13.11.2012

Ikea.

Se oli eilen matkamme päänä kun töiden jälkeen suhasimme (ruuhkassa) tekemään uusia ostoksia. Tietänette jo varmaankin, että Ikea, sen puoleen kun minkään muunkaan kaupan tungos ei ole mitenkään mieleeni, mutta tällä kertaa hinnat (ja viime jouluna lahjaksi saatu lahjakortti) voittivat. Hakusessa oli uusi patja (tai petauspatjaan me lopulta päädyimme) ja sitten ei mitään muuta... Mukaan tähän kohtaa "mitään muuta" päätyivät niin kylpyhuoneen oveen kiinnitettävä naulakko, pieni kirjahylly kuin uusi leikkuulautakin. Aika vähän kuitenkin heräteostoksia, olisi voinut käydä pahemminkin.Ai että kun Suomessa on ilta kuudelta jo pimeää. Olin kuitenkin kaukaa viisas ja päätin toteuttaa Reetan ideaa. Reetta postasi viime viikolla blogissaan Ikea reissusta, joka alkoi syömisellä. Jotta Kotinörtti (ja minä) jaksaisi paremmin, oli ensin edessä lihapullia kunnon annos. Mies kun tarvittiin mukaan kantamaan, ei minun käsivoimillani niitä tavaroita nostella. Hyvin se sitten menikin, vatsa täynnä oli kivempi kierrellä. Paras yllätys odotti kotona, kun minä sinkosin autolta apteekkiin ja kauppaan, niin oli Kotinörtti sillä välin kasannut hyllyn, laittanut petauspatjan paikalleen, tiskannut leikkuulaudan ja laittanut kylppärinaulakon paikalleen. Ruokailu siis kannatti. Myös se, että koetin välttää kaiken pienen ja kivan hiplaamisen mahdollisimman pitkälle.

Muutoin eilen sitten olikin lähinnä töitä ja kotitöitä. Perus maanantai, ihan tuommoisella perus vaatekokonaisuudella myös mentiin. Paitakin ihan rypyssä, selvä maanantai kun vaatteetkaan ei enää (ilta kahdeksalta) tykkää asettua. Valitettavasti taas keinovalossa otettuja kuvia, mutta saahan niistä selvää kuitenkin. Mihin lie kaukaisuuten katsellut noita otettaessa.

Hyvää tiistaita!
Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: Mexx
Housut/Trousers: KappAhl
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Huivi/Scarf: From Dublin
Laukku/Bag: Mulberry

Yesterday it was finally time to go to Ikea. I'm not a fan of huge amount of people in one place so Ikea is not my favourite place. I still needed something new to our home and since I got a gif sertifigate to Ikea it was the place to get new things. Nothing much, we got the new bedcover needed and some other stuff (I never manage to get out of Ikea with out getting something else as well!). 

Typical outfit as well. Not a great one, wrinkles on a blouse, well photos were taken 8pm after work, after shopping and after everything else. So maybe that's ok.

Hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Oi Ikea. Inhoan sitä syvästi, mutta välillä on pakko mennä katsomaan löytyisikö sieltä jotain juttuja halvemmalla. Josko ensi viikolla rohkaisisi mielensä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla etukäteen netin selaamista, itsellä ainakin auttoi kun paahtoi suoraan vaan patja-osastolle. Toki pysähtyen kirjahyllyn kohdalla. Myös tuo syöminen helpotti, oli jotenkin rauhallisempi kun ei olut edes orastava nälkä :)

   Poista
 2. I've only been to ikea once....and that plae is very overwhelming!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is, it really is. Sometimes one just needs to go there.

   Poista
 3. Hyvä, että meidän hyväksi havaittu systeemi toimi. Hyvä ruoka, parempi mieli ;)

  Ihailtavan ahkera oli kotinörtti, kun laittoi heti uudet jutut paikoilleen. Joskus ne saattaa vähän jäädä vaiheeseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parempi syödä ensin, etenkin näin arkena kun sinne menee.

   Voipi olla, että mies kasasi valmiiksi ihan vaan välttääkseen sen, että minä aloittaisin motkottamisen. Joskin en taaskaan saanut kokeilla kasaamista, vielä joku kerta ;)

   Poista
 4. Ihana kamala Ikea...:)) Juuri käytiin myös täydentämässä kynttilälaatikkoa ja tarttuihan mukaan muutakin... mm. verhot ja flunssa... Nälkäisenä ei kannata Ikeassa seikkailla, varsinkin kun viimeistään kassajonoon juuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ruokaileminen ennen kiertämistä on ehdottomasti sellainen juttu, että se tehdään uudelleenkin vielä. Oltiin kumpikin paljon paremmalla tuulella :)

   Poista
 5. RAKASTAN Mulberry laukkuja! Omistan kolme ja käytän niitä ahkerasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania. Itse omistan tuon yhden, lisääkin tahtoisin, mutta harkiten on ostettava ihan hintansa takia :)

   Poista
 6. Ihana laukku<3 Ja kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se oli pitkään unelma tuo laukku. Ja kiitos blogikehuista myös :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!