Winter is Comming.

Niin sanovat Starkit Martinin Tulen ja Jään laulussa. Hyvä kirjasarja ja HBO.n laadukas TV-sarja, suosittelen jos on tämmöinen fantasiahörhö kuten minäkin. Niin sanon kuitenkin minäkin, aamulla kun ikkunat avasi niin eiköhän siellä sitä lunta jo maassa ollut. Mieli teki kiljua, että ei vielä. Talvi ei missään nimessä ole suosikkivuoden aikani ja kun se vielä alkaa liian aikaisin, niin se on vielä  vähemmän mieleeni. Eilen ei vielä ollut maa valkoinen, asukuviakin otettiin. Perus kokonaisuus, kovin väritön, mutta lämmin onneksi. Eilinen Halosen kantisilta oli joltensakin pettymys, ei niinkään fiiliksen takia, vaan löytöjen takia. Löysin Kotinörtille uuden sateenvarjon (hajotti edellisen ja Stoccan Hullaritilauksen ohessa tulleen olivat pakanneet väärän värisen). Yhden kaulakorun löysin itselleni, se on tänään yllä, joten kuvia siitä on tulossa kyllä.

Tänään on edessä rauhallinen ilta, koska huomenna aamutuimaan lähdetään ajamaan kohti Mikkeliä ja viettämään rauhaisaa lauantaita ja sunnuntaita ystävien kanssa. Kotinörtillä on omat menonsa, joten luvassa siis ystäviä tuutin täydeltä. Pieni erillään olo tuppaa tekemään parisuhteelle vaan hyvää, vaikka sitten näin yhden yön. Muistaa taas, miksi on kiva nukkua toisen vieressä eikä yksin.

Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on?
Hyvää viikonloppua!





Neule/Knitwear: Esprit
Paita/Boule: Mexx
Vyö/Belt: From Dublin
Hame/Skirt: Lindex (old)
Saappaat/Boots: From Turku (Mylly)
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Longchamp
Korvakorut/Earrings: Mark's&Spencer
Rannekoru/Bracelet: Snö
Takki/Jacket: Stockmann

Winter is comming. The first snow came to southern Finland last night. So looking at yesterdays pictures it's all nice (but cold) autumn day, this morning it was snow all over the place. Not much, but enough make me want to scream "Not yet!". Yes, it's a bit too early to get snow, even in here. Well, what can I do, it's more and more woll on me and more candels. Only thing I like about snow is the light, mornings and evenings are so dark in here, snow makes it lighter. If I would decid the weather we would have snow, but not much, one inch is enough, I don't need to have it 20 or more incehs like it normally is.

This weekend it's off to Eastern Finland to Mikkeli tommorrow morning to spend some time with dear friends on cottage. Waiting for it much.

What are your weekend plans?
Have a great weekend and hope you are all well!

Yes it cold here!

Kommentit

  1. What a great outfit. That skirt is fantastic! Enjoy your weekend!

    Clare
    Understated Classics

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Clare! Hope you have a great weekend as well!

      Poista
  2. Oi, niin ihanan lämpöisen näköinen tuo sun asu, tykkään! :)

    Me heitetään huomenna päiväreissu Helsingissä. Käydään Ikealla ja napataan samalla mun äiti lentokentältä kyytiin, samalla tulee kiva reissu Helsinkiin. Saatetaan käydä ehkä samalla vähän Jumbossa ;) Tai no tää taitaakin lähinnä suunnata Vantaalle tarkemmin. Ikea, Jumbo & Lentokenttä. Me käydään keskustassa jos jaksetaan vaan herätä tarpeeksi ajoissa ;)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa siis tänne päin... tai no, ainakin PK-seudulle, se toinen Ikea olisi meidän lähellä :)

      Ajelkaa rauhallisesti, tiet vaikutti taas alkavan vetää jäähän :)

      Poista
  3. Ai miten hauska tuo viimeinen kuva. Ei epäilystäkään siitä onko kylmä...:)) Asu on kiva, taas olet onnistunut yhdistämään 2 väriä jotka eivät ehkä ensimmäisenä yhdessä tulisi mieleen, keskenään niin että näytät hyvältä! Ruskean ja harmaan liitto toimii... Hauskaa viikonloppua! Täällä keskitytään lepäämiseen, leipomiseen ja syömiseen...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taisin näköjään olla jossain muualla kun äidinkielen tunnilla opetettiin pilkutusta...:))

      Poista
    2. Hi. Yliarvostettua tuommoinen pilkuttaminen :D Päättelin, että neutraalien värien on toimittava keskenään jos toimivat kaiken muunkin kanssa. Tylsää arkipukeutumistahan tuo on, etenkin väriensä puolesta.

      Poista
  4. Tuo huivi! <3 Mulberryn Tree Wrapit ja Tamarat ovat ihan suosikkejani, ja mikäli (tai nähtävästi KUN) sitä burgundinpunaista Tree wrappia en itselleni saa, odotan ihanat uudet Tamara-huivit kevään väreissä, eli vaaleanpunaisena ja beigenä myyntiin, ja ostan ehkä jomman kumman!:) Nyt on kuitenkin ennen Mulberryn huivia hankintalistalla jotkin aivan muut huivit, nimittäin Vuittonilta!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Ne ovat kauniita, minä kaipaisin Tamaraa myös, en vielä ole just sitä väriä löytänyt, jonka haluan (tai sitten se on ollut loppuun myyty) joten sen hankinta on saanut odottaa.

      LV kuulostaa hyvältä, uutuuden näkemistä odotellen :)

      Poista
  5. Pakko viilata vähän pilkkua, kun nämä tuntuvat toistuvan:

    comming -> coming
    candel -> candle
    glases -> glasses
    realy -> really
    tough -> though (merkityksessä "vaikka" yms.)
    ment -> meant
    wich -> which
    scarfs -> scarves
    wollen -> woollen

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!