11.10.2012

Wednesday with me.

Kuten eilen lupailinkin aamusta, kannoin kameraa eilen mukanani koko päivän ja ainakin koetin ottaa kuvia siitä, miten keskiviikko meni. Kovin erikoisesta päivästä ei ollut kyse, mutta kaiketi niitä ihan tavallisiakin päiviä voi kuvata ja kuvina teille tänne laittaa. Pitkä postaus on tiedossa, pahoittelut siitä jo etukäteen.


Aamu alkoi kuten muutkin arki aamut tähän saakka viimeisen reippaan kuukauden ajalta. Kuntoilemalla. Milloin uintia, painojen nostoa, sauvakävelyä tai tanssia. Monta aamua se on tuntunut kurjalta herätä ajoissa, mutta kyllä sen verran hyvä olo on sen jälkeen. Eilen vuorossa oli painojen kanssa nostelua.


Aamu sujui muuten vauhdikkaasti blogin päivittäen, aamutoimilla ja vaatteet valiten. Kovin on saman väriskaalan värejä ollut muutoinkin päällä, sininen ja violetti ovat vain omia värejäni,


Nappasin töissä kuvan eväsastioista ja lämmittävästä huivista, joka asustelee töissä odottelemassa kun on vilu. Suppilovahvero risottoa sekä marjoja oli eväänä. Leivän lisäksi.


Kotinörtti haki töistä ja minä kerkesin ottamaan valokuvankin. Pelistä lähinnä. Kerrankin jännä katsella työmatkaansa pelkääjän paikalta.


Töiden jälkeen napsittiin asukuvia, Kotinörtti oli jälleen oikein kultainen ja otti kuvat niin kauan kun valoa vielä viiden jälkeen riittää. Minähän vain kasailin tavaroita. Asukuvat postauksen lopussa.Kun Kotinörtti lähti kohti omia menojaan suunnistin minä sovitusti Selloon Elinan kanssa kahville. Tai kahville meidän piti mennä, sushiksi se sitten vaihtui. Yhtä ihan suosikkiruokaani ja kyllä se vaan niin hyvää on. Ilta meni rattoisasti jutellen ja kauppoja kierrellen kunhan vatsat olivat ensin täynnä.


Ostossaaliiksi kertyi pari pussia joulukorttitarjouksia (lähinnä koska olivat alennuksessa) ja Hulluilta Päiviltä Emotionista kummallekin yksi BB voide. Elinalle uusi tuttavuus, minähän tuota käytän jatkuvasti ja oma vakkari oli toki kiva saada alessa.


Illalla höpöttelin kameralle (tai no tabletille, helppo lähettää sen kautta video eteenpäin) hyvän 10minuutin ajan ja viikoittainen kuulumisten höpöttelyvideo lähti latautumaan nettiin. Illalla osoite lähetettiin vielä rakkaalle ystävälle Thaimaahan katseltavaksi. Itsensä katsominen videolta on jännää muuten, kannattaa kokeilla.


Loppuilta meni lehteen tutustuen. Omasta mielestäni ihan ok lehti, en tiedä ostaisinko oikealla hinnalla välttämättä. Muutoin ei sitten suurempaa. Ei mikään tapahtumarikas päivä, tuommoinen tavallinen.

Asukuvien muodossa vielä hyvää torstaita kaikille!Viitta/Cloack: Esprit
Huivi/Scarf: Stockmann
Laukku/Bag: LongchampBleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Dublin
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Deichmann
Huivi/Scarf: Esprit

Here is my day woth pictures. I start my working days by working out. It's either walk, swimming or some weigts. It has been like this wor a little over a month now. I'm addicted to working out. After that it was normal morning thigs, selecting clothes and other stuff.

At work I had my own lunch, mushroom risotto and some berries as a dessert. My boyfriend picked me from work and took photos of my outfit after we got home. He had things to do so I went to do some shopping and eating sushi with a dear friend. We had a good laugh.

In the evening I made weekly talking to camera video to a frind that's on Thailand and then it was some time to read magazine. All and all a normal wednesday with all the good things.

Hope you are all well!

Oh my, someone is watching!

4 kommenttia:

 1. Aamukuntoilu vaatii luonnetta, koska väsyttää ja on kiire ja on kaikennäköistä syytä ettei voi.. Hattua kannattaa siis nostaa aina kun jotain tekee aamuisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että ellen aamulla huhki ja kuntoile, niin olen kärttyinen kuin mikä. Jännästi keho on tottunut siihen, että arkisin aamulla tehdään jotain. Toivon kovasti, että tämä osaltani vielä jatkuu pidempäänkin :)

   Poista
 2. Sie olet ihan mahdoton! Ei kukaan muu voi laittaa liilaa ja sinistä päälle ja näyttää vielä hyvältä! Mistä ihmeestä keksit noita uusia yhdistelmiä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista? Heitin sängylle siniset ja lilat ja petrolit ja valitsin sopivat. Sitä on tullut rohkeammaksi yhdistää värejä kun on lukenut etenkin ulkomaisia blogeja, yhdistävät todella rohkeasti värejä niissä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!