20.11.2012

Christmas presents for Her.

Minä en ole mikään paras mahdollinen ihminen ostamaan lahjoja. Vaikka välillä saan ideoita siitä, mitä kenellekin voisi ostaa, niin yleensä ne ovat "aavistuksen" liian kalliita. Päätin kuitenkin yrittää kasata kaksi eri kollaasia liittyen siihen, millaisia lahjoja naiselle voisi ylipäätään ostaa. Myönnän nyt ihan suoraan, että näitä tehdessäni mietin lähipiirini naisia. Itseäni, Äitiäni ja muutamaa ystävääni. Millaisia lahjoja itse toivoisin tai millaisia voisin kuvitella heidän haluavan/toivovan lahjaksi.

Ensimmäisenä olisi vuorossa käsiin keskittyvä lahjakokoelma:


1. Nahkakäsineet: Käsineitä ylipäätään ei koskaan ole minusta liikaa. Onnistun ainakin itse hukkaamaan niitä, mutta monesti kunnon nahkakäsineet ovat myös pelastaneet päiväni ja ilman paleltumia on selvitty.
2. Kynsilakkoja: Voisin hyvin ajatella ostavani ystävälleni lahjaksi kynsilakkoja, nimen omaan edullisempiä pienempiä pulloja ja useassa värissä. Ostinkin näitä opiskeluaikoinani lahjaksi, sopivat budjettiin.
3. Käsivoide: Monesti pakkasin muutaman kynsilakan kanssa käsirasvan. Ei kyse ole tuotteen hinnasta, minusta ainakaan vaan ennen kaikkea siitä, että on ajateltu kokonaisuutta. Pakkasella kosteutta kaipaavia käsiä, joiden kynnet sitten voi lakalla siistiä.
4 & 5. Rannekoru & Toinen samanlainen: Nämä Snön rannekorut kotiuttaisin kummankin ihan koska tahansa. Ovat sen verran kauniita ja ainakin omaan makuuni sopivia. Sopivan isoja myös siihen, että ei ole tarvetta muille koruille kovin paljon.

Seuraavana kollaasina on sitten tämmöinen pieni kotona viihtyvälle ihmiselle, vilukissallekin mahdollisesti. Suoraan sanottuna sellaiselle kuin minä:


1. Lehti kynttilälyhty: Rakastan kynttilälyhtyjä (ja sen huomaa tästäkin kollaasista, mutta myös asunnostani). Tämä kaunis ja ennen kaikkea omaan makuuni sopiva valkoinen olisi aivan täydellinen lisä kotiini.
2. Kastehelmi tuikkulyhdyt: Nämä taas sopisivat muutamankin ystäväni tyyliin. Olen itse Kivi-tuikkujen ystävä kuin näiden, mutta en kiellä, etteivätkö nämäkin olisi kauniita.
3. Taskullinen huopa: Tällaisen vilukissan ehdoton pelastus. Tavallisessa huovassa on kuitenkin se vika, että kädet palelevat ellei ole kokonaan huovan alla. Tämä menisi olalla koko koti-illan.
4. Kaulakoru: Pitää sitä kotoa joskus uloskin lähteä tai muuten vaan itseään piristää. Tämä oli mielestäni kaunis. Snötä tämäkin, menee edellisen kollaasin rannekorujen kanssa hyvin yksiin.
5. Vitriinit: Nämä Iittalan ihanuudet, jotka itselläni palvelevat korurasioina ovat ehdottomasti mieleeni. Arkikorut sujahtavat niihin kauniisti ja ovat muutenkin nätisti esillä, mutta hallitusti kuitenkin. Ehdottomasti voisin näitä ottaa lisääkin, vaikka sinällään akuuttia tarvetta ei ole.

Näitä siis voisin itselleni, Äidilleni tai ystävällini ajatella ostavani. Ehkä personoidumpina väreinä kuin noin valkoisina, mutta muuten kyllä ehdottomasti.

Onko teistä helppoa valita joululahjoja? Tiedättekö tasan mitä kenellekin ostatte vai oletteko pulassa kaupassa?

Here are some tought what I would get as a christmas presents for my mother, for my self or to some of my friends.

Hope you are all well!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

 1. Kiva kun oot jaksanut tällaisia kasata! Mä taidan olla vähän epänainen; olen huono käyttämään rannekoruja, käsineistä en tykkää enkä käytä kynsilakkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina joskus jaksaa. Koetan saada vielä miehille samanlaisen aikaan. Eikä se ole epänaisellista jos ei käsissään tykkää mitään kantaa. Minä vaan palelen niin helposti, että käsineet on pakko laittaa.

   Poista
 2. Toi huopa on ihana - tollasen tarvitsisin töihin; siellä palelee aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä ehdottomasti hyödyllinen töissä myös. Tehokas ilmastointi on hyvä toki kesällä, talvella kaipaisi joskus vähemmän tehokasta. Vaikka ennemmin minä palelen kuin paahdun kesällä :)

   Poista
 3. Amazing gift guide! I love the bracelets!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. I love them as well, they were not on present list but I'm still kind of hoping I could get them :)

   Poista
 4. Nice ideas for Christams presents! I love the gloves!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. I like them much as well, I have ones that are quite similar.

   Poista
 5. Mulle kelpais kaikki, mutta etenkin tuo taskuhuopa, ihana vilukissan pelastaja! Naisille on minusta helppo keksiä lahjoja, mutta miehet- ne on varsinainen päänvaiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, kelpaisi suurin osa mullekin. Pitää pohtia sitä miesten listaa, en liikaa halua paljastaa Kotinörtillekään mitä saa lahjaksi, mutta voisihan sitä yleisellä tasolla toki pohtia :)

   Poista
 6. Mulle kelpaisivat nuo kaikki! Rannekorut on ihania ja tuikkulyhdyt taivaallisia. Muutkin kuin Pentikit ja Marimekon kivilyhdyt joita täälläkin harrastetaan. Minä meinasin tänä vuonna ilahduttaa vähän omatekoisillakin lahjoilla ja antaa kauniissa lasipurkeissa Rocky roads suklaata ja mm. itse kudottuja villasukkia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kanssa hulluna kaikkiin kynttiläjuttuihin, tuntuu että niitä löytyy joka väriä ja tyyliä kotona, että voi vaan valita, mikä kokonaisuus laitetaan esille.

   Teen minäkin itse lahjoja, mutta enpäs paljasta mitä näin ennen joulua, jotta ei mene lahjojen saajien yllätyshetki ohitse.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!