Monday.

Eilen kiskaisin päälleni uuden pitkän neuletakkini. Espritiltä pitkän jahkamisen jälkeen viime viikon loppupuolella alen sattuessa kohdalle haettu neule osoittautui muutoin mainioksi, mutta se nukkaa tehokkaasti. Pitää tehdä sille asialle vielä jotain. Muutoin se on todella mieluinen, vaikka hupusta saatiinkin hauskoja kuvia. Eilinen meni muuten perinteisissä maanantai merkeissä: Pyykinpesua, ruuanlaittoa ja siivousta. Meillä maanantaille laitetaan aina nämä kurjat jutut, niin ovat sitten kerralla ohi.

Ryppyisille vaatteille ei oikein ole muuta selitystä kuin maanantai, kyllä ne aamulla olivat vielä silitetyt. Hih. Aina ei voi vaan onnistua kuvissa vaikka kuinka koettaisi.

Nyt hyvää tiistaita!






Paita/Blouse: Mexx
Neule/Cardigan: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry
Housut/Trousers: Mexx
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Esprit

Yesterday I pytted on my new cardigan. It took me couple of weeks to get it, since I was not sure, if I needed it. Eventyally I just wanted it and thanks to -20% it was easy to get it. Not my best outfit, but I kind of like it still.

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Hei Dahlia! Tuosta vaatteiden nukkaantumisesta tuli mieleeni, että vaatteiden/kenkien huollosta tai säilytyksestäkin voisi viritellä kirjoitusta ja keskustelua. Ideoita, vinkkejä, hyviä oivalluksia kaivataan aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saija! Minä olen ehkä maailman huonoin antamaan vinkkejä säilytystä ja huoltoa koskien, mutta voin koettaa saada jotain aikaan. Monesti laiminlyön juuri sen huollon nimittäin, ehkä aika ryhdistäytyä :)

      Poista
    2. Mä luulen, että meillä (lähes) kaikilla se on huonoimmalla tolalla :D Siksi mielenkiintoinen aihe!

      Poista
    3. Hyvin mahdollista. Huivien säilönnästä kirjoittelinkin vasta viikonloppuna, mutta sen verran on vielä avokkaita jäljellä, että katsotaan jos siitä saisi enemmänkin asiaa kirjoitettua kun on aika pakata ne lopullisesti pois. Jätän tämän aiheen hautumaan vielä, mutta koetan palata mahdollisimman pian :)

      Poista
  2. Melkein ostin saman neuleen, mutta käännyin huputtoman ja ei takkimsisen puoleen lopulta (parempi pyöräillessä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyöräillessä varmasti tuo on epäkäytännöllinen. Hain JackPotin neuleen rinnalle toista lämpöistä neuletta neutraalissa värissä ja lopulta tämä sitten oli se vaihtoehto, johon päädyin :)

      Poista
  3. Onpa söpö huppu neuleessa! Ootte sissejä kun maanantaille tungette ikävät siivoukset yms., mun mielestä maanantai on niin ahdistava päivä muutenkin, että siivoukset on pakko hoitaa loppuviikosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli, vaikka tuo taisi olla se kuva, jossa naama on eniten "peruslukemilla", ei minusta taida räppäriä tulla :D Meillä se sitten jatkuu se maanantai monesti sillä, että tehdään yhdessä hyvää ruokaa, semmoinen päivän kruunaus :)

      Poista
  4. Aivan ihana neule! Koko asu on kivan näköinen. :)

    (Furi täällä kirjoittelee korublogin tunnuksella, kun toinen blogi lepäilee.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Furi :) Pitääkin laittaa korublogi seurantaan kun toisaalla hiljaista :)

      Poista
  5. Dahlia thanks for your visit and kind comment on my blog!
    Nice pictures!
    BTW would you like to follow each other?
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I already do Patricia dear :) Loving you blog and your style :)

      Poista
  6. Thank you for your visit and your sweet comments. I love your blog. Would you like to follow each other? I am following you!

    Stop by Understated Classics anytime!
    Clare
    Understated Classics

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!