6.10.2012

Blueberry sunshine.

Eilen sitä vettä sitten satoi, riittävissä määrin ainakin täällä suunnalla. Tietenkin sitä tuli lähdettyä liikkeelle aamusta avokkailla, kun ei kerran ollut mitenkään viileä. Niinpä tuo kokonaisuus olikin sitten sateenvarjon kanssa mustikka auringonpaisteessa, eikö?

Lisäsin vielä viikolla otettuja kuvia lenkkimatkan varrelta, Suomen syksy on kyllä kaunis kun sille päälle sattuu. Nyt matkalle kohti anoppilaa ja pakkasen täydennystä.

Värikästä viikonloppua!


Bleiseri/Blazer: H&M
Huivi/Scarf: TieRack (Kopenhagen airport)
Paita/Blouse: Dublin
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Deichman (Denmark)
Sateenvarjo/Umbrella: M&P (Warsaw)

Yesterday it rained all day long, quite much. It was warm tough and with out a tought I wore some normal pump insted of well... something else. After looking my self on the picture I tought I looked like an blueberry under the sunshine, dont you think?

I've had some questions about my outfits, since for some they look so warm and I have also eben asked to get some photos of autumn here in Finland. So yes, we need to have coats already, expecting first snow to come anytime from two weeks to two months. Right now it's colours all over the Finland, here are some shots from this weeks wednesday from my walk. Hope you like them!

Hope you are all well!Hyvää viikonloppua!
Lovely weekend!

10 kommenttia:

 1. Ihania värejä:)
  Täällä on niin harmaata ettei naurata kyllä:)
  Hauska tuo sateenvarjo kuva, voi vitsi sie oot ahkera näiden postausten kanssa!
  Myös sinulle hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, minä niin ajattelin, että olisi viikolla paistanut muuallakin. Anoppi sitten kertoi jo lauantaina, että siellä ainakin oli satanut koko viikon. Katosi sekin ajatus kivasta kelistä läpi maan.

   Kyllä noita asukuvia jaksaa joka päivä melkein, vähän yksipuolistahan se on, mutta muuta sitten kun on aihetta muulle :)

   Poista
 2. Kyllä syksyssä on niin kauniita väreäjä. :) Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat, niitä on kiva kuvatakin, ainakin silloin harvoin kuin sattuu olemaan aurinkoista :)

   Kiitos, hyvää alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Syksy on niin kaunis, varsinkin jos aurinko paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Sääli, että se ei tapahdu kovin usein :)

   Poista
 4. Kauniita syyskuvia. Tuo viimeinen muistuttaa minua jotenkin Leppävaaran urheilupuistosta, vaikka varmaaan on muualta. Sateetonta sunnuntainta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä on viimeinen kuva otettu, muutkin siitä ympäriltä jostain :) Sunnuntai oli sateeton puolesta päivästä eteenpäin onneksi :)

   Poista
 5. Ihania syksyn värejä! Nyt juuri täälläkin paistaa aurinko ja ulkoilma taitaa kutsua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että saatiin sinnekin se aurinko viikonlopun ajaksi, kuulinkin että mennyt viikko oli kaikkea muuta kuin aurinkoinen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!