Sunday.

Asukuvat (ja muutkin kuvat) laahaavat nyt todella paljon jäljessä, mutta eipä huolta, kohta ollaan taas normaalissa aikataulussa. En tiedä, onko kukaan huomannut, mutta parissa kuvassa olen jo pitänyt noita samoja pöksyjä jalassani. Kyseessä ovat siis uudet luumun/viininpunaiset H&M:n housut, samanlaiset kun ne konjakkiset ja mustat. Taisin sitten kerralla hurahtaa kunnolla... Sunnuntainakin sitten vielä kiskoin nämä samat pöksyt ylleni. Tämä kokonaisuus ei kuitenkaan syntynyt ihan päästäni, vaan googlen kautta löydetyn kuvan perusteella. Tämä Polyvoren kuva innoitti kasaamaaan vastaavan yhdistelmän, joskin sopivamman sitten talveen.

Näin siis sunnuntaina, verrattaen hyvässä kelissä vielä matkattiin ruokakauppaan ja takaisin.

Hyvää tiistaita kaikille!




Huivi/Scarf: Mulberry
Neule/Knitwear: Nelly
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Esprit
Laukku/Bag: Esprit

All the prohots are comming in here a bit late. Not to worry tough, after this we are on time again. This is the outfit I wore on Sunday. Not my own idea, I used some google and this picture form Polywore inspired me. I just had to make the outfit good for Finland (meaning better shoes).

What do you think?
Hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihana asu ja nuo housut ovat todella kivat. Olen himoinnut värikkäitä housuja koko kesän, mutta tällä hetkellä niitä ei oikein viitsi ostaa, kun eivät kuitenkaan ole käytössä enää ensi vuonna. Jospa sitä jossain vaiheessa taas mahtuu normivaatteisiinsa ja ehkä saa pirteän väriset housut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä olen niin kamalan arka värikkäiden housujen kanssa, että nämä ovat nyt sitten niiden ruskeiden kanssa ne minun "värikkäät" housuni :) Kyllä sinäkin vielä pääset pistämään pirteän väriset pöksyt jalkaasi, mutta nyt se tosiaan ei taida olla kannattavaa niitä hankkia :)

      Poista
  2. Nice color combo!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Patrica, I like it mys self as well. It's good for sunday :)

      Poista
  3. I love this color combo. Something about plum with a chestnut boot really makes the outfit complete!


    Clare

    Be truthful! Join the link party!
    Understated Classics

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Clare! I quite like it my self as well, might not be my original ide, but still liking it :)

      Poista
  4. Tosi kiva tuo sun asu ja nuo kengät on aika täydellisen näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Kengät ovat parisen vuotta vanhat ainakin, mutta suosikki syyskengät edelleen kyllä :)

      Poista
  5. Taidan olla vähän puolueellinen kun omistan nuo samat pökät, mutta tosi kivan kokonaisuuden olet taas rakentanut! Ihana tuo raitaneule. Sellainen on täällä taas hakusessa kun kesällä hankittu kutistui ja kutistui ja kutistui... Pöh, miten viskoosisekoite voikin joskus tehdä tepposia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhpah, tottakai saa olla puolueellinen jos samat pöksyt omistaa! Kun ne ovat niin mukavat ja kivat jalassa :) Minä vaikutan törmäävän raitoihin joka paikassa ja koetan välttää niiden ostoa nykyisin kun noita neuleitakin on jo kolme kertynyt. Hihkaisen jos vastaan tulee taas, koska tietenkään en muista yhtään paikkaa tällä hetkellä :D

      Poista
  6. Ihanan väriset housut! Mä tilasin Englannista kolmet värilliset mammahousut, odotan niitä jo sormet syyhyten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oi monet värilliset housut kuulostavat hienoilta! Odotan siis innolla minäkin kuvia niistä täällä, sulla on aina niin kivan värisiä vaatteita!

      Poista
  7. Mä oon tosi huono pitämään raitapaitoja, joskus pidin paljonkin mutta jossain vaiheessa tuli jotenkin ahdistus niihin ja tuntuu ettei ne vaan passaa mulle. Harmittaa vähän, että ei oo hirveesti paitoja missä olis pystyraita, en siis ainakaan ole itse kaupassa nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pitänyt moneen vuoteen ollenkaan. Vasta pari vuotta sitten aloin käyttämään uudelleen ja sitten ihan hurahdin niihin. Pystyraitoja taitaa olla, ainakin oman kokemuksen mukaan, vaan kauluspaidoissa. Harvoin muissa. Jotenkin niitä tuntuu aina tulevan muutamaan malliin kauluspaitaa joka kaupalle keväisin ja sitten niitä ei muuten saakkaan :(

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!