1.10.2012

Last of September.

Eilinen oli jo viikonlopusta rauhallisempi ja päivä kuluikin lähinnä löhöillessä ja tehden ei mitään. Ainakin tuli rentouduttua. Kävin itse pikaisesti Sellossa iltapäivästä ja Kotinörtit ehti ottamaan kuvia. Mulberry vaan pitää pintansa ulkohuivina. Ehkä nuo muutkin villahuvit saavat vielä jossain vaiheessa tilaisuuden, vielä kuitenkin tätä tullut käytettyä. Samalla teemalla mentiin kuin eilenkin eli housuissa ja neuleissa olin liikkeessä. Myös tuo viitta on osoittautunut varsin oikeaksi valinnaksi tähän aikaan vuodesta.

Nyt taas maanantai ja arkisen aherruksen pariin. Onneksi viikolla on kivojakin juttuja useita edessä eikä pelkkää aherrusta. Niistä kuitenkin viikolla lisää.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa sekä hyvää lokakuuta!Viitta/Cloack: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry
Farkut/Jeans: Evans
Nilkkurit/Shoes: Esprit
Neule/Cardigan: Esprit
Huivi/Scarf: Lindex
Laukku/Bag: Esprit

On Sunday I had more time for my self. It was a lovely day here in southern Finland and I had a forderfull time to get some new things for out closest mall. I have been loving that Mulberry scarf with that cloack, it's just perfect combination this time of a year when it's not that cold yet.

Hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Näytät hyvin hoikalta näissä kuvissa ja tukka auki sopii sinulle loistavasti ;-D. Hyvää alkavaa viikkoa ja lokakuuta myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja. Olen tässä jo nelisen viikkoa koettanut katselle syömistäni vähän enemmän ja liikuakin, joten onhan se kiva, että muutosta tapahtuu :)

   Tukka on kovin harvoin vaan auki, jotenkin vuoden kaupassa töissä opettivat pitämään tukan kiinni, joten siitä on vaikea ollut opetella pois :)

   Poista
 2. Katsoin myös samaa, että erityisen hoikalta näytät. :)
  Tuo Mulberryn huivi on vain niin ihana! Haluaisin itse samanlaisen, mutta katsellaan sitten kun (jos) rahatilanne antaa myöten..

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Se on ihana ja lämmin. Muut huivit jäävät ihan paitsioon tämän kanssa tällä hetkellä, mutta eivätköhän nekin vielä käyttöön pääse.

   Hyvää viikkoa sinulle myös :)

   Poista
 3. Oletpa kaunis jälleen kerran, kultaseni! <3

  VastaaPoista
 4. Hoikistunut ja tyylikäs...:) Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ei se vielä pahemmin tunnu, mutta onneksi kuvissa edes näkyy. On tässä vielä hyvä matka jäljellä ;)

   Samoin sinne hyvää viikon alkua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!