16.11.2012

Weekend.

Huomisesta alkaen seuraava viikko tai kaksi on sellaista hullunmyllyä (yhtenä syynä mm. töissä tapahtuva järjestelmän päivitys joka teetättää mahdollisesti pidempiä päiviä), että olen joutunut jo miettimään blogin tauolle laittoa. Koska kuitenkin viihdyn blogien maailmassa kovin hyvin, niin tein päätöksen toteuttaa muutaman päässä velloneen postausidean ja yhden ikivanhan postaus toiveen. Alkaen huomisesta siis luvassa lahjaideoita, sisustusta ja haaveita ennemmin kuin päivän asuja. Ajoitettuina postauksina suurin osa, sen myönnän ihan avoimesti, mutta on sanottava, että näitä on ollut ihan kiva napsutella valmiiksi. Kommentteihin tottakai vastaan ihan normaalisti.

Nyt kohti viikonloppua! (ja sen yli... vai miten tuosta vaaka-asento tapailevasta asennosta voisi tätä päätellä)


Starting on tommorrow it's going to be busy week or two in my life. I tought I might have to take some brake from blogging, but this week has been a little bit of writing and since I like my blog and so many other blogs I decided to make some ready made posts for you. So it's a bit more about me and my life than just outfits. Hope you like it.

And now to weekend! Hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo kuva, tykkään! :)

  Välillä se elämä on sellasta haipakkaa, että kaikkeen ei vaan millään voi jäädä aikaa. Kyllä minä ainakin täällä pysyn, vaikka ei reaaliaikaisia asuja tulekaan. Kiva, kun olet naputellut postauksia valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta kyllä huokuu se, että on perjantai :)

   Kyllä tässä on suurin osa ihan itse aiheutettua kiirettä ja piti tähän marraskuulle nyt yksi reissukin saada pungettua ;) Kaikesta näistä sitten riittääkin juttua hyvin joulukuulle, silloin kun on hyvin aikaa kirjoitella.

   Poista
 2. Oikein mukavaa viikonloppua ja onpa hauska kuva. :) Tsemppiä myös työrintamalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina ja sitä samaa sinne suuntaan teille kaikille! Kyllä töistä selvitään kun vaan oppii taas uutta järjestelmää käyttämään :)

   Poista
 3. What a cute picture! Don't worry, this is a busy time of year for everyone, so I'm sure you are not alone. Enjoy your weekend! :)

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear. I just spoke with my boyfriend and it seems to be always busy this time of year. I'm lucky, it's just couple of weeks and there is lot's of great thing also to wait up, out anniversary for example :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!