3.12.2012

Last week.

Näin maanantain kunniaksi ajattelin esitellä teille yhden asun viime viikolta. Kokonaisuus muodostui ideasta pukeutua siististi, mukavasti ja rakentaa kokonaisuus Mangon outletista tulleen uuden silkkihuivin ympärille. Tilasin muuten myös kauan ihastelemani rusettihanskat mustina, ne ovat oikein hyvät, mutta ohuen vuorensa takia otin käyttöön perjantaina jo Tallinnasta tuodut ihanaiset hanskat, joissa on kunnon vuori. Ovat tarpeeseen kyllä.

Huivi sinällään on yksinkertainen ja mustapohjainen, joten kovin montaa eri väriä en kokenut voivani siihen yhdistää. Lopultahan tietenkin se ääri turvallinen musta voitti (kuten yleensäkin), mutta lisäsin siihen sitten vähän väriä tuolla jo niin monta kertaa nähdyllä Mexxin neuleella. Joskus aina mietin, miten jaksatte katsella näitä samoja vaatteita yhdistettynä vaan uudelleen ja uudelleen, mutta koen ainakin, että tässä on realismia mukana. Ei minulla ainakaan ole varaa ostaa uusia vaatteita jatkuvasti, joten näitä samojakin näkyy asuissa paljon. Toivottavasti tämä nyt ei ole ylitsepääsemätön ongelma kenellekään.

Tämän yksinkertaisen musta-ruskean kokonaisuuden kera toivottelen hyvää alkavaa viikkoa ja oikein ihanaa maanantaita kaikille!

Paita/Blouse: Lindex
Neule/Cardigan: Mexx
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: From Turku
Huivi/Scarf: Mango

This is something I wore last week. I got that lovely silk scarf from Mango and wanted to make it as a center of the attention in this outfit. Altough I love black outfits, I wanted to have some other colour as well. So I think this turned out quite well after all. Nice and comfy one, needed on a regular day.

I hope you all have a lovely week and hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Itse ostin nuo samaiset rusettihanskat vuosi sitten Mangon Prahasta pinkkinä, ovat aivan ihanat! Mutta tosiaan, vetäisi vähän viileäksi tämä keli niille...

  Ihanaa uutta viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihanat, mutta sinne ne jäivät hattuhyllylle odottamaan tuon kelin lauhtumista. Kerkesin kokonaisen kerran pitämään. Toisaalta kyllä se kevät vielä tulla poksuttaa sieltä. Jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Ihan huipputyylikäs kokonaisuus =)

  VastaaPoista
 3. Neuleen sävy on todella kaunis, menisi mullekin!
  Blogissani on Sinulle tunnustus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa. Oi,käyn hetimiten kurkistelemassa ja toteuttamassakin tämän ihanuuden vielä tällä viikolla. Kiitos kovasti!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!