11.12.2012

Grey Sunday.

Sunnuntaina ei sen suuremmin mitään ihmeellistä tehty, kuten ei lauantainakaan. Kaupassa piti käydä, kävimme samalla sitten kävelyllä. Ei millään hikilenkillä, vaan lähinnä maisemaa ihastellen. Talvinen maisema lempeässä lumisateessa oli kaunista katseltavaa, vaikka kaupungissa ollaankin. Toisaatal olivatpahan tiet aurattuja ainakin.

Sunnuntaina kokonaisuus ei ollut sen virallisempi kuin lauantainakaan:

Pusero alla/Blouse under: Next
Liivi/Vest: Mom made
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Huivi/Scarf: Mulberry
Laukku/Bag: Tommy Hilfiger
Kello/Watch: Esprit
Rannekoru/Bracelet: Gift

Tällaisessa perus vaatetuksessa. Villaliivi tuomassa sitä kaivattua lämpöä. Askartelin myös tuollaisen appelsiini-neilikkapallon jonka ripustin koukkuun keittiössä. Ehkä yksinkertaisin tuoksun tuoja tehdä. Äiti teki ja edelleen tekee näitä, joten tapa on periytynyt sieltä. Neilikoita vaan appelsiiniin kiinni ja nauhat ympärille. Tuoksu on hyvä ja pysyykin aika pitkään hyvänä tuo. Semmoinen minulle sopiva askartelu, ei kestä kovin kauaa tehdä, malttamattomalle paras siis.

Hyvää tiistaita!


On Sunday I made some more christmas things. Since it's nice and lots of snow as well we did a little walk outside when it was... well, not sunshine but it was not dark either. The decorate (or self made roomscent) is made by putting some pinks (or cloves in US) to orange and putting it hanging on you get a wonderful scent around the room. It's quite pretty as well. Easy to make and quite fast one to do as well. Sunday outfit was, well warms and cosy, perfect for Sunday.

Hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta villaliivistä, se on kaunis. Kävin jo Kalastajan vaimon sivuilla ottamassa talteen liivin ohjeen ;-D. Ja täytyy käydä ostamassa appelsiineja tuommoiseen tuoksukoristeeseen......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis, Kalastajan vaimolla on muitakin kauniita neuletöitä. Toteuttaisin jos osaisin, nyt on tyytyminen Äidille hymyilemisen kanssa.

   Tuo on semmoinen kiva jouluhomma. Toki siitä saa nauhoilla ja rusetilla vieläkin kauniimman. Minä tein tuommoisen kotiin sopivan version (eli unohdin ostaa nauhaa ja käytin sitä ainutta joka oli kotona jäljellä :D ).

   Poista
 2. Onpa kiva tuo appelsiini-neilikka-idea! Ei olisi tullut mieleen, mutta varmasti helppo toteuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että Äiti on sen jostain lehdestä bongannut, koska hänen vanhemmillaan näitä ei ole. Kannattaa kokeilla, helppo ja nopea, eikä kovin kalliskaan kokeilu :)

   Poista
 3. That sweater vest is really cute! And it still hasn't snowed for 281 days on Chicago which is a record!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear. I just saw the forecast, they promised two weeks of snow here :D We could send some of it to you ;)

   Poista
 4. lovely outfit :)) x
  parisian-fairytale.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!