16.10.2012

This week.

Tänään ei kyllä meinaa tähän blogiin irrota minkään suuntaista tekstiä, ei sitten niin millään. Eilisen silmälääkärin jälkeen silmät edelleen aristavat (uudet lasit tulossa, vahvuudet muuttuneet, muuten silmät terveet, jei!). Niinpä päätin jakaa teille tämän viikon tapahtumista pientä vilausta.

Since today it has been overwhelming to write anything about yesterdays outfit (did not like the pictures and after eye-examination looked dredfull, nothing wrong with eyes tough, wopee!). So I decided to give you a sneek peak about my week.

Kaikki kuva/All the pictures: http://weheartit.com/


Keskviikkona on edessä pakkausta, koska viikonloppuna on edessä ressu "merta edemmäs kalaan". Koska yleensä pakkaan ihan liikaa mukaani, niin päätin kerrankin ajatella, mitä ihan oikeasti tarvitsen.

On Wednesday I have to pack for a short trip to "over seas". Since I usually pack too much with me, I decided to once realy thing what I take with me.


Torstaina on edessä peli-ilta. Pelinä toimii Dark Herecy ja odotan iltaa, viimeksi seikkailu jäi niin jännään kohtaan, että kutkuttaa päästä jatkamaan!

On Thursday I have a game night. If you have heard about Dark Herecy you might know what I'm talking about, but not a board game but something like it. Realy waiting for it!


Perjantaina se on laivalle ja toivottavasti rentouttavan (ja ähkyilevän?) illan sekä hyvin nukutun yön jälkeen herään:

On Friday  after work it's of toa ship and after relaxing evening with lot's of good things to eat I will wake up at:


Tukholmassa! En ole ollut Tukholmassa yli kymmeneen vuoteen ja todella odotan reissua sinne. Vaikka vain lyhyt risteily niin on se aina parempi kuin ei mitään. Shoppausvinkkejä otetaan vastaan kyllä, vaikka tässä on googleiltukin jo aika tavalla.

In Stockholm! Have not been there for ovet 10 years and exited to go there again. Just a short trip since we come back with the ship, but it's better than nothing.Sunnuntaina tahtoisin osallistua I love Me - Muotimessuille ja tahtotila on kova. Saa nähdä onnistuuko laivareissun jälkeen sinne raahautuminen. Toivossa on hyvä elää ainakin tällä hetkellä.

On Sunday we have fashion fair here and if I have strength I'll try to get there as well. I'd love to go and get some photos to you, but can't promise, depends how tired I am.


Mitä teillä on tällä viikolla suunnitelmissa?
Oikein hyvää viikkoa!

What are your planss for this week? 
Have a love week! Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Voi hitsi, vaihdetaanko viikko-ohjelmia? Mulla nimittäin on huomattavasti tylsempää tiedossa: gradua, gradua, vähän kuorolevyn äänittämistä ja lisää gradua. Ja siihen töitä vähän väliin.

  Etenkin Tukholmanreissu kuulostaa ihanalta, tee hyviä shoppauslöytöjä! Tukholma on mulle hieman vieraampi, joten en osaa neuvoa muuta, kuin Östermalmstorgetin lähellä pikkukaupat ja kauppahalli, Svenskt tenn, NK ja Åhlens. :/

  Mukavaa viikkoa gradukammiosta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitettuani kaksi päättötyötä jo, niin on todettava, että en valitettavasti paikkoja tällä kertaa vaihta :D Toivon, että Tukholmasta löytyy kaikkea kivaa, tai edes jotain kivaa. Kiitos vinkeistä, minä olen ihan pihalla koko kaupungista :)

   Tsemppiä gradun kanssa!

   Poista
 2. Wow! You certainly do have an exciting week up ahead, can't wait to see your photos from Stockholm and the fashion event

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. They'll show up next week. Promise! Not normal for mee to have such a busy week, but I'm quite enjoying it :)

   Poista
 3. Onpa sulla kaikkea kivaa tiedossa, nautihan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti, täällä jo pakkauslistaa olen luonnostellut :)

   Poista
 4. I would love to have that closet!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
 5. Mullekin Tukholma on pysytellyt sopivan etäisenä paikkana ja sen tähden siellä on aina tosi kiva käydä. Minäkin olen yleensä päivän vaan Tukholmassa ja laivareissu siihen päälle tekee kokonaisuudesta sopivasti erityisen.
  Olis tosi kiva nähdä ihan livenä messuilla, mutta älä ota siitäkään turhia paineita:)
  Ihanaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin Tukholma on aina ollut "liian lähellä" joten sinne ei ole tullut mentyä, nyt kuitenkin päätettiin, että mennään. Toivottavasti säät vaan suosii :)

   Messuille pääsy riippuu melkein suoraan laivan keikutuksesta, jos keikuttaa pahasti, niin en saa nukuttua, joten toivotaan parasta, että ei keikuta paljon :)

   Kiitos kovasti, ainakin kuvia matkasta tulossa sitten paljon!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!