4.10.2012

Red day.

Selasin blogikuvia parilta päivältä taaksepäin ja totesin kaikkia kuvia yhdistäväksi tekijäksi konjakin ja muut ruskean sävyt. Aika siis jollekin muulle koetti eilen ja se jotain muuta oli punaista. Pitkästä aikaa kaivoin leveälahkeiset mustat housut kaapista ja yhdistin ne punaisen jakun kanssa. Punainen saa värinä hymyilemään ja oikaisemaan selkää, joten kaikin puolin oikein hyvä syksyyn ainakin itselläni. Viitta on jäänyt käyttöön ainoana takkina, siksi tänään päätinkin laittaa jotain muuta, mutta niistä mahdollisesti huomenna enemmän. Illalla menoa, joten katsotaan saanko asukuvat aikaan valoisalla vai pitääkö sitä koettaa saada aikaan kuvia keinovalossa.

Viikko on jo voiton puolella, joten hyvää torstaita!


Viitta/Cloak: Esprit
Huivi/Scarf: Stockmann
Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Mexx
Housut: Trousers: KappAhl
Kengät/Shoes: Deichmann (Denmark)
Laukku/Bag: Mulberry

After wearing a lot of different shades of brown I wanted to wear something else yesterday. So I took my red blazer and black trousers to make so differense. I still like red, it makes me smile every time I wear it. Today it was something different again, but that you'll see tomorrow. I we manage to take pictures, since I have a long evening ahead of me.

Hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Tiedätkö, mä juuri lähiaikoina ajattelin, että kaipaan väriä sinulle :) Ja nyt on, ihanaa!!! Minusta ihmisistä tulee heti paljon iloisemman ja pirteämmän näköisiä, kun on väriä vaatteissa. Jostain syystä usein ns. tyylikkäät naiset ovat sellaisia beessi-ruskea-harmaa-metsänvihreä-tyyppejä. Miksiköhän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. En siis ollut ainoa joka kyllästyi kuvien kanssa kun olivat niin kovin samanlaisia :) Luulen, että nuo neutraalit värit koetaan myös turvallisiksi ja helpoiksi yhdistää. Toki on aloja ja positioita, joilla ei vaan voi mennä kirkuvan punaisessa mekossa töihin, vaikka sellaista tahtoisikin pitää.

   Huomasin itsekin, miten helppoa ja vaivatonta sitä oli vaan yhdistellä noita "perus värejä". Samalla kuitenkin kaipasin piristystä ja väriä, joten sekä eilen että tänään sitä sitte on yllä. Ehkä niissä vetoaa vaivattomuus ja se, että on varmasti "oikein" pukeutunut :)

   Poista
 2. I love red on you. Is a very flattering color for your skin!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear, I love red as well. Haven't loved it for that much of time, but it's been one of my favourits for couple of years.

   Poista
 3. What a great color on you. You look really beautiful!

  Clare
  Understated Classics

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!