Simply the best?

Joskus aina tulee mieleen, että yksinkertainen on kaunista. Kovin harvoin jaksan ja muistan pitää kokonaisuudet ihan näin yksinkertaisina, mutta jälleen kerran toimi inspiraation lähteenä Wendy's Lookbook ja tämä vanhemman puoleinen asukokonaisuus. En omista kaapissani samanlaista huippuhauskaa neuleen tapaista, mutta omistan kyllä saman värisen neuletakin ja siksi lauantaina kasasinkin menoihin tämän vapaalle (miksi ei töiuhinkin) sopivan kokonaisuuden. Muokaten kyllä varsin ymmärrettävistä syistä kengät Suomen marraskuuhun sopiviksi. Kaipasin kyllä statement korua tai jotain muuta juttua kokonaisuuteen, mutta yksinkertaisella mentiin. Ehkä minä en osaa niin yksinkertaisissa sittenkään liikkua kun olin ajatellut osaavani.

Töissä menee asiat jo kevyemmin, uusi systeemi olikin älyttömän helppo oppia. Menoja on tällä viikolla loppuviikkopainotteisesti (Ihana Tanskatar tulee Suomeen ja lähdemme Kotinörtin kanssa juhlistamaan kihlajaisten vuosipäivää reissuun), joten nyt sitten varmaankin sataa näitä asukuvia. Järjestyksessä mennään siis näiden kanssa ja ensimmäiset ovat lauantailta. Pahoittelut siis tästä viiveestä, mutta ehkä viikon viive asuissa on ihan ok.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!





Neulepusero/Knitted blouse: Ted Baker (old)
Neuletakki/Knittedjacket: JackPot
Housut/Trousers: H&M
Saappaat/Boots: Evans
Laukku/Bag: Mulberry

I'm not your simplest person when it comes dressing up. I admire people with the skill of knowing how to dress up in a pretty way with just a couple of things. I tried and almost all day I missed something. I was inpired by this a bit older outfit in Wendy's Lookbook. Not the same kind of, but the colours are the ones I like. I do have quite much of these outfit photos and since I have a lot of things to do on weekend I think it's going to be these all the way this week. Not bad I think, little late (these were taken on Saturday), but outfits still. It was not that bad of two week that I would not have time to get these taken.

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Tämä asu on niin omaan mieleeni että! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla :) Joskus yksinkertainen on parasta.

    VastaaPoista
  3. Mun mieleinen asu - jos mä oisin vapaalla puoleksikaan noin tyylikäs, meidän Isäntä ei tuntisi mua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tämä on monen mieleen. Meillä oli semmoista menoa lauantaina, että oli hyvä näyttää siistimmältä myös. Toisaalta noin minä taidan pukeutua muutenkin vapaalla :)

      Poista
  4. Asu myös omaan mieleeni! Tykkään simppeleistä jutuista ja usein höystän niitä kaulakoruilla ja huiveilla (niinkuin sinäkin teet) :) Asusta tuli mieleeni, että omasta kaapistani puuttuu tällä hetkellä tyystin laadukas, musta poolo. Ennen pidin pooloja paljon ja ehkä vähän kyllästyin, mutta nyt tuntuu, että olisi poolojen uuden tulemisen aika.
    En ole saanut kommentoitua, joten moni asia on jäänyt sanomatta. Eli uudet silmälasisi ovat tosi kivat ja sopivaat sinulle. Itsellä oli hengettömät 8 vuotta ja olin varma, että ostan samanlaiset uudet, mutta yllätinkin itseni ja ostin kahdet sangalliset lasit. Tosin aika huomaamamattomat varmaan monen mielestä, mutta omassa mittakaavassani huikeat ja olen ollut tyytyväinen. Päätökseen teki osansa, että en löytänyt juuri oikeanlaisia hengettömiä, joten näillä mennään. Ja tykkäsin kovasti, kun hiuksesi olivat kiharalla: sopivat tosi hyvin ja näytit kauniilta! Olen alkanut taas haaveilla pidemmistä hiuksista, vaikka vasta keväällä pätkäisin puolipitkät hiukseni polkaksi... Tiedän, että kasvatusoperaatio on raivostuttava ja tiedän, että hetken päästä leikkautan taas lyhyemmän mallin, mutta tällaisiahan me naiset olemme: muutamme mieltä jatkuvasti :)
    Ihanaa viikon jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Mukava kuulla sinusta. Olen itsekin ajoittain laiska kommentoimaan vaikka montaa blogia säännöllisesti luenkin, joten ymmärrän kyllä hyvin.

