Wednesday with me.

Ajattelin vähän valottaa päivää taas muutenkin kuin pelkkien asujen muodossa, joten luvassa on siis kuvia pitkin eilistä päivää. Lyhyiden selitysten kanssa, miten ne liittyvät päivääni.


Meiltä viereinen katu aamulla 5:30 näyttää tältä. Kävin eilen aamulla lenkillä (reippaalla kävelyllä) aamusta ja nappasin tämän kun matkan varrella. Ennen kuutta on vielä pimeää. Tänään aamun "urheiluna" oli puolen tunnin venyttelyä ja lihaskuntoa. Olenko aamuihminen? No en todellakaan, aamu vaan on ainut aika, jolloin on aikaa säännöllistä liikuntaa harrastaa. Yritelmä säännöllisyyteen tässä on kuitenkin menossa.


Aamupalan nautin juotavassa muodossa, tuossa kaurarouhetta, mustikkaa, vadelmaa sekä mustaherukkamehua veden  kanssa nautittuna. Samalla selaan läpi uutisia, vaikka radio niitä tasaisesti kertookin, niin on ne saatava vielä lukeakin.

Tämän jälkeen suunnistin töihin, jossa tein eilen pidemmän päivän, kotona olin vasta lähempänä kuutta. Joskus on pidempiä päiviä, jossain kohdassa voi sitten taas lähteä aikaisemmin. Töistä ei noita kuvia kuitenkaan voi otella, joten sieltä ei sitten kuvaa ole tarjota.


Töiden jälkeen ehdin kuitenkin onnekseni nauttimaan kupillisesta vihreää teetä hyvien ystävien kanssa istuen. Olen tässä oikein harmitellut, että en nykyisellään meinaa ehtiä viikolla ketään näkemään kun päivät ovat venyneet pitkiksi, joten oli ihanaa vaihtelua käydä istahtamassa alas.


Ruokakauppaa ei sovi unohtaa, piti käydä muissakin kaupoissa, mutta oli sen verran pitkät jonot, että ei Kotinörtin kanssa jaksettu. Kasseista voisi päätellä, että enemmänkin tehtiin ostoksia, mutta kyllä tuossa valkoisessa vaan ovat minun eväsrasiani sekä suutarilta tulleet kengät, ei mitään sen jännittävämpää siis valitettavasti.



Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Espirt
Huivi/Scarf: Seppälä (?)
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Mulberry

Herttainen Preferita puhui mukavuusalueiden rikkomisesta, se minullakin oli mielessä kun eilen kokeilin uudelleeen näitä kapeita housuja. Ihan kohtalaisesti ne toimivat, vaikka vieläkään en ole niissä ihan kotonani. Väreiksi sentään yhdistelin tämän hetken suosikkejani eli sinistä ja ruskeaa, ettei ihan vieraille vesille menty kaiken kanssa.

Illalla oli vuorossa vielä Nnan reseptillä tehtyä herkullista avokadopastaa. Koska lounaana söin kanttarellipastaa, niin lisäsin lautaselle palan serranon kinkkua ja lämminsavulohta, jotenkin alkoi epäilyttämään, että olivat proteiinin saannit nollissa tänään.

Tämmöinen päivä minulla, illalla menin ajoissa nukkumaan, sillä tänään avaamme Äidin kanssa syyskauden teattereiden osalta (eli kerran kuussa jälleen teatteriin) ja se vääjäämättä tarkoittaa, että en pääse nukkumaan ajoissa tänään.

Hyvää torstaita kaikille!


Here are some pictures from my yesterday. I started my morning with a walk before 6am. Then some breakfast and off to work. It was a long day at work (I was home just a bit before 6pm), but I still managed to have a cup of tea with some dear friends. After getting some grosery shopping done we took outfit of the day pictures. I tried my skinny jeans once again, not quite liking them yet, but I'm getting better. For dinner it was avocado pasta, some swalmon and also some serrano ham (wich I stole from my boyfriends plate since I like that too). Then it was early to bed, since I'm going to teather with Motner today, it's going to be a long day.

How was your day? Hope you are all well!

Kommentit

  1. Hui kamalaa, aamulenkillä 5.30? Uinnin vielä jotenkin ymmärrän, mutta mutta... Oletko varma että se hiljattain sairastettu flunssa ei saanut aivoja kiehumaan tai jotain? :O

    Kapeat housut näyttävät hyvältä tuon asun osana. Upea väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on helpompaa kun mies herää siihen aikaan aamulla niin noista samaan aikaan. Ei se ole flunssa, se on yritelmä saada reistailleen hartiat ja selkä vähän parempaan kuntoon. Töiden jälkeen en saa aikaiseksi liikuttua, joten kokeilen nyt sitten aamulla liikkumista.

      Olen mieltynyt ruskean ja sinisen eri sävyjen yhdistämiseen, joten niillä tässä on leikitty pari päivää jo. Kyllä se mustaa mustalla kausi tulee kuitenkin jossain vaiheessa, niin nautitaan väreistä mahdollisimman kauan :)

      Poista
  2. Hui kun näyttää ihan yöltä tuo eka kuva! Aika kunnioitettavaa, että pääset ylös ja ulos tuohon aikaan!

    Ruskea ja sininen näyttävät hyvältä yhdessä. Kivaa teatteria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kovin piemää tuohon aikaan vielä. Kuten jo Linneallekin sanoin, niin ylösnousua helpottaa huomattavasti mies, joka herää töidensa takia samaan aikaan. Sitä tulee mentyä ajoissa nukkumaan kun toinenkin menee.

      Ruskea ja sininen ovat juuri nyt suosikkiyhdistelmiä, katsotaan mitä seuraavaksi. Kiitos, teatterissa on aina mukava käydä.

      Poista
    2. Mä kävin eilen koiran kanssa lenkillä iltakymmeneltä ja oli vähän sama fiilis, pimeää eikä ketään muita näkynyt. :)

      Poista
    3. Mä en voi niin myöhään jotenkin enää mennä lenkille, kun saan sen verran energiaa siitä, että valvoisin sitten vielä pari tuntia. Iltalenkit muuten varmasti voittaisivat täälläkin :)

      Poista
  3. Aamulla on kyllä kiva käydä lenkillä. On niin ihanan hiljaista ja rauhallista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olet kyllä ihan oikeassa, saa ihan rauhassa painella menemään.

      Poista
  4. Hyvä että pidit nuo housut! Näyttävät tosi kivoilta tuossa yhdistelmässä...:) Noista katuvaloista olen kyllä vähän kateellinen. Täällä on aamuisin säkkipimeää, eikä mennnä koirien kanssa lähipeltoa kauemmas...Jo monena aamuna on saanut autossa laittaa pitkät valot jotta näkee ajaa töihin...:( Kivaa lenkkeilyä ja ihania teatteri-iltoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti koetan opetella noita käyttämään, vaikka vielä en niissä ihan kotonani ole. Minä en usko, että lähtisin lenkille ilman katuvaloja, sen verran kammoan pimeää, että valot on ihan kiva olla olemassa.

      Kiitos Sari, teatteri oli aivan ihana, sai nauraa kunnolla joka teki oikein hyvää viikon kiireiden keskellä.

      Poista
  5. I think you look absolutely LOVELY in your skinny jeans! :)
    xoxo Darby

    Obviously Obsessed 

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Darby, I'm trying to handle them. It's still a bit hard, but I'm determined!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!