17.10.2012

Brown and Blue.

Eilisestä asusta ei oikein voi sanoa kuin sen, että aamulla oli aavistuksen semmoinen olo, että ratsupiiska ja hevonen enää puuttuvat. Hih. Ei nyt sentään, kapean housut saappaissa saivat aikaa tämän vaikutelman omassa päässäni. Rennompi kokonaisuus, joka kyllä silti oli oman mieleni mukainen ja bleiseri teki siitä töihinkin sopivan.

Eilen tuli haettua myös uudet silmälasit. Kaksin kappalein kiitos liikkeessä olleen tarjouksen. Parisen viikkoa kestää, niin voin niitä täälläkin sitten esitellä. Silmälääkärin tulos oli tosiaan eriparisilmissäni (toisessa plussaa ja toisessa miinusta) plussan huononeminen hiukan (0,25) mutta miinuksen paraneminen reippaasti (0,75) eli ei ihme, että niitä päänsärkyjä on tulut ajoittain. Nyt oikeanvahvuiset sitten tilauksessa.

Näissä tunnelmissa keskiviikkoon!

Viitta/Cloack: Esprit
Huivi/Scaarf: Mulberry
Laukku/Bag: Mulberry
Bleiseri/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Dublin
Huivi/Scarf: Esprit
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans

I kind of liked yesterdays outfit, it good to wear boots, I was already missing them. It's getting colder in here tough they have promised that this wekk is quite warm. I do still need my coat, not that that warm. Liking the colours in the outfit. What do you think?

Hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Oi vitsit, että tykkään näistä sun asuistasi! Käytät kivasti värejä ja selkeästi sulle sopivia sävyjä. Me likes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomaan usein jumittuneeni noihin samoisin sävyihin. Pitää vähän koettaa piristää joskus noita kokonaisuuksia jollain :) Kiva kuitenkin, että näistä tykätään!

   Poista
 2. Oih, tuo Mulberryn huivi on niiin upea! Ja muuten ihan täydellinen syksyyn värimaailmaltaan :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Noora. Se on kyllä nouyssut suosikiksi, pitää ihan muistuttaa itseään, että muitakin huiveja on olemassa ;) Syksyn värit ovat kauniita kyllä.

   Poista
 3. Ootpa ihanan tyylikkään näköinen ja viitta on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viitta on noussut kyllä tämän syksyn suokkivaatteeksi. Siinä missä nahkatakki on rakas, on se pitkänä kovin epäkäytännöllinen noin työmatka-autoilua ajatellen :)

   Poista
 4. Mieletön viitta, tykkään! Ei ollenkaan liian ratsastajamainen mielestäni tämä asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitos Ansku! Ehkä se on vaan se nuoruuden muistikuva niistä saappaista ja housuista, joka sai aikaan moisen mielleyhtymän :)

   Poista
 5. Kiva yhdistelmä! Näyttää oikein reippaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uusien yhdistelmien keksiminen on välillä haaste, joskus tulee luonnostaan. Tämä tuli aika sitä myöden kun vaatteita päälleni laitoin.

   Poista
 6. Your boots are absolutely perfect! They would match anything and everything! And your Esprit scraf is FABULOUS!! The color is great on you darling!
  xoxo Darby
  Obviously Obsessed

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear. I was realy glad to find them and the Esprit scarf ir my favourit inside scarf at the moment. It goes with everything.

   Poista
 7. Todella tuo Espritin huivi menee kaiken kanssa, se on aivan ihana. Tosi kaunis yhdistelmä muutenkin. Kivaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Huivissa kun on neljä puolta, niin menee kaiken (melkein) kanssa. Ilta meni jouhevan mukavasi Warhammerin maailmassa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!