1.11.2012

Outfit of the day.

Eilen kuvattiin jälleen Pariisilaisissa tunnelmissa lounaalla. Kiire päivän jäljiltä kuvasaldo päivältä jäi muuten laihaksi. Mukava, mutta kiireinen ja pitkäksi venynyt päivä, tällaisessa kokonaisuudessa mentiin kiireen keskellä.Paita/Blouse: Halonen
Vyö/Belt: From Dublin
Neuletakki/Cardigan: JackPot
Housut/Trousers: H&M

I had a lot of things to do yesterday, dd not have that much time to take pictures. My dear co-worker took these at out lunch brake, still under the Eifel.


Aurinkoista päivää!
Hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Kivalle näyttää kokonaisuus, tykkään. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Hyvää päivää sinne!

   Poista
 2. Sulla on kiva blogi, tykkään tyylistäsi ja blogistasi! Osaksi senkin vuoksi, että olen samaa ikä- ja kokoluokkaa kanssasi, pukeutumisestasi saan siis itsellenikin hyviä vinkkejä.

  Uskaltaudun tässä puolestani ehdottamaan sulle vinkkiä; oletko kokeillut hiuksiisi jotakin tuuheampaa kampausta? Isoilla rullilla loivat kiharat? Tai "tiukempia" kiharoita suoristusraudalla? Nykyisessäkään kampauksessasi ei ole mitään vikaa, mutta olisi kiva nähdä miltä näytät vaikkapa kiharakampauksessa :) Itselläni on suunnilleen samanlaiset hiukset (pituus, värini on tummempi) ja itse koen että kun kampaukseni on tuuheampi, se jotenkin osaltaan myös tasapainottaa vartalon mittasuhteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah hiukset, ikuinen riesani :D Olen kyllä kokeillut erilaisia kiharakampauksia ja niiden tekemistä. Kiharoita hiukset auki ja kiharoita hiukset kiinni. Joka ikinen kerta tuijotan itseäni pelistä miettien "Kuka toi on?". Vaikka kampaus olisi kuinka kaunis, niin vääjäämättä mieleeni tuppaa nousemaan 1990-luvun alun permanentit joka taas ei ole mikään hyvä mielleyhtymä.

   Vierastan ideaa kiharoista, vaikka sitä on monesti sanottu, että se sopisi hyvin. Pitänee kokeilla ja näyttää teille joku kerta, välineistö nimittäin on olemassa. Käytän ääri harvoin vain kuumaa rautaa tai edes fööniä tukkaani. "Kuuma ei ole hyväksi tukalle" on iskostunut todella syvälle takaraivooni :)

   Toisaalta kiharoiden kanssa koen pääni jotenkin kasvavan suhteettoman isoksi (vaikea selittää tätä, mutta sellainen on vaan olo). Tiedän, että tämä kaikki on ongelma vain korvien välissä. Silti omaa silmääni miellyttää omassa päässäni enemmän suora kiiltävä hius kuin kihara.

   Kolmas syy, miksi en juuri kiharaa harrasta: Puhdas laiskuus. Pidän suorista hiuksistani nutturalla jolloin hiusten laitto tapahtuu nopeasti alle viidessä minuutissa. Koska kokemusta kihartamisesta ei juuri ole, niin sen kanssa tuhraisin kuitenkin aikaa vaikka kuinka ja kauan.

   Yksi kiharakampaus on blogissakin kyllä, täällä: http://xlelamaa.blogspot.fi/2012/07/keskviikkon-asu.html

   Pistän idean kuitenkin korvan taakse, ainakin voin kokeilla, josko saisin aikaan itseä miellyttävät kiharat tai muuten vaan kuohkeutta.

   Poista
 3. Nättinä taas olet, niin kuin aina! :)

  VastaaPoista
 4. What an awesome photo! I went to Paris 4 years ago but didn't get any pictures of myself with the Eiffel tower

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. Total fake offcourse, taken at our office, not in Paris. What a shame you don't have pictures wt your self and the Eifel tower.

   Poista
 5. Onpa kiva tausta mitä vasten kuvata! Tosin siitä tulee Pariisi-ikävä. :D Edelleen ihailen tota neuletakkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Me olemme siis töissä laiskoja, taulu tuli alas nauloiltaan kun koetimme siirtää sen olemaan suorassa ja siitä lähtien se on nöäköttänyt maassa seinää vasten :D

   Omakin suosikkini taas pienen tauon jälkeen tuo neuletakki. Selvästi täytyy pitää taukoja tiettyjen vaatteiden kanssa niin innostun niistä taas uudelleen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!