6.9.2012

All the layers on my outfit.

Sain oikeastaan idean kuvata päivän asu kerroksittain tästä Madeleinen postauksesta, jossa hän esitteli päivän kokonaisuutta kerros kerrokselta. Syksyllä itsellänikin ei oikein muu kuin kerrospukeutuminen tulee kysymykseen, jäädyn muuten matkalle kun taas paahtuisin töissä. Talvella menee jotenkin helpommalla paksun neuleen kanssa, mutta syksyllä tarvitaan se välivaihekin, että jos ilman takkia sittenkin pärjäisi ulkona. Toiveajattelu valitettavan usein.


Ensin se versio, jossa saattoi huidella toimistossa hyvin toimiva kokonaisuus. Hame vaan tuppaa päivän mittaan rypistymään kun istumatyötä teen. Tallinnan Stoccalta hankittu Espirtin hame oli kuitenkin sellaisessa alessa, että ei sitä voinut olla mukaan nappaamatta.


Sitten on se versio, jossa toimistossa laitetaan bleiseri päälle ja huivi kaulaan kun ilmastointi toimii kunnolla. Tällä kokonaisuudella voi myös päivällä kipittää hyvin edes takaisin tarvitsematta sen suuremmin takkia.

Paita: Dublin
Hame: Esprit (Tallinna)
Bleiseri: H&M
Huivi: Esprit
Kengät: Mexx
Takki: Halonen
Laukku: Mulberry

Sitten on se sadetakkiversio, se viimeinen versio jolta näyttää kun aamulla lähtee ovesta ulos. Ne lupasi sadetta, joten minä kiskoin sateen kestävän takin päälleni. Aamulla se oli tarpeen, iltapäivällä ei enää ollenkaan.

Syksyinen kerrospukeutuminen siis täällä menossa. Vielä ohuilla sukkahousuilla mennään, vaikka aamulla vähän viluttikin. Muutoin kokonaisuus on kyllä mieleeni ja punainen takki pelastaa minkä tahansa kokonaisuuden.

Hyvää torstaita kaikille!

Here is yesterdays outfit, all the layers of it. First one in the office, then one for the day wear. It's cold in the morning when I leave to work and since they promised rain I took a proper coat for the morning as well. What do you think of the outfit?

Hope you are all well!

16 kommenttia:

 1. LOVE all of your pops of red!! Gorgeous! :)
  xoxo Darby
  Obviously Obsessed 

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Darby :) I like to spice up my outfits with some color, makes me smile in those grey mornings.

   Poista
 2. Hauskan näköinen, lähtee ihan sinisestä ja päätyy ihan punaiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin itsekin kuvista, että olenpas minä nyt ollut kekseliäs tämän kanssa. Ei kyllä aamulla ollut ajatuksissa kun kokonaisuutta kaapista ulos kiskoin :D

   Poista
 3. Tykkään niin tuosta sinisen ja punaisen yhdistelmästä!

  Olen kyllä kateellinen niille, jotka handlaavat kerrospukeutumisen. Olen siinä niin surkea! Inhoankin talvea ja kylmyyttä, koska en tiedä ikinä mitä laittaisin päälleni. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   En minä tätä oikeasti osaa, osaan laittaa puseron päälle neuleen ja siihen takin. Siinä on minun taidokkuuteni. Talvea inhoan minäkin, koko ajan palelen :)

   Poista
 4. Vau! Onpa hyvä punainen ja kauniisti sopii tuon sinisen hameen kanssa punainen huivi. Nyt täytyy antaa sulle tunnustus viikon rohkeimmasta väriyhdistelmästä, joka on vielä kauniskin...:) Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia <3 En kyllä ajatellut aamulla, että se olisi noin värikäs, mutta selvästi värikylläisyys mielyttää muidenkin silmää.

   Poista
 5. Todella kaunis asu!! Ihanasti punaista asussa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomaan syksyn taas tulleen, sillä silloin kaivan kaikki punaiset esille uudelleen ja piristän niillä hyvin monia asuja :)

   Poista
 6. Ihanan kaunista ja pirteää. Harva osaa tehdä pirteän asun, joka samalla on klassinen ja tyylikäs. Sinulta onnistuu. Tuo takki saa minut ihan vihreäksi kateudesta! Niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Takki on Haloselta, siellä taisi olla samantyyppisiä edelleen jäljellä. Samoin H&M tarjoaa punaista takkia vaikkakin lyhyempänä versiona. Toivottavasti se oma punainen vielä löytyy.

   Poista
  2. Pitää vaan pitää silmät auki... ehkä vielä joskus löytyisi tarpeeksi iso ja muutenkin kiva :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!