3.9.2012

Weekend.

Kipeänä ei jotenkin ole intoa päivittää, mutta asukuvia on kyllä otettu kohtalainen määrä viikonlopun mittaan, joten tässä sitten näitä asuja niin perjantailta kuin lauantailtakin. Perjantaina oli ensimmäinen kuumeeton päivä, joka tarkoitti niinkin huimaa aktiviteettia kuin kaupassa käyntiä. On muuten jännää mennä kauppaan joka vilisee ihmisiä kun on ollut sisällä maanantaista lähtien näkemättä ketään muuta kuin miestä.


Paita: JackPot
Bleiseri: H&M
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina)
Laukku: Mango
Huivi: Stockmann

Oli mielenkiintoista pukea päälleen jotain muutakin kuin pelkät verkkarit ja huppari. Päälle löytyi uusi JackPotin paita, joka tuli mekon kanssa. Mekko on sopiva, joten siitä vielä asukuvia tulossa kun sen päälleni puen. Tukka näyttää jokseenkin pöyheältä, kun tuuli oli kiitettävä.

Lauantaina suuntasimme Tapiolaan hakemaan Arkeologille syntymäpäivälahjaa. Rakas ystäväni täytti (tänäkin vuonna) 23 vuotta. Naisen oikeaa ikää ei kuulu kysyä, joten 23 on ikä, jossa pysyn blogin puolella myös, vaikka oikean iän toki tiedänkin.

Kaunis ja rauhallinen puutarhakaupunginosa Espoossa jossa on pieni pläntti metsää keskellä keskustaa siinä lukion edessä ja Aarnivalkean niityt levittyvät laajalle alueelle. Näille niityille ei saa rakentaa, tämä on ehto jolla Espoon kaupunki maat aikanaan Hagalundin kartanolta lunasti (näin Äidinäitini kertoi, sen suuremmin en asiaa ole varmistanut), niinpä Tapiolassa saa nauttia edelleen uskomattoman kauniista niityistä keskellä asutusta. 


Paita: JackPot
Neule: Mexx
Farkut: Evans (verkosta)
Vyö: Lindex
Huivi: Esprit
Laukku: Pertti Pahlmroot
Kengät (eivät näemmä näy ollenkaan): Spirit Store

Syksyisissä väreissä mentiin maanantaina, tuo Mexxin neule on osoittautunut aivan korvaamattomaksi lämpönsä puolesta vaikka siinä lyhyet hihat onkin. Väri on niin kauniin syksyinen.

Illan juhlista ja juhla-asusta koetettiin ottaa kuvaa, mutta koska vettä satoi kaatamalla niin ja kokonaisuus oli musta, niin huonostihan siinä kävi, joten ainut kuva on tämä, jossa jalassa ovat baltsut, jotta autolla ajaminen olisi helpompaa ja kuvakin otettu hallissa, ulkona kun oli keli niin kurja. Juhlat olivat kyllä mainiot.

Oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

Mekko: Monsoon
Takki: Halonen
Laukku: Dublin
Huivi: Marja Kurki
Kengät: NewLook (verkosta)

Last weekend I was able to go out from the appartment and even attend for a friends birthday party on Saturday evening. On Friday I could leave the appartment firt time after Monday morning, it was weird seeing people when doing some grosery shopping. Basicly here are the outfits from Friday, Saturday morning and Saturday evening. Lovely weekend. Now I'm back at work and feeling much better.

Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Hienoa että olet parantunut! Ihanan syksyinen tuo ruskea neule. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä porskutetaan taas tavallisella tahdilla :) Neuleesta tuli nopeasti uusi suosikki, katotaan kauanko viehätys kestää :)

   Poista
 2. Hei, taisin täältä sinun blogistasi löytää tuon Evans- verkkokaupan, kiitos vinkistä! En ole vielä mitään tilannut,mutta katsellut sillä silmällä ;)
  Tuo punainen takki huiveineen on kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneaulikki ja tervetuloa lukijaksi :)

   Toivottavasti Evanssilta löytyy jotain kivaa ja rohkeutta tilaamiseen myös. Yksi "alaosa" suosikeistani se kauppa edelleen.

   Punainen takki on yksi syksyn suosikeistani, saa piristettyä mitä tahansa asua samantien kun sen laittaa vaan päälleen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!