Teal green dress.

Ostin Irlannista näitä mekkoja kaksi, toisen tumman sinisenä ja toisen vihreänä. Ainakin omalla koneella mekko näyttää enemmän turkoosiin taittavalta, mutta se on kyllä enemmän petrolin värinen. Joka tapauksessa, mekko on silti suosikki ja se on vallan mainio työmekko kuten on tumman sininen vastaavakin. Tässä siis mekko ensimmäistä kertaa yllä.

Yhdistin sen turvallisesti mustaan, ehkä ensi kerralla johonkin muuhun väriin sitten? Vähän arkailen kirkkaiden värien käyttöä, vaikka kovasti niitä tahtoisin opetella käyttämään. Muitakin kuin mustia, joten ehkä tässä on hyvä aloitus sitten opettelulle. Boleron laitoin mekon alle luomaan mielikuvan hihoista, ihan ok ainakin omasta mielestä toimi noinkin.

Mitä pidätte väristä, toimiiko vai saako mekon unohtaa kokonaan?

Oikein hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!



Mekko: Dublin
Vyö: Dublin
Bolero mekon alla: YourFace
Kengät: Kööpenhamina (Deichmann)
Laukku: Longchamp

I bought this lovely dark teal (camera makes it look lighter) dress on august from Dublin and it's a start for me to try to use some colour (other than red). I still played safe and combine it with black. Not bold enough to combine it with other colours.

What do you think about it?

Have a lovely weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Nätti mekko, ja siinä on kyllä loistava malli! Eikä tarvitse unohtaa tuota väriä, sopii hienosti sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuvaaja minulla vaan on, joka saa hulluttelemaankin. Pidetään siis kaapissa ja asustetaan jatkossakin :)

      Poista
  2. Toimii, kaunis mekko! Aika keväinen/kesäinen fiilis siinä tosin on, mutta mitäs se haittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on todellisuudessa paljon tummempi kuin kuvassa, petroli saattaisi olla oikea väri kuvaamaan sitä. En tiedä mitä kamera oikein teki värille, kun siitä tuli noin turkoosi :D Koetetaan vielä asustaa tuota vähän eri tavalla vielä tai edes kuvata, jos saisi sen oikean värin esille :)

      Poista
  3. Kaunis mekko, mutta vielä kauniimpi kantaja :) Olipa taas onnistuneita hyvänmielen kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Totesinkin tuossa ylempänä, että kun on se oma mies kuvaamassa, niin saa hymynkin irroitettua kasvoilta, ei tule niin vakavia kuvia :)

      Poista
  4. Mielestäni todella kaunis mekko ja hulmuava helma. Hihat sopivat alle näin syksyllä, mutta kesällä taasen mekosta saa eri näköisen kun jättää hihat pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä toki ilman boleroa tuota voisikin pitää. Sen verran viileä on kuitenkin aamuisin, että hihat ovat ihan hyvä idea tuon kanssa. Kesällä pitää sitten katsoa eri tavalla, jos vaikka asustaisi jollain muulla kuin mustalla ;)

      Poista
  5. Ihana mekko, kultaseni! Ehdottoman upea, hyvä valinta - vaikka ei sulla huonoja olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 Voi kun sinä et koskaan ole nähnytkään, miltä näyttäisin lohenpunaisessa tai beigen väärässä sävyssä. Siinä on naurussa pitelemistä kun "väärän värisen" lähinnä siis semmoisen hyvin vaalean värin kasvojani vasten laitan. Tai oranssin. Pitää demonstroida sinulle joskus shoppausreissulla, mitä nämä väärät värit tekevät :)

      Poista
  6. Niin kauniina taasen. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  7. Arvaat varmaan Dahlia, että meikäläiseen uppoaa juuri tämmöiset selkeän väriset, raikkaat mekot:) Mekon mallikin on todella kaunis, kuten mekon toinenkin malli:)
    Minä laittaisin päälle ihan vaan hyvin istuvan neuletakin. Vyöhän voi olla vaikka neuletakin päälläkin, koska sen kanssa on helposti istuvuusongelmia, varsinkin jos se on liian pitkä malliltansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos BW! Olen havainnut noiden leveämpien helmojen vaan istuvan itselleni paremmin kuin ihan kapean.

