19.9.2012

Grey dress.

Ensin harmittelin, että ei meinaa löytyä sopivaa työmekkoa ja sitten kun löytyy yksi niin löytyy tottakai useampikin. JackPotin sininen mekko sai seurakseen harmaan Mark's&Spencerin mekon. Nyt on sitten ainakin mekkoja, joita pitää yllänsä, helpottaa aamuja huomattavasti kun on vallinnan varaakin. Päällä mekko oli maanantaina ensimmäisen kerran. Mekko kuvattiin kyllä erikseenkin, mutta ne kuvat ovat kaikki sumuisia, joten valitettavasti on tyytyminen kuviin, joissa takki peittää mekkoa. Hihat ovat 3/4 malliset, eli juuri sellaiset kuin haluat. Huivi on Mexxilta tupsahtanut uutuus, värin nimi on Red Dahlia, pakkohan se oli saada. Syksy ja punainen kausi ovat siis koittaneet.

Tällaisessa kokonaisuudessa mentiin maanantaina, nyt oikein hyvää keskiviikkoa!Takki/Jacket: Sokos
Bleiseri/Blazer: H&M
Mekko/Dress: Mark's&Spencer
Kengät/Shoes: New Look
Huivi/Scarf: Mexx
Laukku/Bag: Mulberry

It's not long ago when I said I need a new working dress. I did buy this lovely blue JackPot dress (seen in here), but as life usually goes, when you have one, you see more. I found this lovely grey dress from Mar's&Spencers and felt it was a good one to get, singe it's good to have something to choose from. 

It also seems autumn has arrived to southern Finland as well. One needs a jacket (at least in the morning), nature is on it's lovely colours and I'm wearing red. That's me, wearing red on autumn and winter.

Have a lovely Wednesday and hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Mulla meni mekko ihan ohi kun tuijotin vaan kenkiä! Ihanat! Luulin että ovat Parikat, mutta olivatkin muualta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat kieltämättä asun valopilkku, mekko semmoinen hyvän neutraali, että voi laittaa tuollaisia piristyskohtia asuunsa. Parikat eivät tosiaan ole, Parikan lesti ei meinaa istua omaan jalkaani. Nämä kengät huomattavasti huokeammalla hankitut versiot, mutta lesti on täydellinen :)

   Poista
 2. Oletpa naisellinen :) Kaunista.

  VastaaPoista
 3. Hi! I was looking at your blog and I like it so much!
  Can we maybe follow each other? Let me know dear <3

  pearlinfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi. Thank you for your comment, I only follow blogs I actually read, but I will wisit your blog and maybe I fall in love with it :)

   Poista
 4. Sama juttu, katsoin ensin että sinulla on ihanat Parikan kengät jalassa. Niin samanlaisilta ne kuvassa näyttivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät (valitettavasti?) ole. Kengät kyllä keräävät joka kerta huomiota :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!