Monday.

Eilen havahduin hämmentävään faktaan vaatekaappini suhteen. Värittömät sukkahousut ovat kaikki loppu. Sain jalkaani vielä yhdet, mutta sen jälkeen ne yksinkertaisesti ovat kokonaan lopussa. Missä vaihessa tässä oikein näin kävi, että vaatekaapissa ei ole vaaleita sukkahousuja? Olenko minä ainut, joka onnistuu kuluttamaan noita vaaleita ihan hirvittävää tahtia? Vaatekokonaisuus on tämmöinen mun "toimisto uniformu". Vaatekaapissa on kaksi Espritin hametta, tämä kuvissa oleva ja sininen ja kumpikin niistä toimii eri väristen puseroiden kanssa. Todellinen "en tiedä mitä laitan aamulla päälleni" kokonaisuus siis eilen ollut päällä.

Tänään tähän mennessä takana aamu-uinti ja edessä illalla niinkin mielenkiintoista hommaa kuin kaupassa käyntiä (ja niiden pirun sukkahousujen ostoa!). Ihan tavallinen tiistai siis edessä.

Eillisten asukuvien myötä oikein aurinkoista tiistaita kaikille!



Paita: Esprit
Hame: Esprit
Vyö: Espirt (tuli hameen mukana)
Huivi: Sokos
Kengät: Mark's&Spencer (verkosta)
Laukku: Mulberry

This is my typical outfit on an office day. Basic skirt with a blouse, maybe to have a scarf to make some extra with the outfit. I have two similar skirts from Esprit (this one and a blue one) and they are both realy handy as office outfit. Do you have outfit that you put on you when you don't know what to wear?

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Minulla ne on melkein aina loppu ja koska kauhistun sukkahousujen kallista hintaa, tyydyn käyttämään noita äitin minulle hamstraamia sateenkaaren väreissä loistavia versioita. Toisaalta etenkin syksyllä tykkään käyttää paksuja villasukkahousuja, niin ne yleensä järjestään ovatkin ihan värillisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostan sukkahousut ihan sujuvasti Prismasta josta ne saa kohtalaisella hinnalla semmoisessa paketissa. House taitaa olla niiden merkki, saatavilla olettaisin ainakin Sokoksissa myös.

      Saan minäkin (onneksi!) paksummat säilymään, joten vaan tykkäisin vielä vähän aikaa noista vaaleista kun sitten sitä ajattelee, että on ihan syksy kun vaihtaa paksumpiin.

      Sinä niin ihanasti osaat värillisiä käyttää, minä en näe muita värejä kuin mustan mitä sukkahousuihin tulee noiden värittömien lisäksi :D

      Poista
  2. Tosi kaunis hame! Itse on juurikaan käytä värittömiä sukkiksia, vaan yleensä värillisiä, jotka jostain syystä kestävät pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin ne kestävät pidempään, ihan totta. Ovathan ne toki paksummat, ei saa kynnellä tmv. niin helposti rikki. Kuten jo Nnalle totesinkin, minä en värillisiä vaan osaa pitää, hyvä kun edes pienesti kuvioituja mustia :)

      Poista
  3. Voih, mulla taas kerran käytetyt sukkikset keräävät pölyä kaapissa, kun olen tällainen tylsä farkku-/housuihminen... Ja jos hame joskus on päällä, on jalassa paksut mustat sukkikset :/ I know, so boring!

    Ihailen aina näitä sinun hameasujasi, tämäkin niin tyylikäs ja naisellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hameet ja mekot ovat niin helppoja töissä, näyttää kovin nopeasti asialliselta, kun vaan sellaisen laittaa päälleen. Kyllä se mullekin se housukausi taas tulee, tällä hetkellä vaan näemmä menossa tämmöinen hamekausi.

      Eikä paksut mustat sukkahousut ole tylsät! Tai sitten voidaan olla yhdessä tylsiä, koska ne mulla tänään on jalassa ;)

      Poista
  4. Olen kanssa sukkahousujen suurkuluttaja. Käytän syksyllä-talvella edelleen paljon hameita ja niiden kanssa on sukkahousut. Paksummat säilyvät muutamia käyttökertoja ainakin, mutta ohuemmat tuntuu välillä olevan kertakäyttökamaa! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se vaan taitaa mennä, paksummat kestää mutta nuo ohut saa pestyä kerran, ehdottomasti vain kaksi kertaa ja sitten pitää jo hankkia uusia :(

      Poista
  5. Huokaus... minä taasen tuskin saan niitä ohuita ehjänä edes jalkaankaan! Ja sitäpaitsi viimeisimmät jotka ostin, olivat rikki jo paketista tullessaan! Jos ihminen lentää kuuhun, eikö voida valmistaa sukkahousuja niin että ne kestää? Ei niitä kiiltäviä jotka ahdistaa vaan ihan tavallisia! Hyvää alkanutta viikkoa! Kaunis on edelleen tuo Espritin hame...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulosta hirmu tutulta tuo paketista jo tullessaan rikki. Olen aivan varma, että jos miehet edelleen käyttäisivät sukkahousuja ja sukkia yhtä aktiivisesti kun silloin kun ne kapistukset keksittäisiin, niin ne olisivat huippuunsa kehitetyt jo tällä hetkellä. Ei silmäpaon suuntaankaan viittavaa.

      Hyvää viikon jatkoa sinne!

      Poista
    2. Hoh, tästä olemme äidin kanssa keskustelleet moneen otteeseen ja olemme molemmat ihan samaa mieltä! Miten voikin olla, että vielä 2010-luvulla sukkikset hajoavat saman tien - olivatpa sitten pirkat tai voguet...!

      Poista
    3. Juuri niin! Siksi minä käytän ongelmitta halpisversioita, hajoavat yhtä tehokkaasti kuin ne kalliimmatkin ja mielummin maksan vähemmän kyllä siitä ilosta, että liki kertakäyttötavarasta puhutaan.

      Poista
  6. Tyylikäs lady :) ihana hame! Pitää varmaan kaivaa hame esille.... Haaveilen edelleen siitä ihanasta punaisesta takista.

    olen joskus satsannut alessa wolfordin sukkiksiin. Hintaa on, mutta kesävät menossa mukana eikä silmukat heti lähde hulluna juoksemaan. Jos siis alesta löytyy, kannattaa satsata. Olen käyttänyt niitä varsinkin työmatkoilla... Ulkomailla illalla ei ole ihan helppo löytää sopivia sukkiksia...

    Kiva kun kävit kylässä blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Hame on tuollainen "turvallinen" vaate, helpolla kivan näköinen kokonaisuus. Punaisia takkeja taitaa olla tällä hetkellä jopa saatavillakin, ainakin olin H&M.llä niitä näkevinäni.

      Pitää harkita satsaamista, mikäli alessa on saatavilla. Etenkin ohuiden sukkisten kanssa kaipaan sitä "graalin maljaa" eli merkkiä, joka ei hajoaisi heti käsiin. Jatkan metsästystä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!