10.11.2012

Red one.

Sanoinkin juuri, että en vaihda juuri koskaan korujani. Perjantaina sitten reipastuin ja vaihdoin kellon, kaulakorun, korvakorut sekä silmälasit. Millä lopputuloksella? No eikös sen toisen korviksen kanta ole nyt jossain Prisman lattialla jonne se putosi, itse korvispuoli vielä löytyi sentään, onneksi noita taustoja on saatavilla. Opetus: Älä vaihda koruja, katoavat vielä.

Muutoin mentiin perus vaatteilla ja perus perjantaita eli kauppaan ja kotiin. Löhöviikonloppu, jonka aloitin lukemalla hyvää kirjaa ja leipomalla suklaa-sitruuna muffineita.

Rentouttavaa lauantain jatkoa!

Bleiseri/Blazer: H&M
Paita/Blouse: YourFace
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Mulberry
Silmälasit/Glases: Tommy Hilfiger
Kello/Watch: Esprit
korvakorut/Earrings: Shopbop
Kaulakoru/Neglase: Halonen

So I just told you I don't change my jewelry. I did on Firday and lost another earring after taking these photos. So, never change them! Hih. Or something. Other than that, basic Friday. Just some food shopping and then off to home. I did make some chokolate-lemon cupcakes though. 

Have a great Saruday!

8 kommenttia:

 1. Todella kivannäköinen tuo punainen jakku. Käy oikein hyvin sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara, yksi suosikkini. Niitä suosikkijakkuja on vaan niin monta, että pitää vaihdella välillä :)

   Poista
 2. Ihana tuo punainen jakku! Kyttäsin perjantaina punaista TH:n jakkua, mutta hinta on niin suolainen, että odotan -50% aletta...sitten nappaan sen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi :) Tarjouksessa on kyllä parempi ostaa jos semmoiseen tulee. H&M ei onneksi kovia hintoja pyydä jakuistaan :)

   Poista
 3. Ootpäa taasen oikein nättinä! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!