8.10.2012

Maxi dress.

Lauantaina heräsin kirkkaaseen auringonpaisteeseene ja halusin aivan ehdottomasti laittaa päälleni maksi mekon. Tai no, hamehan tuo on, mutta pitkät helmat kuitenkin. Alle kerrostin kuitenkin sukkahousut ja koska yhdet baltsut olivat vielä ylhäällä muiden majaillessa laatikoissa kellareissa, niin laitoin nekin päälle. Olin luovuttanut jo aurinkolasien kanssa, jättänyt kaappiin odottamaan aurinkoa, joten nekin tuli kaivettua esille.

Lopputuloksena oli siis varsin kesäinenkin kokonaisuus, mutta hyvin se meni aurinkoisessa lokakuisessa päivässä. Sitä aurinkoa on nyt hyvä muistella kun vettä tuolla näyttää tulevan.

Vettä tai paistetta, silti hyvää alkavaa viikkoa!
Neule/Knitwear: Vero Moda
Hame/Skirt: Gina Tricot
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry
Aurinkolasit/Sunglases: Esprit

On Saturday I woke up on a realy pretty sun shine and felt for a while like summer. I really wanted to layer up my wardrobe, putting on a maxi skirt and knitwear I felt warm enough. I packed all my ballerina shoes already, say not for those ones, so I wore them as well. And sunglases. Realy a good day with lot's of sun and lot's of energy.

Now it's raining and I'm off to work. Lovely week to you all and hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Tollainen pitkä mekko sopii kuin nappiin just syksyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein ainakin, lätäköiden yli hyppimisessä on omat haasteensa helmoja ajatellen. Huomasin sunnuntaina kun aamupäivällä anoppilassa satoi :)

   Poista
 2. Ihanaa jos aurinko vähän paistaa ja lämmittää! Minä toivon leutoa talvea vaikka osan aikaa olenkin pois Suomesta. Elämä on niin paljon helpompaa jos ei ole -20 ja lunta liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä kelit helli viikonloppuna. En ole mikään talvi-ihminen, joten nautin kyllä syksyn auringosta yhtä paljon kuin kesänkin :)

   Poista
 3. Such a nice outfit! I wish weather was that good in Latvia as well! :D

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! It's not that great anymore, it was a two day deal, now it's back to normal autumn weather :D

   Poista
 4. I love that look. So simple yet so chic. You look fab!

  Clare
  Understated Classics

  VastaaPoista
 5. Kiva syksyinen kokonaisuus! Minä en oikein osaa maksihameessa olla, tuntuu että sotken helmat...:D Kivalta ne näyttä muiden päällä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään hirveästi, pelkäsin tuossakin koko ajan niitä helmoja :D Koetan kuitenkin muistaa noitakin pitää ajoittain kun kerran on tullut hamonen ostettua, ettei jää vain kaapin perälle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!