Little Red Dress with Black Leather.

Kuten eilen kirjoittelinkin aamulla, olivat illalla vuorossa ystävän syntymäpäivät. Idean näihin juhliin pukeutumiselle sain alunperin jo viime viikonlopun puolella, kun Mapsi kirjoiteli otsikolla Little red dress. Minähän tajusin omistavani kokonaista kaksin kappalein kyseistä vaatetta, joten ei kun tonkimaan kaapista se pidempi versio (lyhyempi sopii kesään paremmin ja onkin kesävaatteiden kanssa pakattuna). Eipä mennyt aikaakaan kun lisää punaista tuli eteeni Wendyn blogin puolelta samalla otsikolla kuin Mapsiltakin. Siinä vaiheessa olin jo varma, että laittaisin punaisen mekkoseni juhliin, mutta lopullinen niitti tuli Mapsin puolelta nahan muodossa. Kaivetaan siis seuraksi saappaat ja (aavistuksen viileä, onneksi mentiin autolla) pitkä nahkatakki ja laitetaan tummempaa silmää kuin yleensä, niin johan on juhla look kunnossa. Kiitos siis näille inspiroijille, kokonaisuus näytti tältä:








Mekko/Dress: Next
Vyö/Belt: Old one
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Mango
Rankekoru/Bracelet: From Mother
Takki/Jacket: London

On tunnustettava, että mukana kulki myös tämä Marja Kurjen huivi, alkoi siellä sen verran viileä kuitenkin jo olla. Juhlissa tarjoiltiin kaikkea ihanaa suklaista herkkua ja vaikka kynttilöitä ei kakussa ollutkaan, niin hätä keinot keksii. Synttärisankarin mies teki vallan maistuvia kerrosshotteja kermavaahdosta, mehukeitosta ja likööristä. Itse kun ajoin, niin en  maistamaan päässyt, mutta Kotinörtti "urhoollisesti" kokeili eri makuja puolestani ja vakuutti kaikkien olevan yhtä hyviä. Kaikista suklaajutuista voin kyllä vakuuttaa niiden olleen taivaallisen makuisia.

Näissä tunnelmissa tänään kokka kohti Porvoota. Aurinkoista sunnuntain jatkoa!




Yesterday it was a friends birthday. For once I had an idea what to wear on that party. Since Mapsi wrote last friday about Little red dress I decided to wear one for the party. On this week Wendy also wrote about the same thing and Mapsi made me also wear leather jacket with the dress. Little bit of rock to the outfit.

A birthday was a great party with lot's of chokolate and shots as well. Now it's of to Porvoo to meet a dear friend and  seeing some sightseeings maybe as well.

Have a great Sunday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Punainen mekko on upea!! Mulla ei ole vielä sellaista vaatekaapissani, mutta pitää joskus hankkia! Mulla on vaan liikaa mustaa.. eli pikkumustan sijasta voisin ostaa pikkupunaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä äkisin kauan punaista mekkoa vastaan, mutta kyllä se vaan piristää syksyä ja on mitä oivallisin kapine pikkujoulukaudelle (sen pikkumustan rinnalle toki). Kannattaa kokeilla, minä olen punaiseen jo ihan koukussa. Se kaikki alkoi viattomasti yksistä kengistä ;)

      Poista
  2. Wau mikä mekko, tosi ihana! :) Oikein kivaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina, suosikkini tähän aikaan vuodesta tuo punainen. Olen todennut, että kun on nuutunut olo, niin punaista päälle pukemalla piristyy kummasti.

      Hyvää sunnuntaita ja hyviä juhlia! :)

      Poista
  3. Onpa hyvännäköinen mekko! Punainen on kyllä pirteä juhlaväri :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu <3 Punainen on suosikkini kyllä, etenkin näin syksyllä :)

      Poista
  4. Mää en ala. Mää haluan kans!! Ihana tuo punainen mekko, näytät tosi kauniilta! Ja hitsit, mikä nahkatakki, wau, tosi rock!

    Ja kiitos vielä, olen tosi iloinen ja imarreltu, jos sait inspiksen tuolta blogistani :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse meinasin jo unohtaa, että omistan koko mekon, kyllä se vaan blogisi sai taas senkin muistamana ja päälle kiskomaan :) Ja hei, kyllähän sulla on ompeluksessa semmoinen koko ajan, kyllä se sieltä vielä valmistuu!

      Poista
  5. Tosi kaunis asu, tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Vähän vaihtelua totuttuun tyyliin ;)

      Poista
  6. You look gorgeous in red!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. You look so pretty, love your beautiful red dress! :)
    xoxo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Gabby, a bit different from my normal style :)

      Poista
  8. Ihanaa, taas väriä! Sulle sopii kirkkaat värit tosi kivasti!!! Ja ah, mikä takki, tosi Hot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pohdiskelija. Eivät ne värit ole poistuneet elämästäni, vaikka noita hillitympiäkin sävyjä käytän vaihtelun vuoksi :) Takki on suosikki vuosien ajalta, siitä saakka kun se on ostettu.

      Poista
  9. Kiitos vinkistä, käy katsomassa :)

    VastaaPoista
  10. Hitsi tuo punainen kyllä sopii sulle tosi hyvin! Ja wau mikä nahkarotsi!
    Mie olen iskenyt silmäni yhteen harmaaseen mekkoon.Hulluna yritän miettiä mitkä kengät ja laukun saisin yhdistettyä siihen..Miellä on tulossa eräät synttärit ja mekko ois perfect sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos <3

      Punainen sopii harmaan kanssa oivallisesti, tosin omasta mielestäni punainen sopii minkä tahansa kanssa :D Jotain piristävää väriä harmaan kanssa vaan.

      Poista
  11. Uoea mekko, piristää tän harmauden keskellä ja punainen on kyllä ihana väri. Pitäisi itsekkin rohkaistua sitä käyttämään ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä harasin monta vuotta punaisen käyttöä vastaan, kunnes sitten viattomasti ostin punaiset kengät... Siitä se sitten ns. levisi käsiin ja syksyllä kaivankin mielelläni punaisia vaatteita esille piristämään harmautta.

      Poista
  12. Hitsin hyvä ja naisellinen leikkaus mekossa ja nahkarotsi on siihen piste i:n päälle. Naisellisuutta ja rock-henkeä samassa asussa, tykkään tosi paljon tosta kokonaisuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ajoittain sitä kaipaa jotain muutakin kuin niitä samoja vaatteita ja niin usein täälläkin näkyy vain niitä perus työvaatteitani. Välillä jotain rockimpaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!