23.10.2012

Mondays outfit and Stockholms shoppings.

Eilen tein vakaan päätöksen kun köpsöttelin töissä autolle. Avokkaat saavat ihan jokainen pakkautua pois odottamaan ensi kesää. Minä olen juuri sitä ihmistyyppiä, joka parhaansa mukaan pitää mahdollisimman kauan avokkaita jalassaan. Miksi? Saappaita saa pitää riittävästi muutenkin. Nyt kuitenkin kasautuivat kaikki laatikoihin ja tilalle asettui kasa saappaita. Tottakai jätin muutamat sisäkengät, mutta noin pääasiallisesti laatikoihin joutuivat.

Maanantai oli maanantai, siitä ei varmaankaan voi sen suuremmin sanoa mitään. Kaksi koneellista pyykkiä, muutamaa eri ruokaa valmiiksi viikolle ja muutenkin yleistä siivousta. Puuh. Noh, se on ohitse ja kohti viikonloppua mennään taas. Tukholman ostoksiakin koetin kuvailla, ei mitään ihmeellistä. Kruunun kurssi on aika kova.
Itse Tukholmasta heräteostoksena eväsleiville varsin sopiva rasia. Ei hätää, syön muutakin kuin leipää lounaaksi, ei vaan sopivan kokoista rasiaa ole löytynyt ja isossa rasiassa tuppaavat murjoontua kun pääsevät heilumaan. Kokonaisella 19 kruunulla eväsrasia oli must. Bikbokista löytyi valkoinen bleiseri, ei ehkä kovin syksyinen, mutta se piti saada mukaa. Muutoin kokeiluun pääsivät myös macaronssit. Siinä ne sitten olivatkin, Tukholman ostokset, huomenna sitten niitä laivan ostoksia.

Asukuvien laatu heikkenee jossain vaiheessa, tiesinhän minä sen, että kohta ei enää voi ulkona kuvata. Minähän olen siis puoli kuudelta vasta kotona ja alkaa tuo aurinko olemaan jo siinä vaiheessa kohtalaisen alhaalla. Pitää keksiä joku ratkaisu, asunnosta paikka, jossa olisi riittävästi valoa. Äh, voisiko se aurinko edes vähän koettaa möllöttää alkuillasta, että saisi kuvat otettua.

Oikein hyvää tiistaita!
Yesterday it was Monday and it showd. I made a lot of cleaning and washing clothes and other boring home stuff. I also had to give up the last my lovely summer and autumn shoes, it's time for boots. I try to make all the other shoes than boot's last as long as possible, but now it's six months of boots. Also time to change tires to my car, they promised some "morningice" for later this week for the roads, wich means temperature being under 0 cescius at night.

I managed to take some photos of little shoppings I made at Stockholm. The first is a lunchbox, saying "Todays lunch" in swedish. Also had a new blazer and some macarons. I did buy more from a ship thanks to tax free cosmetics, but i'll show them to you later.

Yesterdays outfit was a realy basic one, I just still love that teal blazer, one of the best byus I've made in a long time. 

Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Onpa söpö pinkki boksi! :) Sulla on aina niin ihanan lempeä ja ystävällinen katse kuvissa, olis kivaa tavata sut livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, se oli ihan pakko saada <3 Minähän en siis ole mikään pinkistä noin muuten pitävä, joten hämmentää tämä ajatusmaailmani :)

   Kiitos <3 Kyllä minua saa tavata, jos tänne suuntaan Suome matkustaa, oikein mielelläänkin itseasiassa. Hihkaise, niin järjestellään aikatauluja sopiviksi. Ilmaisen toki jos "sinun suuntaan" Suomea suunnistan, olisi meinaan ihana noin pirteän iloista ihmistä nähdä myös :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih. Kiitos. Nätisti leivätkin pysyneet kasassa tänään siellä ollessaan :)

   Poista
 3. Turquoise is a very flattering color for your skin!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear, it's one of my favourite colour.

   Poista
 4. You look great on teal and also I can't wait to see that white jacket! I just bought something similar and will style it next month

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear :) I'll think it must wait for a while, but I will style that one as well :)

   Poista
 5. Ihanan värinen toi sininen bleitsku :) Löysin vasta pari vkoa sitten sun blogin ja oon jääny koukkuun tähän myönteiseen fiilikseen jota blogissasi jaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesän paras ostos käyttökerroissa laskettuna ainakin :) Ihanaa, että ihmiset tykkäävät tällä käydä juttuja lueskelemassa. Kaiketi olen olemassa peruspositiivinen, toki on huonojakin päivi, mutta vältän tänne marmattamista :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!