Deichmannin tuliaiskenkiä on koetettu venyttää myös sopiviksi, hiljalleen alkavat sopimaan. Omistan ainaisen taistelun uusien nahkakenkien kanssa, kantapääni kehittävät aina rakon. Oli sitten rakonestopuikkoa, vaselinia tai mitä tahansa tököttiä jaloissani. Vain oikeisiin paikkoihin sijoitetut rakkolaastarit suojaavat.Paita: Forever21
Shortsit: Your's
Kengät: Tuliainen Tanskattarelta (Deichmann)
Laukku: Longchamp

Olisikohan tämä asu eiliseltä? Vai toissa päivältä? Samalta ne ovat näyttäneet, joku paita ja pellavashortsit. Ihania lomapäivä kokonaisuuksia.

Huomenna lähdemme Dubliniin ja siksi aikaa teille on tarjolla ajoitettuja kirjoituksia, mutta niistä huomenna enemmän.

Oikein hyvää perjantaita ja viikonloppua kaikille meiltä molemmilta!


It has been great week when it comes to spending a holiday. We have been taking long walks and made some good food. We have read on the backyard (or a small park next to our house if you will) and had a lovely time with my boyfriend. 


Not much pictures from this week. Some from our walks. New shoes I've been trying make good for my feet. Old handbags, dig all my Longchamps out, after several years of not using them I like them again. This is why I don't through my bags away. Outfit has been like this most of days. Flat shoes, small bag, some shirt and long shorts.


Tommorrow we leave to Irlend for holiday <3 Hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa ja nauti lomasta! :)
  Todella kaunis tuo turkoosi paita.
  Ja ihana se uusi laukku aiemmista postauksista..

  t. P duunista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia P. Eiköhän matkasta keretä vaihtamaan monet jutut vielä :)

   Poista
 2. Hyvää reissua teille! Mä tein sitä sun salaattia, lisäsin vielä omenaa joukkoon ja hyvin putosi kasvissyöjäkaverille. :) Eli kiitos sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että maistui! Omenaa voisi tosiaan siihen vielä kokeilla, kiitos vinkistä, ensi kerralla kokeilen sen kanssa :)

   Poista
 3. Oikein ihanaa matkaa Teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tässä jo malttamattomana odotan lähtöä.

   Poista
 4. Ihanaa lomamatkaa teille! Toivottavasti säät suosivat! Taisi tulla se matalapaine sieltä nyt tänne, sillä ainakin nyt sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin siellä aurinko paistaa, mutta jos ei kaatamalla sada niin sekin on jo hyvä alku sen saaren ilmastossa :)

   Poista
 5. Lovely photos! Ihana!!!

  Have a great holiday :)

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 6. Ihana paita! Todella kaunis sävy. :) Minulla on nyt hieman saman mallinen ponchomainen pitsineule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on ollut tämän kesän suuria suosikkeja kyllä, tullut pidettyä paljon yllä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!