9.8.2012

Outfit of the day 9.8.2012

Dublinista on palauduttu kotiin, pesukone on rullannut jo kahdesti jotta pyykit on saatu kasaan (kylppäri on kuin paraskin tropiikki) ja muutenkin täällä on koetettu saada kaikki purettua. Kotoa ei ole mihinkään poistuttu, mutta kuvia on karsittu ja ruokakaupassakin käyty. Dublinista ja Irlannista muutenkin tulee kyllä tekstiä, mutta tässä tämän päivän ruokakaupassa käynti vaatetusta. Lomahengessä mennään edelleen, samoin kesän hengessä vaikka syksysesonkia ajatellen tulikin tuossa shopattua. Kotinörtti muuten alkaa kehittymään kuvaajana, meillä oli oikeita kuvaus sessioita reissussa, joten jatkettiin samassa hengessä täälläkin.

Ihanaa torstaita kaikille!
Paita: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Housut: Evans (verkosta)
Kengät: Tanskattaren tuomisia (Deichmann)
Huivi: H&M
Laukku (meikkipussi oikeasti): Longchamp
Kello: Esprit

We have arrived back home from Dublin. I've been washing loudry and doing other boring house work. Since we had nothing to eat we also had to do some groceryshopping. Here are some pictures from that "trip". There is more to come from Dublind and from Ireland, but those pictures are still something I need to go through. In other news my boyfriend started taking really good pictures on Dublin after we tried some new things with camera and here are some tastings of them as we did same kind of "photoshoot" here as well.

Hope you are all well!

2 kommenttia:

 1. Hei, vähänkö kiva kuvasarja- tykkään!! :)

  Tervetuloa kotiin! Innolla jään odottamaan kuvasaalista ;)...

  Hyvää lomailun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopulta karsin aika kovalla kädellä blogiin tulevia kuvia, mutta eiköhän niistä saa lomareissusta aika hyvä kuvan kuitenkin.

   Kyllä se ihanalta tuntuu, että lomaa on vielä viikko jäljellä, vaikka sitten onkin melkein vuosi seuraavaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!