12.11.2012

Dear Santa.

Joululahjalistat. Meidän taloudessa harrastetaan niitä oikein urakalla. Kotinörtin puolelta saan listan sisaruksilta ja vanhemmilta. Omilta vanhemmiltani saan jonkinlaiset toiveet ja jotta tämä menisi sitten mahdollisimman kivuttomasti, niin Kotinörtti antaa oman listansa minulle ja minä omani hänelle. Niistä sitten sukulaisille eteenpäin toiveet. Vuosi toisensa jälkeen tuntuu niiden lahjojen keksiminen olevan entistä vaikeampaa, sitä kun ei muka tarvitse sitten niin yhtään mitään. Tein kuitenkin pienen kollaasin omista toiveista.

Tässä kohdassa on sanottava sukulaisille, että älkää katsoko tätä listaa vaan pysykää Kotinörtin lähettämässä listassa. Muuten menee hankalaksi ja ostoksia tulee ostettua ristiin. Olenpas minä optimistinen. Hih.

Listasta voidaan päätellä myös, että röhnötin koko viikonlopun tekemättä mitään, vielä lentsua parannellen, joten oikeastaan muitakaan kuvia ei ole ja pää lyö tyhjää lahjojen kanssa muutenkin.

Kylpytakki, Iittalan Kivi tuikkuja, Leena Lehtolaisen Paholaisen pennut, Longchampin Au Sultan Mesenger bag, Mulberry Check scarf

Tommoisia perusjuttuja löytyy täältä listalta, edullisempaa ja sitten on riittävän hintaista. Kalliimpiakin olisin keksinyt, mutta nämä olivat mielestäni vielä realistisuuden rajoissa, etenkin jos varoja yhdistetään ja useampi hankkii samaa lahjaa. Toivossa on hyvä elää sanon minä.

Miten teidän toiveenne jouluksi? Onko listan tekeminen vaikeaa vai syntyykö se itsestään? Tehdäänkö teillä ylipäärään toivelistoja?

Lahjapohdintojen keskeltä hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!

Here are just something I asked for christmas. It's hard to make these lists, so not much is in there. More outfit again on tommorrow, have not been time to do a blog this weekend and now it shows. More to come I'll say. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Jostain syystä ei enää tule toivottua mitään joululahjaa itselle, kun kaksi lasta (okei, toinen vielä vauva) on pääosassa jouluna. Heidän tarpeitaan sukulaiset kysyvät ja kiva, että haluavat muistaa. Heh, olen 15 vuotta pyytänyt timanttisormusta mieheltäni, mutta eipä ole näkynyt:) Nykyään sanon sen jo puoliksi vitsinä;)
  Hellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikilla vielä tilanne se, että lapsia ei ole, niin tulee itsellekin keksittyä. Jos lapsia (toivottavasti) joku päivä on, niin tilanne sitten kokonaan eri, osaako siinä vaiheessa enää toivoakaan. Minä olen jotenkin luopunut toivosta Kotinörtin kanssa, saan aina elektroniikkaa jota lopulta tarvitsekin, joten luotan miehen ostavan sitten sitä ilman toivettakin. Itse kun en välttämättä tiedä jotain tarvitsevani ;)

   Poista
 2. Mitään ihmeellisiä toiveita ei (vielä) ole, mutta jonkun kivan pyjaman ja vähän suklaata kirjoittaisin joulupukin listaan.
  Lapsille ne lahjat pääasiassa tulee ostettua, mutta meillä on ollut tapa, että yhdet paketit ainakin aikuisillekin ostetaan =) Minä oon vähän lapsellinen ja tykkään antaa lahjoja ja onhan niitä kiva saadakin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alettiin syyskuussa jo kyselemään listoja ja lokakuussa alkoi kunon "ahdistelu" sen suhteen, että mitä jokainen haluaa. Ei se minusta ole lapsellisuutta jos tykkää antaa lahjoja ja saadakin niitä. Tai jos on, niin ollaan yhdessä lapsellisia ;)

   Poista
 3. Meillä taasen aina päätetään ettei anneta lahjoja, aikuisia kun kaikki ollaan, mutta...:) Se on niin vaikeaa, ainakin minulle. Aika usein kyllä tulee toimittua niin, että kun näkee jotain kaunista ja/tai hyödyllistä syksyn tullen niin tulee ostettua ja annettua joululahja/synttärilahja joskus vähän etukäteenkin. Musta lahja pitää antaa silloin kun se on hyödyllisimmillään...:)) Anoppi on jo saanut lämpimät saappaat tälle vuodelle ja paras ystävä öljykangastakin.
  Mulla on aina samat toiveet joka joulu, jos joku jotain tahtoo antaa: hyvä kirja, suklaata ja uudet ruudulliset pyjamanhousut...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sovitaan Kotinörtin kanssa hintaraja. Kumpikin saa aika hyvin rajaan saakka lahjoja hankittua :P Tämä siksi, että hallitaan kyllä ruhlaamisen jalo taito kumpikin todella hyvin. Hyvät kirjat ovat aina joulun aatelia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!