Stockholm.

Perjantaina tosiaan lähdettiin Kotinörtin kanssa laivalla Tukholmaan ja takaisin tarkoituksena viettää rentouttava viikonloppu niin laivalla hyvin syöden kuin Tukholmassakin shopaten ja maisemia ihaillen. Hyvä reissu siitä tulikin, huolimatta tuulesta ja jatkuvasta vesisateesta. Vesisade vaan tarkoitti, että sunnuntai menikin sitten vällyjen alla itseäni parannellen alkavaa työviikkoa varten.

On Friday we left with my boyfirend to Stockholm with a ship. We were ment to have a good trip and it was. Altaugh it was a windy and rainy one at the same time. All and all a good trip but I needed to stay in bed on Sunday to be able to get to work today. So unfortunately I was not able to get to fashion fair.


Helsinki kuvattuna laivan kannelta. Ei ehkä paras mahdollinen keli kyllä ottaa kuvia, mutta kaunis silti.

What Helsinki looks like when you are on a boat. Quite liking the city tough this was not the best weather to take pictures of it.





En voinut olla kuvaamatta Suomenlinnaa kun laiva siitä lipui ohitse. Linnoitus on kaunis ja yksi suosikkipaikoistani koko maailmassa. Karulla tavallaan niin kaunis.

I could not help myself from taking these lovely pictures of Suomenlinna. Fortress you have to het through when you get to Helsinki from sea. It's one of my favourite places in the world. 


Takki/Jacket: Stockmann
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Esprit
Huivi/Scarf: Stockmann
Laukku/Bag: Mango

Ihan vähän vaan tuuli. Lauantaina herättiin, syötiin aamupala ja lähdettiin katselemaan Tukholmaa. Vettä satoi enemmän tai vähemmän kaatamalla ja vaikka muutaman kuvan sainkin otettua, niin en niin montaa kun olisin halunnut ottaa. Vähän nähtävyyksiä vanhassa kaupungissa ja vähän ostoksia.

Just a little bit windy... On Saturday we woke up, had a lovely breakfast and went to see Stockholm. It was pouring rain in there, I did manage to get few pictures but not as many as I would have hoped. We went to old town to look around and then did some little shopping. Quite ok trip, one always hopes weather is better.








Takki/Jacket: Stockmann
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Mulberry




En kiinnittänyt huomiota mikä kenkäkauppa tämän kyltin alla luurasi, kiinni se oli kuitenkin. Kyltti ehdottomasti kuvaamisen arvoinen.

I just loved that shoeshops sign. Had to take photo of it. Unfortutanely did not shop the shoes, boutique was closed.


Bleiseri/Blaser: H&M
Housut/Trousers: H&M
Toppi/Top: GinaTricot
Kengät/Shoes: Boutique in Salo
Kaulakoru/Neglase: Can't Remember
Laukku/Bag: Mango

Takaisin laivalla vähän shoppailua ja oikein hyvä päivällinen, ehkä vähän eri tavalla pukeutuneena. Pidin oikeastaan asusta, laivalle sopiva noin iltamenoihin ja erilaista kuin mihin olen tottunut.

Back on board it was a little shoping in ship and havin lovely dinner with a little better dressing up maybe. Well, at least I liked the outfit. Little different than what I'm used to wear.



Hyvän illan jälkeen kotiin sunnuntaina. Ostoksia tehtynä joitakin, niistä kuvaa myöhemmin, ainakin toivottavasti. Ihan ok reissu, vesi on vain vettä, mutta kyllä se ärsyttää kun kastuu läpimäräksi. Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu!

Nyt hyvää alkavaa viikkoa!

After a good evening it was back to home on Sunday. Some shopping made, had a lovely trip, tough not as nice as I hoped it to be. But that's only rain. Hope you all had a lovely weekend and hope you are all well!

Kommentit

  1. Kivoja kuvia! Sinulla on ollut tyylikkäitä asuja. :)

    Mieli tekisi NIIN paljon johonkin reissuun. Nyt vain saa olla ylpeä, jos jaksaa edes shoppailemassa käydä, kun maha välillä kiristää niin, että kävely on inhottavaa. Jäi lauantaina shoppireissu hyvin lyhyeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)

      Voin vaan kuvitella, että mahan kanssa asiat on vaikeampia. Toivottavasti se reissukin onnistuu jottain vaiheessa :)

      Poista
  2. Voi hitsi miten nättinä olet yllä olevissa käytäväkuvissa! (siis päivälliselle pukeutuneena)
    Tukholmassa ei olekaan tullut käytyä muutamaan vuoteen. Jospa joulumarkkinoille Skansenille yrittäisi itsensä tänä vuonna "raahata".
    Mukavaa alkanuta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli vähän semmonen kokeiluasu, onneksi siis onnistunut sellainen :)

      Toivottavasti reissuun pääset sinäkin, oikein hyvää alkanutta viikkoa myös sinne!

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja kaunis illallisasu! :)

    En olekaan vuosiin käynyt Siljan laivoilla, olisipa hauska päästä vähän seilaamaan vkl-lomalle! Olen haaveillut pitkään Yasuragi-hemmottelusta, johon voisi hyvin yhdistää vähän kaupunkilomaakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä ehdottomasti suosittelen kaupunkilomaa, pidän myös peukut pystyssä sille, että vettä ei tule kaatamalla :) En minäkään tämän vuosituhannen puolella ollut laivalla ollut, joten oikein kivaa vaihtelua oli :)

      Poista
  4. Kuulostaa kivalle reissulle, minäkin haluaisin ehdottomasti vielä ennen joulua Tukholmaan. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse hinkuan vielä Tallinnaan ennen joulua. Kiire alkaa olemaan, mutta ehkä tässä kerkeää vielä.

      Oikein hyvää viikkoa sinne!

      Poista
  5. Hei matkailija, sun lempiasiat kiinnostaa: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2012/10/lempiasiat.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, käyn vilkaisemassa ja eiköhän postauskin toteudu vielä :)

      Poista
  6. Hei, liityin juuri lukijaksesi : ). Tukholma on ruvennut kiehtomaan minua yhä enemmän ja enemmän lähiaikoina. Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Virpi ja lämpimästi Tervetuloa lukijaksi! Tukholma on kaunis kaupunki, se on myönnettävä. Paljon katsottavaa etenkin vanhassa kaupungissa, enemmänkin jos ei sataisi ;)

      Poista
  7. Olipa kiva löytää blogisi, erilainen sellainen. Itsekin lukeudun tuohon samaan koko luokkaan. Pidän laadukkaista vaatteista/kengistä + plus muista tilpehööreistä. Ulkomailla syntynyt ja asunut. Täytyy lukaista blogisi alusta alaken vähän paremmalla ajalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan :) Laadukkaat vaatteet ja kengät ovat täälläkin mieleeni, joskin rakastan kyllä edullisempiakin löytöjä (kuten tuota "puoli kesää" pidettyä H&M:n jakkua). Alussa blogin suunta oli vähän hakemista, mutta eiköhän niidenkin juttujen parissa viihdy :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!