      Pitää kokeilla neuletakin kanssa, kiitos hyvästä vinkistä <3

      Poista
  8. Hyvin toimiva väri sulle. Sun punertavissa hiuksissa ja mekossa on irlantilaistunnelmaa...:) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 en ollut itse ajatellut irlantilaisuutta ollenkaan, mutta totta kyllä, on sitä noissa väreissä olemassa aavistuksen verran :)

      Poista
  9. Todella upea mekko kerrassaan! Ehdottomasti käy tuon boleronkin kanssa :) Kyllä täytyy sanoa että olet hyvin tyylikäs, upea nainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle! Häkellyn aina näistä kehuista, joten iso kiitos.

      Poista
  10. Kaunis mekko! Varsinkin kaula-aukko on ihana ja sopii sinulle tosi hyvin.

    Vähän jäin miettimään tuota helman pituutta, kun sanoit että mekko on ostettu työkäyttöön. Vaaleiden sukkahousujen ja leveän helman yhteisvaikutus saa minun silmissäni aikaan vaikutelman, että mekko on tosi lyhyt ja ihoa on esillä tosi paljon työpaikkaympäristöön. Oman työpaikkasi pukukoodin tunnet toki itse parhaiten, ja tiedät mikä on sinne sopivaa :)

    Itse varmaan yrittäisin vähän "kesyttää" mekkoa työpaikkaa varten, ehkä tummemmilla sukkiksilla, neuletakilla, jotenkin? Olisi kiva nähdä mekkoa eri lailla asustettuna, sinun varman tyylisilmäsi mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linnea <3 Mekko on samanmittainen kuin noin puolet muistakin hameista ja mekoista eli tuohon polven yläpuolelle ulottuva, joten itse en koe sitä töissä liian lyhyeksi eikä siitä sanomista ole missään vaiheessa tullut. Tuo on muutenkin se lyhyin mitta hameesta/mekosta jossa suostun julkisesti esiintymään.

      Eiköhän sitä tule vielä tummemmallakin asustettua, halusin vaan esitellä itse mekkoakin ennen kuin vedän siihen tummaa neuletakkia ja muuta päälle joka "piilottaa" koko kauniin värisen mekon kokonaan :) Katsotaan mitä tässä vielä keksii.

      Poista
  11. Iahana mekko. Jotenkin raikas ja piristää jopa katsojaakin. Sopii sulle, ihan napakymppi hankinta.

    Edellisen postauksen punainen takki.... Wau. Väri sopii sulle täydellisesti. Uskaltaisikohan sitä itsekin ajatella..... Kiitos inspiraatiosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minni kauniista sanoistasi. Punainen takki on joka syksyinen suosikkini värinsä takia. Pitkään emmin sen kanssa ja hetken se roikkui naulakossakin, ennen kuin uskalsin sitä pitää. Onneksi nyttemmin siihen olen tottunut ja sen käyttö tuntuu luontevalta taas. Punainen takki piristää syksy kyllä ehdottomasti.

      Ihanaa, jos täältä inspiraatiota olet saanut.

      Poista
  12. Kaunis mekko ja kaunis Dahlia :)! Minusta kivannäköinen color block- vaikuelma, kun tuo bolero tuolla alla- tuo mekkohan antaa vaikka minkälaisia mahdollisuuksia- wau ja sinä luova :)!

    Tuo väri on kyllä niin hyvä sinulle (*kröhöm" kuten se bleiseri...;))!

    Kunhan ehdit, tulehan kurkkaamaan blogiini...minulla on sinulle siellä pieni yllätys :)..

    Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! <3 En tiedä luovuudesta, bolero mekon alle idea lähti ajalta kun olin vielä toipilaana ja ystävän juhliin piti saada jotenkin lämmintä päälle, joten hihat piti juhlamekon alle saada aikaan.

      Kyllä sitä turkoosia onkin tässä tullut rakastettua koko kesä, saas nähdä koska tuosta väristä olen valmis luopumaan kun vasta uudelleen samaa väriä olin päälleni kiskomassa ;)

      Tulen ehdottomasti käymään kunhan tässä maanantaiselle blogikierrokselleni ehdin!

      Oikein ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle myös!

      Poista
  13. Todella upea mekko! Sopii sinulle todella hyvin! Ja edellisessä postauksessa oleva punainen takkikin on niin täydellinen! Kyllä sinä vain osaat yhdistellä ja hienoja hankintoja tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sinulle. Kuten useaan kertaan todettu, se takki on suosikkejani ja tuskin on siltä listalta vielä poistumassa. Joskus aina mietin, mistä kyky yhdistellä vaatteita tulee, ja siitä lienee "vastuussa" Äitini jolla on hätkähdyttävän hyvä silmä pukeutumiselle myös. Voisin joskus ottaa kuvia mammasta, jos sille on kiinnostusta katsoa, miten sukupolvelta toiselle siirtyy meillä pukeutuminen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!