      Tuo musta poolo on semmoista villasekoitetta, eli ainakin on lämmin. Äitini sen on minulle ostanut, monta vuotta se makasi kaapissa kunnes päätin, että aika käyttää sitäkin. Yli seitsemän vuotta vanha.

      Silmälasit ovat jännä juttu, valitsin vähän vahvemmat kuin aikaisemmat, vielä en sangallisia uskaltanut. Ne toiset ovat vahvimmat, joihin tälä kertaa uskaltauduin. Hengettömät omasta mielestäni sopivat paremmin naamaani :)

      Kiharaa on taas kokeiltava jossain vaiheessa, aamusuihkun jälkeen en rautaan ole jaksanut tarttua, mutta jos vaikka saisin tässä huomiselle kiharaa aikaan :)

      Pitkät hiukset ovat kyllä ihanat, itse haaveilen juuri siitä polkasta, mutta vielä en katkaise. En ennen kuin häät ovat ohitse, lapsesta saakka on ollut haaveena kunnon kampaus ja siihen taidetaan pitkä tukka tarvita.

      Oikein ihanaa viikonloppua myös sinne! <3

      Poista
  5. Kaunis ja tyylikäs asu! Sama ongelma täällä, en osaa pitää pukeutumista yksinkertaisena, en sitten millään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on jännä, kun katson tätä kuvaa, niin se on kaunis ja kaikin puolin hyvä, mutta silti päällä ollessa kaipasin siihen jotain pientä juttua. Pitää opetella näiden yksinkertaisten asujen kanssa vielä :)

      Sinä pukeudut niin ihanan värikkäästi, että siitä ihan ammentaa iloa päivään kun katselee kauniin värikkäitä kokonaisuuksiasi :)

      Poista
  6. Taas kerran; tämä neuletakki on kyllä ykkönen! Itse olen yksinkertaisen ystävä ja tämä asukokonaisuus on mun mieleen. Kokonaisuus on myös todella hoikentava, pisteet siitäkin. Taidanpa vetäistä huomenna päälle töihin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, itsellenikin rakas. Semmoinen turvavaate, jos ei ole talvella mitään muuta päällepuettavaa, niin luotan aina siihen :)

      Ihanaa, jos inspiroi, kyllä tuota kopioda saa, sainhan minäkin inspiraationi ihan muualta kuin omasta päästäni.

      Poista
  7. Näytät kuvissa hyvin onnelliselta! <3
    Pian nähdään! En malta odottaa!

    VastaaPoista
  8. Love the long knitted jacket! Looks prefectly warm and cozy for fall/winter!

    callmemaddie.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. I love your long sweater! You look so cute and cozy! :)

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  10. Komppaan edellisiä, tyylikäs ja yksinkertainen. Tykkään.

    VastaaPoista
  11. Oikein nättiä! Tuo neuletakki on niin älyttömän nätti, että ottaisin heti itsellenikin! Kivoja kuvia myös =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli varsinainen löytö. Muistan, miten emmin sen ostoa, mutta se on osoittanut kyllä olevansa hintansa väärti kaikin puolin. Kuvat ovat kyllä hyviä, se tuo valoisa aika auttaa suuresti niiden ottamista :)

      Poista
  12. Musta ja kameli yhdistelma toimii aina!!! Tykkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin se näkyy toimivan, pitää kokeilla useamminkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!