16.11.2012

New things at use.

Eilen sitten pääsivät uudet tavarat heti käyttöön ja huiviinkin alan tottumaan ainakin tässä kokonaisuudessa se mielestäni toimi. Ainakin se on lämmin, meinasin ihan kuuma tulla toimistossa ja yleensä tuppaan palelemaan siellä. Uudet baltsutkin toimivat hyvin, istuivat jalkaa oivallisesti.

Töiden jälkeen sitten kiidettiinkin Prismaan ja reilun tunnin jälkeen pääsimme sieltä ulos lopputuloksella: Melkein kaikki joululahjat ostettuna! En tiedä, oletteko HOK-Elannon alueella asuvat huomanneet, mutta Prismat  aloittivat Asiakasomistaja päivät eilen ja ne kestävät 18.11. saakka. Käsittääkseni sama pyörii ainakin verkossa, mahdollisesti siis muidenkin osuuskauppojen Prismoissa on sama. Se tarkoittaa -15% liki kaikesta muusta paitsi ruuasta. Elektroniikka on semmoinen kinkkinen alennusten kanssa, ellen väärin muista, niin sieltä tippuu 5% hinnoista pois. Meillä lahjalistalle kuitenkin kuului kasa kirjoja ja muuta kuin elektroniikkaa, josta saikin sitten tuntuvan alennuksen. Vielä on tottakai lahjoja, joita Prismasta ei voi hankkia, mutta ilman, että tämä kuulostaa yhtään enempää mainokselta niin tyydyn toteamaan, että ainakin kirja osasto kannattaa vilkaista läpi. Huomenna vielä kipaisen täydentämään dödöt ja muut arkikosmetiikat sekä mahdollisesti hankkimaan kotiin vähän jotain pientä (uusia astioita lähinnä muutamat). Näin entisenä S-ryhmän työntekijä tästä jaksaa kyllä innostua aina kun saa alennukset.

Esittelyssä kuitenkin joululahjojen sijaan eilinen asukokonaisuus. Mitä tykkäätte? Tuommoinen perus simppeli kuitenkin.
Pusero/Blouse: Mexx
Vyö/Belt: From Dublin
Hame/Skirt: KappAhl
Kengät/Shoes: H&M
Huivi/Scarf: H&M

New things at use. The shoes were absolutely great and the scarf is actually quite nice tough I did find it really warm. That is a good thing, it will get cold in here eventually. Rather good pictures I think, simple outfit as well. I did order a lot of new things today, I'll make a haul for you as soon as I get my things. Mango and Esprit were mys choise of shps this time. Also a thing from Mulberry, but that's not for me. I will report on that as well, all in good time.

What do you think about the outfit?

Hope you are all well!

Oh my, is it weekend already? Have a great weekend!

4 kommenttia:

 1. Minä tykkään tuosta hameesta ja vyöstä sen kanssa. Yksinkertainen mutta näyttävä yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame kuuluu luokkaan "ikuiisuuden vanha, mutta edelleen toimiva". En edes muista, koska sen olen ostanut (opiskeluaikana kuitenkin) ja edelleen se syksyllä ja talvella palvelee varsin onnistuneesti. Vyö siihen on pakko laittaa, se ei koskaan ole istunut vyötäröltä :)

   Poista
 2. Ihana huivi! Toimii ihanasti tuon hameen kanssa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, kuuma tällaisille plussakeleille, mutta muuten ihana ja toimiva. Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!