Something new from H&M and my favourite indian.

Sain eilen odotetun tekstiviestin H&M:n toimittajalta, että pakettini on noudettavissa lähimmältä R-kioskilta. Olen viimeisen puolen vuoden aikana yllättynyt H&M:n tarjonnasta positiivisesti, olen löytänyt värikkäitä jakkuja ja jopa värikkäitä housuja kaappiini. Tietenkään kaikki vaatteet eivät sovi ja palautukseenkin on lähtenyt. Pääasiallisesti kuitenkin olen tilauksiini ollut tyytyväinen. Kotinörtille on puolestaan löytynyt uusia urheiluvaatteita, joka sekin oli hienoinen yllätys. Tyytyväinen kuitenkin noihin lenkkihousuihinsa ja collegeen on mies ollut, joten miestenkin puolella tapahtunut parannusta siis.

Verkkokauppa on se paikka, josta minä teen omat ostokseni, en koskaan löydä myymälästä samalla tavalla kivaa kuin verkosta. Etenkin kun ne housut ja jakut ovat samaa mallia, helpompaa klikkailla ostoskoriin ja hakea tuosta parin korttelin päästä. Muutama kollega ja ystävä kysynyt postikuluistakin, kyllähän niitäkin tulee, mutta tein tänäänkin sellaisen huippulöydön ale-puolelta, että postikulut katosivat mielestä samantien. Siitä mahdollisesti enemmän kun saapuu, sormet ristissä että sopii kotiimme.


Totuuden nimissä on sanottava, että tilauksesta lähti takaisin yksi neuletakki, olin arvioinut koon ihan väärin ja meinasin hukkua siihen. Tämä ihastuttava ja kokonsa puolesta yllättävän suuri villahuivi kuitenkin oli ehdottomasti pitämisen arvoinen. Tämä on nyt kuvioidensa ja väriensä puolesta hieman mukavuusrajojeni ulkopuolella, mutta halusin kuitenkin pitää tämän ja koettaa opetella käyttämään tätäkin yhdistelmää.


Jostain syystä kaikki toimiston kenkäni alkavat olemaan ihan finaalissa. Ensi hätään nämä mukavat baltsut alesta, vielä ne perus mustat avokkaat hankinnassa. Nämä istuivat omaan jalkaani  kuin valettu ja ehdottomasti etenkin alesta hankkimisen arvoiset. Töissä on hyvä olla matalatkin kengät.


Hankittua tuli myös viininpunainen pusero 3/4 osa hihoilla (on muuten aika laaja kaula-aukko, mutta toppi alle niin on oikein hyvä). Nukkaharja joka tämäkin matkaa töihin ja pinnejä, joita onnistun aina kadottamaan urakalla.

Kävimme myös syömässä suosikki-intialaisessani Kotinörtin kanssa eilen. Leppävaarassa ihan Sellon vieressä sijaitseva Curry Palace on ollut melkein avaamisestaan saakka suosikki paikkojani. Ruoka on todella herkullista ja ruuan saa nopeasti. Se on joka kerta maistuvaa ja kunnolla maustettua. Jos siis Sellon suunnalle eksyy, niin suosittelen tätä ravintolaa ehdottomasti. Hyvää, laadukasta, maukasta ja viihtyisä paikka.

Uppoaako teihin intialainen ruoka tai onko joku kauppaketju yllättänyt positiivisesti?

Viikon viimeisiä viedään arjen suhteen, hyvää torstaita!




I have been pleased to H&M lately. I managed to find some of my favourite blazers and trousers in there, as you might have noticed in my outfit of the day photos. For long I taught they did not have a thing for me, but I have changed my mind. Offcource not everything is for me, but I have managed to find some really good peaces I like. I have to admid, I also like their prices.

This time I got a new wollen scarf wich is not quite what I'm used to wear but close enough. It's 100% wool and I just wanted to try it on. The balletflats are for office. I need new shoes for office and I'm still looking for those perfect black pumps. But these are as much needed as well. I also had a new burgundy blouse and some little things needed. 

Here are also pictures of my favourite indian restaurant wich is quite near our house. I just love indian food!

Hope you are all well!

Kommentit

  1. Ballerinojen ystävänä pitää kommentoida, että todella hienot ovat. Kelpaisivat itsellenikin!

    Minulle on muuten parasta aikaa tulossa tuollainen burgundin värinen paita myös. Tilasin sen jo muutama kuukausi sitten, mutta nyt vasta tulee minulle jälkitoimituksena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alessa olivat kun ne tilasin. Oikein hyvin passaavat kyllä töihin.

      Odottelin itse tuota burgunsia paitaa myös hetken, ei meinannut saada ja nyt kun sai niin tilaukseen huljautin samantien :)

      Poista
  2. Olen aika uusi lukija blogissasi ja kommentoin nyt ensimmäistä kertaa.

    Minäkin olen viime aikoina yllättynyt iloisesti H&M:n valikoimista, samoin Elloksen jonka valikoima on minusta paljon entistä laajempi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi Mape :) Minusta on aina ihanaa saada uusia lukijoita.

      Elloksen valikoimaan en ole pahemmin tutustunut, vaatepuolella siis. Kotiin sieltä on tullut tilattua useamminkin kuin kerran tai kaksi. Pitää ehdottomasti siis vilkuilla sitä vaatepuolta myös. Kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Nätit ballerinat! Intialainen ruoka uppoaa erittäin hyvin, ai nam! Itse olen myös innostunut Elloksesta, sieltä on löytynyt yllättävän kivoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lienee siis ehdottomasti paikallaan tutustua Elloksen tarjontaa vaatepuolella. Alekoodeja kun sinne tuntuu olevan sopivasti tarjolla niitälin ;) Intilalainen on kyllä hyvää, ei siitä mihinkään pääse :)

      Poista
  4. söpöt balleriinat! oikein kivat työpopot :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!