5.12.2012

Gifts for Him.

Koska tein lahjalistan naisillekin kollaasin muodossa ja vielä oman joululahjatoive listanikin, niin ajattelin, että teen samanlaisen sitten miehille myös. Vaikeammaksihan tämä meni, mutta jälleen ajattelin omia lähipiirini miehiä ja sitä, millaisia lahjoja olen heille antanut ja millaisia voisin kuvitella heille antavani. Tässä siis omaa listaani siitä, mitä miehelle voi ja kannattaa ostaa lahjaksi. Toivottavasti näistä on jotain apua.

Aloitetaan elektroniikasta, joka ei koskaan ole mitenkään helppo aihe. Niin monesti se voi mennä pieleen, meillä ainakin. Siksi tässä varovasti koetankin antaa ideoita sen sijaan, että sanoisin näiden olevan juuri ehdottoman hyviä. Vähän saatoin nuuskia Kotinörtin tavaroissa ympäriinsä, hyvin vähän toki.1. Kunnon kuulokeet: Jostain syystä nämä tuppaavat itsellänikin aina hajoamaan ja varmasti ovat toivottukin lahja. Sonyn kuulokkeet varmasti kestävät laukun/taskun pohjallakin nuhjaantumista ja ainakaan eivät olleet hinnalla pilatut, joten uskoisin niiden olevan ihan hyvä vaihtoehto.
2. Blenderi: Tuttavapiirissäni kovin moni mies on jostain syystä tai toisesta dietillä tällä hetkellä tai sitten treenaavat. Proteiinipirtelöt saa soseeksi tällä tehokkaasti, mitä ikinä sinne sekaan sitten laitetaankaan. Ehkä niitä pirteilöitä tai muitakin kivoja juttuja saa tällä sitten itsekin hurrutella.
3. Tabletti: En olisi koskaan uskonut, että tätä lahjaksi suosittelen, mutta on se vaan niin kätevä. Selvästi hintavampi lahja, mutta meillä Kotinörtti on ainakin vallan ihastunut lahjaansa ja kaikkea kätevää tälle saakin talletettua.
4. Navigaattori: Minä luen karttaa heikosti, mies ajaessaan tietenkin vielä huonommin. Ensimmäisenä yhteisenä joulunamme ostin tämän joululahjaksi. Täysin itsekkäistä syistä, eipähän tarvinnut enää itse sitä karttaa lukea. Monella tämä on toki puhelimessakin tämä toiminto, itse pidän tästä erillisenä erikseen.

Sitten jotain muuta kuin teknistä härpäkettä:1. Kunnon lapaset: Tuolla on pirun kylmä ja ehdottomasti tällaiset ovat suositeltavia. Itsekin kaipaisin kunnon paksuja tumppuja vuosia vanhojen tilalle, mutta vielä pitää katsella, mitä tuleman pitää.
2. Hyvä kirja: Niin miehelle kuin naisellekin hyvä kirja on aina hyvä joululahja. Ehdottomasti joka vuotinen kova paketti sisältää meillä kirjoja. Suuntaan jos toiseen.
3. Nahkainen lompakko: Jostain merkillisestä syystä miehet, ainakin oman kokemukseni mukaan, panostavat kovin harvoin kunnolliseen lompakkoon. Lahja, joka kulkee mukana ja jolle on käyttöä. Tässä on riskinsä, yleensä sen kun pitää olla just eikä melkein, joten suositan vanhan lompakon salaa tarkkailua.
4. Hyvä tuoksu: Perintinen lahja, mutta meillä ainakin toivottu sellainen. Kuulemma ylellisyys jota itse harvemmin ostaisi. Mikä tahansahan se voisi tuoksuista olla, tämä klassikko on yksi omista suosikeistani.

Näillä on menty aikaisimpina jouluina tai mennään tänä vuonna. Mitä teidän lahjalistaltanne miehille löytyy? Onko miehelle helpompi vai vaikeampi ostaa lahjoja kuin naiselle?

Here are some of my ideas on what to get to your husband, father or boyfirend for christmas. A good hetset or something else from that electronick point is always a good one. At leat to the men of my life. But I could also get a good book, a fregrance or something warm to wear outside.

Hope you are all well!

Postaus sisältää mainoslunkkejä.

8 kommenttia:

 1. Tuo Gaultierin tuoksu on kyllä yksi parhaimmista.Oma suosikkini on samainen naisten tuoksu.Monia tullut kokeiltua,mutta aina palaan tähän samaan tuoksuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihastunut naisten puolella saman merkin kesätuoksuihin. Klassikko ei ole niin omaan makuuni, mutta kesätuoksut viehättävät vuodesta toiseen. Ja ympäri vuoden minä niitä käytänkin :)

   Poista
 2. Varmaan iPad, ehkä yhteiseksi lahjaksi ja sitten jotain musiikkiin liittyvää pientä tai joku peli :). Villasukat neuloin toiveesta kesällä, joten ne jäävät nyt väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä nämäkin valinnat. Peleissä on meillä se vika, että minä olen niin äärettömän huono häviämään, että pelaaminen on kovin turhaa ellei kaipaa riitaa :D

   Poista
 3. Great ideas for the men in our lives!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
 4. Tylsää, kun miehille on niin paljon vaikeampi keksiä lahjoja. Siks mä yleensä ostan miehelleni ehkä jotain vähän kalliimpaa vaatetta tai jtn. Viime jouluna se sai arvokkaan kellon ja huomenlahjaksi hopeisen ketjun, joten on sellaset ideat jo vähän käytetty.. :D Sit jos se toivoo jotain, ni ne on aina sellasia että "in your dreams" koska mullakaan ei ole varaa ihan kaikkeen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hankalaa kyllä. Vaatteita ja koruja olen minäkin katsellut, mutta kaksi edellistä synttäriä olen ostanut kellon, joten alkaa nekin olemaan ostettu jo. Samoin ketju ja muut. Huoh. Hankalia ovat. Joo täällä toivottiin kanssa autoa lahjaksi, totesin kyllä, että ihan kaikkeen ei ole varaa :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!