17.9.2012

In Turku.

Olimme viikonloppuna Kotinörtin kanssa Turussa ja valitettavasti on sanottava, että reissu ei mennyt, kuten olimme ajatelleet. Saimme oikein mainion tarjouksen yhteen Turun hotelleista ja tarkoituksemme oli suunnata kohti ystävien syntymäpäiväjuhlia lauantaina, mutta juhlat jäivät vaan haaveeksi Kotinörtin maatessa vatsakipuisena aamupalan jälkeen. Ei paha ruokamyrkytys, mutta sen verran paha, että saadessani respassa vastaan epäuskoisen "Ei meiltä voi sellaista aamupalalta saada" lähdin itse hakemaan miehelle iltapäivällä lääkkeitä apteekista ja kaikkineen lauantai meni miehen kipeillessä. Ikävän puoleinen viikonloppu valitettavasti täällä tuon lauantain osalta, enemmän kuin itse vatsakipu harmittaa palvelu.

Joka tapauksessa asukuvia saatiin aikaan, samassa kokonaisuudessahan minä lauantaina ja sunnuntaina olin, ei ollut tarvetta oleilla muissa vaatteissa kuin hotellin kylpytakissa. Voi ei, kaksi päivää samoissa vaatteissa. Onneksi kuvia on vaan yhdeltä. Sunnuntaina oli miehen vatsakin rauhoittunut jo, joten paremmalla mielellä mentiin ja todella hienossa auringonpaisteessa.Bleiseri/Balzer: H&M
Paita/Blouse: Esprit (Tallinna)
Farkut/Jeans: Evans (verkosta)
Huivi/Scarf: Esprit
Kengät/Shoes: Spirit Store
Laukku/Bag: Mulberry

Punaisen bleiserin tahdoin jo kesällä, ihanan pirteä ja värikäs vaihtoehto. Teki tuostakin tylsän puoleisesta kokonaisuudesta kerrassaan aurinkoisen ja pirteän oloisen. Minä ihastuin tähän H&M.n uutuuteen samantien. Jotain uutta löytyi Turustakin sunnuntaina ja ihania syyskuviakin saatiin otettua.

Näissä tunnelmissa tällä kertaa, oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
Here are some pictures from our weekend in Turku. We were supposed to go to a friends birthday party, but since my boyfriend got sick after hotels breakfast we were not able to go there. Pitty, since I had all the fun planned for us for the week end. It was a lovely two days anyway and weather was great. Here are pictures from the outfit and some others. I love my new red blazer, makes otherwise so dull outfit look much more brighter.

Hoping your weekend was a good oneand hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Voi harmi mikä käänne reissulle. :( Ei tietenkään mistään ikinä voi saada ruokamyrkytystä, ainahan niin väitetään. Laitatteko vielä jotain reklamaatiota? Ihanasti sopii syksyyn tuo bleiseri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se reklaamatio on lähdössä vielä, sen verran kuitenkin koetettiin kivassa kelissä ulkoilla eilen, että lähtee vasta tänään :) Bleiseri ja muutenkin kaikki punainen on noussut suosikikseni taas syksyn tullen :)

   Poista
 2. Ikävää, että viikonloppu ei mennyt suunnitelmien mukaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, aina ei voi saada kaikkea, onneksi parani lääkkeillä, että ei pidempään kestänyt :)

   Poista
 3. Voi että, olipa harmi tuo ruokamyrkytysjuttu. Sitä vaan voi aina sattua ja tapahtua kaikenlaista.

  Kuvat on kauniita ja punainen bleiseri on ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi olla pelkkää hymyä koko viikonloppu ja onneksi ei tuon suurempaa sattunut.

   Kiitos, pidän itsekin kunnon aurinkoisista kuvista ja bleiseri piristää mieltä suunnattomasti :)

   Poista
 4. Sunnuntaina oli kyllä niin mahtava ilma! Istuin pitkään parvekkeella ja vaan imin itseeni auringonsäteitä! :)

  Harmi, että vkl ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan - toivottavasti saatte jotain korvausta hotellista!

  Asu on tosi ihana ja arvaa vaan alkoiko tehdä mieli punaista bleiseriä!

  terv. neiti sininen bleiseri 24/7 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko kyllä helli ihanasti, harmitti oikein istua autossa ja matkustaa takaisin :) Kyllä minä sinne reklamaation laitoin, ehkäpä sieltä tulee takaisin jotain.

   Myönnän, että keksin yhdestä toisesta blogista tuon punaisen bleiserin ja etsin sopivaa parikin kuukautta. Sopivaa hintansa ja mallinsa puolesta. Onneksi tärppäsi :)

   t. entinen neiti sininen bleiseri 24/7 :D

   Poista
 5. Olipa harmillinen tuo ruokamyrkytys!
  Onneksi sää kuitenkin suosi seuraavana päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli, mutta kyllä se sunnuntain keli korvasi todella paljon lauantain harmistusta :)

   Poista
 6. Voi kotinörttiparkaa! Onneksi kuitenkaan koko viikonloppu ei mennyt potiessa... Kaunis tuo punainen bleiseri. Oman olen jo laittanut talviteloille. Pitäsiköhän vielä kaivaa esiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotinörtti on ollut kovin otettu saamastaan huomiosta, hämmentynytkin ja laitan tähän nyt kiitokset kaikille muistaneille.

   Punainen on minulle syksyn ja talven väri, keväällä viikkaan sen vasta pois. Jotenkin se piristää kummasti muuten niin tummaa työpukeutumista syksyn ja talven pimeään aikaan :) Joten ihmeessä vaan oma bleiseri esille, sitä voi käyttää kesät talvet kyllä!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!