19.10.2012

New haircare products.

En ole hetkeen kertonut mistään uudesta kosmetiikkajutusta, mutta kokeiltuani nyt kuukauden päivät kahta uutta hiusjuttua päätin jakaa kanssanne mielipiteeni näistä kahdesta uudesta tuotteesta, joista kumpikin on osoittautunut vallan oivalliseksi. Aloitetaan siitä, että oma hiuslaatuni on ohut ja hento perinteinen suomalainen hiuslaatu, joka tarkoittaa, että kamalan voimakkaita aineita ei tähän kannata laittaa. Tukka nimittäin litistyy ja lopputulos on lässähtänyt ja rasvoittuu entistäkin nopeammin.

Koska olen kuitenkin aloittanut uimassa käynnin, niin tarvetta kahdellekin uudelle tuotteelle oli: hiuksiin jätettävälle hoitoaineelle ja lämpösuojalle. Uiminen (tai se vesi, ei se itse uiminen) rasittaa kuitenkin hiuksia, joten kaipasin extrahoitoa normaalin pois pestävän hoitoaineen lisäksi. Koska käyn aamulla uimassa, niin lämpösuoja föönin kuumana puhkuvalle ilmalle oli myös mielessäni. Testaukseen pääsivät:


Lämpösuojaksi valikoitu Redkenin heat styling satin wear 02 ja hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi Osmon Deep moisturisin hair repair. Redkeniä olen aikaisemminkin kokeillut merkkinä, mutta Osmo oli itselleni vallan tuntematon merkki.


Osmon puolesta puhui, näin ihan rehellisesti, tuotteen hinta. Tietänette jo, että pidän uusien tuotteiden kokeilusta, mutta en ole valmis siitä "miljoonia" maksamaan ja tämä noin 10€ maksanut tuote pääsikin puhtaasti hintansa puolesta kokeiluun. Yllätys olikin mojova, kun tätä olen tässä kokeillut. Nimittäin se vaikuttaa korjanneen jopa kuivan latvani. Suihkuttelen tätä pyyhekuiviin hiuksiin ennen harjaamista. En koko tukkaan, noin 5-10cm tyvestä alaspäin. Hiukset ovat kyllä tästä kiittäneet ja tuntuvat harjaantuvat paljon sujuvammin uinnin jälkeen kuin ennen tämän käyttöön ottoa. Edellinen hiuksiin jätettävä hoitoaine ei tätä samaa efektiä tehnyt.


Jos tuotetta on jostain moitittava, niin aavistuksen huonosta paineesta pullon sisällä. Välillä se sumutin osa vaikuttaa pumppaavan tyhjää, mutta muutaman suihkauksen jälkeen toimii taas kunnolla. Saattaa tosin tämä yksilö olla vain maanantai kappale. Tähän olen siis vallan tyytyväinen.


Redken oli merkkinä tuttu aikaisemmista shamppoo- ja hoitoainekokeiluista, joten sen takia tämä lämpösuojakin lähti sitten mukaan. Suhtauduin aluksi hivenen skeptisesti pumppupulloon, mutta yhden painalluksen verran hiuksiin levitettynä ja harjattuna tämä ei jätä hiuksia ollenkaan tahmaisiksi vaan antaa peräti silkkisen lopputuloksen. Tai satiinisen, kuten purkissa lukee. Ehdottomasti vaan ainakin oma tukkani vaatii sen, että se levitettään ennen kuin hius kerkeää kuivumaan oikeastaan ollenkaan, puoli kuivaan hiukseen levitettynä tästä jääkin sitten semmoinen tahmainen kerros.


Kaikkineen olen kuitenkin kumpaankin puteliin varsin tyytyväinen ja jatkossakin näille on varmasti kummallekin käyttöä. Lämpösuojalle aina kun hiukset föönaan, hoitosuihke on jäänyt uimakassiin oleilemaan, muutoin en juuri hiuksiin jätettävää hoitoainetta käytä.

Näiden hiusjuttujen jälkeen on hyvä toivottaa kaikille oikein ihanaa perjantaita! Huomiselle olen teille yhden toivotun postauksen ajastanut, mutta sunnuntaina (tai maanantaina viimeistään) palailen sitten Tukholman ja laivareissun terveisten kera.

Hyvää viikonloppua!

I have not been posting about cosmetics for a while, but since I have been trying these new haircare products for a month now I decided to tell my oppinion about them. My hair is very fine and it needs to be considered as well when buing new things. These have both been a really good ones, my hair feel natural after using them. First one is a leave in conditioner wich I use twice a week after swiming and second one is to use when ever I blowdry my hair. If you have a fine hairquality like my self, I would recommend these both when used to wet hair.

Now it's off to Stockholm, I made post for you fot to morrow and on Sunday (or Monday) I'll be back with pictures from Stocholm.

Have a great weekend and hope you are all well!

2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!