18.10.2012

New one.

Luumu. Sen lisäksi, että se on hedelmä, se on uusimman jakkuni väri. Olen hurahtanut tässä viimeisen puolen vuoden aikana erilaisiin värikkäisiin jakkuihin/bleisereihin ihan totaalisesti. Löydettyäni muutaman mallin, jotka sopivat niin päälle kuin lompakollekin, on niitä tullut hankittua useampi. Tällä kertaa vuorossa oli syksyinen luumu, väri jota arkailen todella paljon, mutta joka osoittautui sittenkin ihan toimivaksi. Samaa mallia se on kuin punainen versioni, myös raidallisena omistan tämän saman. Ihan tuommoisiin perusjuttuihin yhdistelin sen ainakin näin aluksi. Saa nähdä, minkä kaiken kanssa sitä vielä saa yhdisteltyä.

Koska uusia ostoksia näemmä teen nykyisin vain yksi vaate kerrallaan niin totesin, että esiteltäköön tämä näin asukuvassa, henkarilla kuvaamiseen sijaan. Ehkä Tukholmasta tulee sitten ostettua enemmän kerralla.

Mitä mieltä te olette tästä syvästä liilan sävystä? Tuleeko käytettyä vai onko väri jotenkin vallan väärä?

Hyvää torstaita!
Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: YourFace
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans
Rannekorut/Bracelets: Evans
Sormus/Ring: From Dublin
Korvakorut/Earrings: Gift

If you have folloud my blog for a longer time, you might have noticed, that I have fell in love with blazers in the last six months. After foundin a couple of good fits (and right price!) I have been getting quite a few of them. Latest one is in a dark purple colour, something for the autumn. And I really like it. I was a bit shy with it because of the colour, but really am getting to like it more and more.

What do you think abot it? Hope you are all well!

16 kommenttia:

 1. Minusta tuo väri sopii sinulle tosi kivasti. Ihana jakku ja asusi on muutenkin kokonaisuudessaan. :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina. Olen jotenkin kamalan huono kokeilemaan uusia värejä, vaikka mieli tekisikin. Hiljaa hyvä tulee siis :) Mukavaa torstaita sinnekin!

   Poista
 2. Ihana väri, viininpunaisen lisäksi tykkään myös luumusta ;-D. Ja hyvin istuva jakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, kyllä sitä minäkin hiljalleen uskalla kokeilla uusia värejä, niiden ruskeiden, sinisten ja violettien lisäksi.

   Poista
 3. Tykkään! Olen ihan hurahtanut näihin "syysväreihin", joten mun mielestä erittäin hyvä väri ja kaunis asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä jumitin jotenkin siihen konjakkiin pääsemättä ollenkaan muihin syksyn väreihin saakka :)

   Poista
 4. Onpa kauniin värinen tuo uusi jakkusi! Ja kerrassaan tyylikäs asukokonaisuus. Nuo kapeat housut ja saappaat näyttävät hyviltä. Mielenkiinnolla muuten odotan kuvia uusista silmälaseistasi: hankin itse muutama viikko sitten myös uudet silmälasit, kaksin kappalein minäkin, ja nyt kiinnitän sitten huomiota kaikkien muidenkin silmälaseihin :) En ollut käynyt silmäsikaupoilla 8 vuoteen (siis sinä aikana, kun entiset lasini pysyivät ehjinä. minulla on vastenmielisyys silmälasien ostamista kohtaan, koska se on yleensä niin hirveän vaikeaa...) ja olin positiivisesti yllättynyt, miten monenlaisia ja kauniita kehyksiä nyt oli tarjolla. Jotenkin minulla on jäänyt mielikuva, että aina ennen, kun olen lasejani uusinut, on tarjolla ollut vain muutamaa tyyppiä (pientä tai suurta, pyöreää tai kulmikasta, riippuen mikä kulloinkin on ollut muodissa). Yllättävän helposti löysin itsellenikin kahdet sopivat lasit ja olen ollut tyytyväinen, kun saan nyt vaihdella niitä mielialan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä lasit ehdottomasti kuvaan sitten kun tulevat, kummatkin, vaikka niissä ei ihan kamalasti taida olla eroa.

   Löysin itse ihan hyvin sopivat lasit, olisin löytänyt kolmetkin, mutta tarjous oli kahdet yksien hinnalla ja koska plussalinssit ovat kalliita, niin karsin sitten ne vahvimpisankaiset pois. Ne olivat hauskat, mutta epäilen, että niiden käyttö olisi jäänyt minimiin kun on tämmöisiä hengettömiä tottunut käyttämään.

   Itselleni kahdet lasit on tuntematon käsite, joten odotan mielenkiinnolla, miten opin vaihtelemaan niitä :)

   Poista
 5. I totally agree, once you find a blazer that fits you well, you can't stop buying them! Love this colour on you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's so true! Thank you dear, new colour for me :)

   Poista
 6. Tykkään väristä. Minusta muutenkin tuollaiset värikkäät jakut ovat perinteistä mustaa kivempia ja niistä tulee siistejä mutta rennompia kokonaisuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Omistan toki ne perinteiset harmaan ja mustakin, mutta aika vähän niitä tulee kyllä käytettyä kun näitä värillisiäkin on tullut hankittua.

   Poista
 7. Ihana väri! Trendikäs myöskin. Tuon kanssa sopisi ihanasti se pieni Espritin huivi, eikös vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti on kokeiltava Espritin huivia, pelastit tämän päivän pukeutumisongelman tuolla vinkillä :)

   Poista
 8. Such a great outfit! I really like the color of that blazer! Also what a lovely ring!

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! The ring is from Dublind from a local boutique. Costed something like 5€ but it has become one of my favourites :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!